Υποδέχτηκε την Καρλσρούη την Πέμπτη και τη νίκησε με 4-1 την περασμένη αγωνιστική. Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ και ακολούθησε παιχνίδι όπου η αντίπαλός της έφτιαχνε ευκαιρίες μέσω πρωτοβουλίας και η ίδια μέσω αντεπιθέσεων. Αποδείχτηκε πιο εύστοχη επιθετικά αλλά και τυχερή στα μετόπισθεν.
Η ομάδα του Ντιρκ Σούστερ γύρισε στις νίκες στο πρωτάθλημα και έχει την ξεχωριστή ικανότητα να σκοράρει παραπάνω απ’ ότι της αξίζει. Στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της το κατόρθωσε αυτό. Με τη Γιάν Ρέγκενσμπουργκ δεν είχε ρέντα. Δεν παίζει ελκυστικά, αλλά έχει τρομερή ουσία στο τελευταίο διάστημα.
Ακόμα και έτσι, δεν αλλάζει το συνολικό μας σχόλιο. Δεν την ενδιαφέρει να παίξει παραγωγικά και επιθετικά, μισεί τα ρίσκα, προτιμά να ελέγχει τον ρυθμό και να «κλέβει» τα παιχνίδια της. Στα 5/6 εντός έδρας παιχνίδια της δεν είχε ηρεμία αμυντικά, αλλά τιμωρήθηκε μόνο σε εκείνο με τη Γιάν Ρέγκενσμπουργκ. Μόνο με την Ντάρμσταντ εμφανίστηκε στον ανασταλτικό βαθμό που θέλει. Επιθετικά δεν φτιάχνει πολλές φάσεις, αλλά είπαμε. Αποτελεσματική.
Εκτός έδρας ήταν τρομερά αποτελεσματική στο Ζανκτ Πάουλι και στο Ζάντχαουζεν, ανύπαρκτη επιθετικά στο Αννόβερο, στο Μπόχουμ και στο Αμβούργο, ενώ στο Βίρτσμπουργκ είχε εύκολο έργο αμυντικά και στατική φάση της χάρισε το προβάδισμα που έκανε άνετη τη διαχείριση απέναντι σε αναιμική επιθετικά ομάδα. Αμυντικά ταμπουρώνεται και όσο αντέξει, συνήθως δεν δέχεται πολλές φάσεις.
Από πλευράς τακτικής είχαμε νέα πρεμιέρα με την Καρλσρούη, το 3-2-4-1. Πιο πριν είδαμε για πρώτη φορά το 4-2-3-1 στο Ζανκτ Πάουλι. Την έχουμε δει τρεις φορές (Γιάν Ρέγκενσμπουργκ, Ντάρμσταντ εντός, Ζάντχαουζεν εκτός) με 4-2-2-2, στο Αννόβερο την είχαμε δει για πρώτη φορά με διάταξη 3-4-1-2, είδε δοκιμάσει και το 4-1-4-1 στο Μπόχουμ. Νωρίτερα το πιο συνηθισμένο της ήταν το 3-2-3-2.