Α’ ΓΥΡΟΣ: Μίντιλαντ – Ράντερς 1-0
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΑΝΤΕΡΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Facts Αγώνα

ΡΑΝΤΕΡΣ
Ρεπορτάζ
Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή, συντρίβοντας εντός έδρας τη γειτονική Χόρσενς με 3-0. «Καθάρισε» το ματς από το 11’ (2-0), σφράγισε τη νίκη στο 58’, έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
H ομάδα του Γκλεν Ρίντερσχολμ διάγει περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής φόρμας έχοντας 6 σερί και 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει περάσει και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου την Πέμπτη ταξιδεύει στο γειτονικό Βάιλε για το πρώτο ματς.
Εφτασε στους 25 βαθμούς και στο κλείσιμο της αγωνιστικής έπιασε την Ορχους στην 3η θέση. Υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Αγωνιστικά νέα
Συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι οι βασικοί μέσοι Φρέντερικ Λάουενμποργκ (13 συμ., 1 γκολ) και Μίκαελ Κάλεσε (10 συμ., 1 ασίστ).
Τραυματίες παραμένουν ο αναπληρωματικός μέσος Ματίας Νίλσεν (12 συμ., 8 αλλαγή) και ο βασικός αμυντικός Γιέσπερ Λαουρίτσεν (12 συμ., 1 ασίστ, 4 αλλαγή).
Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Αντρέ Ρόμερ (13 συμ., 4 γκολ, 1 ασίστ), του οποίου η μεταγραφή στην Ελφσμποργκ έχει ισχύ από τις 22 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στη νυν ομάδα του.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Ρεπορτάζ
Κατώτερη της περίστασης, γνώρισε οδυνηρή, όσο και απρόσμενη, εντός έδρας ήττα 1-2 από τη γειτονική Σόντερισκε. Είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε περισσότερο, ωστόσο αμυντικά είχε σημαντικά θέματα και δέχθηκε γκολ στις δύο ουσιαστικές επισκέψεις των φιλοξενούμενων στα καρέ της. Μείωσε στις καθυστερήσεις, όταν δεν υπήρχε χρόνος για να σώσει κάτι από το ματς.
Εχασε έτσι την πρωτοκαθεδρία στον βαθμολογικό πίνακα στο κλείσιμο της αγωνιστικής πέφτοντας στη 2η θέση πίσω από την Μπρόντμπι, ενώ είδε τις άλλες ομάδες να την πλησιάζουν σε απόσταση βολής.
Η μάχη πάντως για τους πρωταθλητές δίνεται σε δύο ταμπλό, καθώς υπερασπίζονται τον τίτλο τους, ενώ στοχεύουν και στο Κύπελλο, όπου την ερχόμενη Πέμπτη πάει στο Οντενσε στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά.
Αγωνιστικά νέα
Δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα ο βασικός επιθετικός Σόρι Καμπά (11 συμ., 5 γκολ, 3 ασίστ), που είχε διαγνωστεί θετικός στην COVID-19 και παραμένει μη διαθέσιμος. Ο βασικός αμυντικός Αλεξάντερ Σολτς (13 συμ., 2 γκολ) αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τη Σόντερισκε και είναι αμφίβολος, όπως και ο Σουηδός αμυντικός Τζόελ Αντερσον (3 συμ.) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Μακροχρόνια απόντες ο συνήθως βασικός μέσος Μπόζινταρ Κράεφ (9 συμ., 1 γκολ, 3 αλλαγή) και ο επιθετικός Ζούνιορ Μπρουμάδο (4 συμ., 1 γκολ).