Ο… νέος Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία δόμησης.
Και όσο χτίζεται, οι άνθρωποί του προσπαθούν να τον στελεχώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Άλλωστε, πέρυσι ανέβηκε στην κορυφή της Euroleague, αλλά φέτος ο ξεκάθαρος στόχος είναι να μείνει σε αυτή.
Δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική δραστηριότητα των «ερυθρόλευκων», είναι γνωστό πως ψάχνονται για ακόμη μια δυνατή κίνηση στην περιφέρειά τους.
Και σιγά σιγά έχουν αρχίσει να… οργιάζουν οι φήμες που τον συνδέουν με τον Τζάρεντ Ρόντεν της Παρί. Όπως και να έχει, ακόμη και τώρα να μην προκύψει κάτι, ο παίκτης απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες και για το μέλλον.
Άλλωστε, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλόκαιρι και θα είναι διαθέσιμος στην αγορά, πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να τον παρακολουθεί στενά.
Στα 27 του χρόνια, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποτελεί έναν παίκτη που στον Ολυμπιακό θεωρούν πως θα είχε θέση στην ομάδα και το μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα, για αυτό και δεν αποκλείεται αργά ή γρήγορα να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του.