Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.12.19|09:23

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Το Λίβερπουλ - Εβερτον παίζει στην Bet365 (04-12-2019)

το-λίβερπουλ-εβερτον-παίζει-στην-bet365-04-12-2019-179155

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ υποδέχεται τη… συμπολίτισσα Έβερτον, που μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα της, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει πάντα το χαρακτήρα του ντέρμπι.

Θα σημειωθούν περισσότερα από 2.5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Το over βρίσκεται σε απόδοση 1.57.

H Λίβερπουλ συνεχίζει την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 29 χρόνια, έχοντας αποσπαστεί 11 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι και 9 από την εξαιρετική φέτος, Λέστερ. Στο 1.33 προσφέρεται η νίκη της και απόψε.

Φυσικά, το παιχνίδι με τη συγκεκριμένη αντίπαλο, έχει πάντα το χαρακτηρισμό του ντέρμπι, σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι οι δύο ομάδες και με αυτήν τη νοοτροπία, καλούνται να το αντιμετωπίσουν και απόψε, ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του. Η νίκη της Λίβερπουλ από το ημίχρονο, βρίσκεται στο 2.00.

 

 

Το ενδεχόμενο να σκοράρει η Λίβερπουλ περισσότερα από 2.5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Η Έβερτον, από την πλευρά της, έχει μία εντελώς διαφορετική πορεία, καθώς μετά από 14 αγωνιστικές, είναι δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό που θέλει, σε πρώτη φάση, είναι να απομακρυνθεί από εκεί, το δυνατόν συντομότερο, με την ισοπαλία απόψε, να βρίσκεται στο 5.25.

Μετά την εντός έδρας από τη Νόριτς (0-2), ακολούθησε η μεγάλη προσπάθεια αλλά η νέα ήττα στην έδρα της Λέστερ (2-1), με γκολ των γηπεδούχων δευτερόλεπτα πριν το τέλος και το θέμα γι’ αυτήν σήμερα, είναι να βγάλει πνεύμα μαχητή. Εύκολο δεν είναι, αλλά πρόκειται για ντέρμπι και γι’ αυτήν, με την πιθανότητα να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, να προσφέρεται στο 3.75.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip