Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

08.02.23|17:34

Kingbet Kingbet

Άλμπα - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (08/02)

άλμπα-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-εδώ-08-02-12181

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-7, παρέα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη τους επί της περσινής πρωταθλήτριας Εφές. Η αντίπαλός τους Άλμπα Βερολίνου, είναι η ουραγός της κατάταξης της φετινής Ευρωλίγκας, με ρεκόρ μόλις 6-17. Το αλμπα βερολινου-ολυμπιακος είναι το μοναδικό ματς του προγράμματος της 24ης αγωνιστικής, το οποίο διεξάγεται την Τετάρτη. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία).

Τον αγώνα άλμπα βερολίνου-ολυμπιακός μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Άλμπα – Ολυμπιακός Live Streaming

Δεν έχει σταματημό το ταξίδι για την κορυφή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τελευταίο θύμα της η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Οι Πειραιώτες πέρασαν μπροστά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και δεν έχασαν ποτέ το υπέρ τους προβάδισμα. Παρά τις απουσίες του Κώστα Σλούκα και του Άλεκ Πίτερς δεν πτοήθηκαν, με τον Μιχάλη Λούντζη να είναι ο αναπάντεχος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Σκόραρε 13 πόντους με φοβερές προσπάθειες και στην άμυνα, κάτι το οποίο οδήγησε το κοινό να τον αποθεώσει και να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του, πριν από το τέλος του παιχνιδιού. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για άλλη μια φορά ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, με 23 πόντους.

Οι Πειραιώτες είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Euroleague, μακριά από την έδρα τους. Έχουν τέσσερις ήττες και επτά νίκες εκτός Ελλάδας, ρεκόρ που είναι δήλωση κυριαρχίας στη διοργάνωση. Στην τελευταία τους αναμέτρηση εκτός έδρας αντιμετώπισαν τη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία διέλυσαν με σκορ 73-93. Για ακόμα μία φορά δεν είχαν στη διάθεση τους τον Κώστα Σλούκα στα γκαρντ, αλλά είχαν την τύχη να δουν όλα τα άλλα γκαρντ τους σε πολύ καλή μέρα. Πιο πρόσφατη ήττα του Ολυμπιακού είναι αυτή στη Γαλλία με τη Μονακό. Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήταν εκτός ρυθμού επικράτησαν οι Μονεγάσκοι. Από αυτή την εμφάνιση και μετά ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι για την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας, με πέντε συνεχόμενες νίκες συνοδευόμενες από άρτιες μπασκετικά εμφανίσεις.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί και σε βασικές κατηγορίες της Euroleague. Είναι πρώτος σε μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης με 104,2. Έχει την πρωτιά στις ασίστ με 22, ενώ διατηρεί την πρώτη θέση και στα κλεψίματα, με 8 ανά αγώνα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται στους πόντους ανά παιχνίδι, σκοράροντας 85 ενώ η πρώτη Μπασκόνια 85,8.

Άλμπα - Ολυμπιακός Live Streaming

ΑΛΜΠΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 08/02

Η Άλμπα από την άλλη είναι η αντίθετη περίπτωση από τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague. Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά με ρεκόρ 3-1 στα πρώτα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο ίδιο τέμπο και σύντομα άρχισε να καταποντίζεται βαθμολογικά. Έχει μείνει στις 6 νίκες ενώ έχει χάσει 17 φορές. Αυτή τη στιγμή μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες, με τις τρεις από αυτές να είναι στο Βερολίνο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αγωνίστηκε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρ, η οποία της έβαλε 101 πόντους. Τελικό σκορ το 101-86. Τα αμυντικά προβλήματά της είναι εμφανή. Είναι μία ομάδα με αρκετές επιλογές στην επίθεση αλλά στην άμυνα είναι αφελής, για αυτό και δέχεται σταθερά πάνω από 85 πόντους.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ΣΕΦ. Εκεί οι ερυθρόλευκοι χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησαν με 86-76, με πρωταγωνιστές τους Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου με 24 και 19 πόντους αντίστοιχα. Απόλυτοι κυρίαρχοι στην προϊστορία του ζευγαριού είναι οι Πειραιώτες. Έχουν κερδίσει 11 φορές τους Γερμανούς, με την Άλμπα να έχει μόλις τρεις νίκες. Τον πρώτο λόγο έχουν και στο Βερολίνο, καθώς με πέντε επικρατήσεις έναντι δύο είναι μπροστά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τρεις είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν για την Άλμπα στη Euroleague. Πρώτος για άλλη μια χρονιά ο Λουκ Σίκμα. Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ σκοράρει 7,4 πόντους, προσθέτοντας παράλληλα 5,2 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ. Ο Τζαλίν Σμιθ είναι αρκετά βελτιωμένος μετά την περσινή μέτρια σεζόν του. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12,4 πόντους, ενώ μαζεύει 2,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Τέλος ο Γιοχάνες Τίμαν ακολουθεί με 11,5 στο σύστημα αξιολόγησης. Έχει 8,7 πόντους, σε συνδυασμό με 4,3 ριμπάουντ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Alba Olympiakos Live Streaming

Για πολλά πράγματα μίλησε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Σχετικά με το γεγονός ότι η Άλμπα είναι τελευταία στη βαθμολογία της Euroleague, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Θεωρώ πως είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πρέπει να πάμε με την ίδια συλλογιστική που έχουμε ως τώρα και μας έχει φέρει στην πρώτη θέση. Όπως ξέρετε, όλες οι ομάδες είναι κοντά, γι’ αυτό και θα πρέπει να έχουμε τη σωστή προσέγγιση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε απουσίες, θα απουσιάσουν οι Σλούκας και Πίτερς και αυτό, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό αγώνων, είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως θα είμαστε σοβαροί, θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αγωνιστικό προφίλ της γερμανικής ομάδας, τόνισε: «Είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Κυκλοφορεί την μπάλα, έχει πολλές ασίστ, έχει καλή εκτέλεση, ανεβάζει το σκορ, παίζει με το ίδιο τέμπο ανεξαρτήτως αντιπάλου και γηπέδου και πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό. Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον ρυθμό και από το παιχνίδι που η Άλμπα θέλει να κάνει. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε εμείς».

Τέλος για την αποθέωση του μπασκετικού κόσμου στον ίδιο και στην ομάδα του, πρόσθεσε: «Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτούς τους παίκτες. Είναι ανιδιοτελείς, είναι καλοί συμπαίκτες, παίζουν για την ομάδα και προφανώς το κλαμπ είναι αυτό που τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε στο να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ότι δηλαδή θα πρέπει να παίζουμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, να παλεύουμε τα παιχνίδια ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή όχι και ανεξάρτητα με το αν ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ… Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς: να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι να δώσουμε μάχη. Φυσικά και θα χάσουμε και θα κερδίσουμε μάχες. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Έχουμε ακόμα έντεκα αγωνιστικές, όλες οι ομάδες δίνουν τώρα μάχη για να μπουν στα πλέι οφ και εμείς θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, όπως ήμασταν μέχρι τώρα».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΑΛΜΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος χαρακτήρισε καλή ομάδα την Άλμπα και εξέφρασε την άποψη το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση, δείχνει το επίπεδο της Euroleague.

«Το ότι η Άλμπα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δείχνει το επίπεδο της Ευρωλίγκας, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ και υπήρξαν πολλά παιχνίδια που σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Οι διαφορές των ομάδων της Ευρωλίγκας είναι πολύ μικρές.

Για το ότι καταφέρνουν και παίρνουν νίκες, ακόμα και εν μέσω απουσιών: «Έχουμε βαθύ ρόστερ, όμως, θεωρώ πως έχει να κάνει και με τη φιλοσοφία του κόουτς. Η ομάδα δεν εξαρτάται από έναν και μόνο παίκτη. Φυσικά μας πληγώνει το ότι ο Σλούκας είναι εκτός, γιατί κάνει πολλά στην οργάνωση και στην δημιουργία. Όμως, η φιλοσοφία μας είναι πως όλοι παίρνουν τη μπάλα, δεν είναι “one man show”. Γι’ αυτό και, όταν έχουμε απουσίες, η προσαρμογή είναι πιο εύκολη. Όταν ο Παπανικολάου ήταν εκτός στο ξεκίνημα της σεζόν, αγχώθηκα, όμως, ένας άλλος παίκτης βγήκε μπροστά, ο Σακίλ (σ.σ. ΜακΚίσικ)».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip