Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.09.21|12:20

Θανάσης Κυλώνης Θανάσης Κυλώνης

Γκολ κι ένα διπλό με αξία

γκολ-κι-ένα-διπλό-με-αξία-24188

Αρκετά από αυτά που αναφέραμε στη χθεσινή στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος επιβεβαιώθηκαν, αλλά η «χημεία» που λέγαμε στον επίλογο, δεν ήταν καλή. Πέρασε πάντως ΤΟ στοίχημα της ημέρας, η κόντρα της Αϊντραχτ, με τη Φενέρ μάλιστα να έχει χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ στο φινάλε για να φύγει με το διπλό από τη Φρανκφούρτη.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει αρκετά φαβορί, κανένα όμως βάσει απόδοσης δεν το λες και ευκαιρία. Είχα κατά νου τον άσο της Σάλκε στην Τσβάιτε Λίγκα, αλλά το αρχικό 2.00 έπεσε στο 1.85 και ξενέρωσα. Και δεν θέλω να το συνδυάσω με over 1,5, γιατί δεν αποκλείω και το 1-0. Το άφησα για live. Δεδομένα για άσο υπάρχουν πάντως. Η Σάλκε έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας με τον Τερόντε να βρίσκει σταθερά δίχτυα. O έμπειρος φορ έχει και σούπερ παράδοση σκοραρίσματος μάλιστα απέναντι στην Καρλσρούη, η οποία τελευταία φορά κέρδισε τον… Ιούλιο και ταξίδεψε με μπόλικες απουσίες.

[betshop_desktop keimeno_etaireias=”Αυξημένα παρολί* στην Betshop.gr | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα” width=”50%”]

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Γαλλία, η αγωνιστική της Ligue 1 ανοίγει απόψε με το Στρασβούργο-Μετς. Ενα γειτονικό ντέρμπι με αρκετή αντιπαλότητα, όπου και οι δύο ψάχνουν μια αντίδραση ύστερα από το άσχημο ξεκίνημά τους στη σεζόν. Κοινό χαρακτηριστικό τους, οι ευάλωτες άμυνες, αλλά και οι καλοί επιθετικοί που έχουν στα ρόστερ τους. Γκαμεϊρό (φωτό), Αζόρκ και Ντιαλό (πρώην Μετς) για τους Αλσατούς, Νιανέ και Ντε Πρεβίλ (νεοαποκτηθείς από Μπορντό) για τη Μετς. Από 4 σερί g/g έρχονται οι γηπεδούχοι, 3 g/g σε 5 ματς μετράνε οι φιλοξενούμενοι, δεν μπλέκω με σημείο και αρκούμαι στο g/g που κινείται κοντά στο δίφραγκο.

Στη National, ωραιότατο over στο 2.15 το Μπουργκ-Σατορού. Η Μπουργκ έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας βάζοντας 6 γκολ στην Κρετέιγ την περασμένη Παρασκευή, η Σατορού εκτός έδρας σκοράρει. Υπερβολικό και το 2.25 στο over του Μπουλόν-Σολέ, όταν ειδικά η Σολέ έχει στο… αίμα της τα μεγάλα σκορ.

Από σημεία, βάσει φόρμας, βαθμολογίας και απόδοσης, αξίζει το ρίσκο στο διπλό-αουτσάιντερ (3.25) της πρωτοπόρου Ανεσί. Ερχεται από 3 σερί νίκες με συνολικό σκορ 9-0, η Ορλεάν από 3 σερί ήττες και 5 ματς χωρίς νίκη κι όμως ο άσος είναι φαβορί.

Οποιος θέλει να τζογάρει κυνηγώντας μεγάλη απόδοση, πάει σε τετράδα στα προγνωστικά στοιχήματος, με την Ανεσί στο DNB όμως. Πάνω από 20 δίνει. Εγώ άφησα έξω το over της Μπουλόν που δείχνει κάπως πιο σφιχτό και έπαιξα δυάδα τα γκολ σε Στρασβούργο, Μπουργκ και μόνο του το διπλό, ξερό. Καλή τύχη…

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip