16.09.22|12:27

Ο Ρουφιάνος Ο Ρουφιάνος

5 ελεύθεροι προπονητές που προκαλούν ντόρο για Ελλάδα

5-ελεύθεροι-προπονητές-που-προκαλούν-ν-166133

Για την ώρα ουδείς ψάχνει προπονητή. Όλοι οι πάγκοι είναι γεμάτοι. Αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Σήμερα στηρίζουμε, αύριο τον διώχνουμε. Γι’ αυτόν λοιπόν μιας και οι μεταγραφές έκλεισαν θα σας πάω σε προπονητές που είναι ελεύθεροι και περιμένουν στο τηλέφωνό τους για να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα και φυσικά μπορούν να έρθουν. Δεν θα σας πω δηλαδή Ζιντάν, Τούχελ και λοιπές δυνάμεις.

Κίκε Σετιέν

Τελευταία ομάδα Μπαρτσελόνα. Το καλό του έργο όμως ήταν στη Μπέτις. Επιθετικό ποδόσφαιρο, πίεση και 100% ισπανικό στυλ.

Ράφα Μπενίτες

Ναι στα 62 του είναι ελεύθερος μετά το κακό του πέρασμα από την Εβερτον. Ο προπονητής που έκανε μεγάλο όνομα σε Λίβερπουλ ψάχνει για ομάδα και προφανώς δεν θα βρει τα περασμένα μεγαλεία του.

Μαρσέλο Μπιέλσα

Στα 67 του ο τρελό-Μαρσέλο παραμένει περιζήτητος αλλά παραμένει και πανάκριβος. Δύσκολος για Ελλάδα και δεν έχει ανάγκη να βιαστεί για την επόμενη ομάδα του μετά τη Λιντς.

Χόρχε Σαμπάολι

Τέλος και από την Μαρσέιγ ο κοντοπίθαρος, αλλά το μεγάλο του όνομα το έκανε με την Εθνική Χιλής. Παραμένει ερωτηματικό τι μπορεί να καταφέρει σε συλλογικό επίπεδο στα 62 του.

Αντρες Βίλας Μπόας

Παραμένει άνεργος 1.5 χρόνο. Τελευταία του ομάδα η Μαρσέιγ. Ήταν ο Special… Two μετά τον Μουρίνιο. Πόρτο, Τσέλσι, Τότεναμ, Ζενίτ και… Κινα σε μια προσπάθεια να βγάλει περισσότερα λεφτά παρά να κάνει καριέρα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip