ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ
ΔΦ
20:45
06.06

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Πρώτη νίκη για τον Χάτζι
1
X
2
Εκτίμηση
Σταντιονούλ Στεάουα (Βουκουρέστι)
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άλκης Χριστόπουλος Άλκης Χριστόπουλος
Ώρα έναρξης: 20:45

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 Draw No Bet

Απόδοση: 1.78
stoiximan Παίξε νόμιμα

Στο πρώτο του εντός έδρας ματς απ’ όταν ανέλαβε ξανά τα ηνία της Ρουμανίας, ο Γκέοργκι Χάτζι θέλει να βρει την παρθενική του νίκη και να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα του ενόψει των αγώνων του Σεπτεμβρίου. Η Ουαλία δέχεται σχετικά εύκολα γκολ κι αυτό ίσως την επηρεάσει περισσότερο απόψε, στο τελευταίο ματς της σεζόν, όπου λείπει και το σημαντικό κίνητρο. Μια χαρά είναι το 1.78 του άσου Draw no Bet στη Stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ

Facts Αγώνα

  • Φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Βουκουρέστι.
  • Τέσσερις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με τη Ρουμανία να παραμένει αήττητη (3-1-0), μετρώντας μάλιστα 3 διαδοχικές νίκες.
  • Για πρώτη φορά θα κοντραριστούν σε φιλικό επίπεδο.
  • Τέσσερα συνεχόμενα G/G μετράει η Ουαλία.
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Ρεπορτάζ

Φιλικό παιχνίδι στην Τιφλίδα έδωσε την Τρίτη και η εικόνα της δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Πίσω στο σκορ από τη Γεωργία, με γκολ που σημειώθηκε στο 46’, κρατάει μόνο την αντίδραση που έβγαλε στο επόμενο διάστημα του αγώνα, ισοφαρίζοντας με τέρμα του Μουντεάνου στο 55’, για να κρατήσει με νύχια και με δόντια το 1-1 ως το τέλος.

Στα προκριματικά, η Ρουμανία δεν κατάφερε να προσπεράσει την Αυστρία και τη Βοσνία στον όμιλο και ως 3η, πήγε μέσω του Nations League στα μπαράζ. Εκεί, αντιμετώπισε την εξαιρετική Τουρκία και θα πρέπει να αισθάνεται κάπως τυχερή που έχασε μόλις με 1-0, αφού η εμφάνισή της ήταν μετριότατη.

Μακριά από ένα ακόμα Μουντιάλ η Ρουμανία, έχει πια στον πάγκο της τον θρύλο Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Τιφλίδα και θέλει να συνδυάσει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι με θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά, καλείται να το πράξει για να φτιάξει και το κλίμα στην ομάδα ενόψει Nations League, μιας και το αποψινό θα είναι το τελευταίο τεστ πριν τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου.

Αγωνιστικά Νέα

Δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα στη Γεωργία ο Χάτζι, ο οποίος είδε τον γιό του να φοράει το θρυλικό, δικό του νούμερο «10». Μετά το ντεμπούτο του Μπόρζα, αναμένεται να φορέσουν πρώτη φορά το εθνόσημο και άλλοι παίκτες, αφού παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Ράντου, Μπάνκου, Ράτιου και Μαν.

Η αποστολή της Ρουμανίας

Τερματοφύλακες: Σ. Τανοβάνου (Στεάουα), Ό. Χίντριχ (Λέγκια), Μ. Αϊοάνι (Ραπίντ 1923)

Αμυντικοί: Ρ. Ντράγκουσιν (Τότεναμ), Μ. Ίλιε (Κλουζ), Β. Γκίτα (Αννόβερο), Β. Σκρέτσιου (Κραϊόβα), Λ. Εϊσάτ (Μακάμπι Χάιφα), Α. Κούμπις (Ουνιβερσιτέα Κλουζ), Α. Μπόρζα (Ραπίντ 1923), Τ. Στράτα (Βιτόρια Γκιμαράες), Ν. Σορέσκου (Γκαζιάντεπσπορ)

Μέσοι: Τ. Μπαλούτα (Κραϊόβα), Μ. Μάριν (ΑΕΚ), Ν. Ματέι (Κραϊόβα), Α. Κικαλντάου (Κραϊόβα), Ι. Χάτζι (Αλάνιασπορ)

Επιθετικοί: Σ. Μπαϊαράμ (Κραϊόβα), Β. Μιχάιλα (Ρίζεσπορ), Φ. Κόμαν (Αλ Γκαράφα), Α. Ντόμπρε (Ραπίντ 1923), Ο. Μορουτάν (Ραπίντ 1923), Λ. Μουντεάνου (Ντι Σι Γιουνάιτεντ)

Προπονητής: Γκεόργκι Χάτζι

ΟΥΑΛΙΑ
Ρεπορτάζ

Μπορεί να τα χρειάστηκε για τα καλά, αλλά σε ένα επετειακό ματς για την ίδια, έσωσε την παρτίδα στο φινάλε. Η Γκάνα τής έβαλε δύσκολα με το γκολ που σημείωσε στο 66’, ωστόσο η ίδια είχε υπομονή στο παιχνίδι της και χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα, έμοιαζε να είναι κοντά στην ισοφάριση. Τελικά, τη βρήκε στο φινάλε με τον Κούμας, αποσπώντας το τελικό 1-1.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ουαλία, ένα σερί που ξεκίνησε με το 1-1 απέναντι στη Βοσνία, σε ένα ματς όπου χάθηκε η πρόκριση για τον τελικό των μπαράζ στα πέναλτι. Ακολούθησαν με το ίδιο σκορ οι ισοπαλίες απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Γκάνα. Τώρα, είναι το τελευταίο τεστ πριν τα επίσημα που έπονται για το Nations League τον Σεπτέμβριο.

Σαφώς δυσκολότερη πια η αποστολή της Ουαλίας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Θα κοντραριστεί με Πορτογαλία, Δανία και Νορβηγία, σε έναν ζόρικο όμιλο, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Ο Κρεγκ Μπέλαμι λογικά θα δοκιμάσει ορισμένα νέα πρόσωπα, ώστε να δει τι ταιριάζει καλύτερα για τα επίσημα ματς που έρχονται.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμπάνγκο και Χ. Γουίλσον, αφού απέκτησαν έναν μικροτραυματισμό την Τρίτη και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν. Κατά τα άλλα, δεν αλλάζει τίποτα σε σύγκριση με τα όσα είχαν προηγηθεί του φιλικού με την Γκάνα.

Η αποστολή της Ουαλίας

Τερματοφύλακες: Κ. Ντάρλοου (Λιντς), Ν. Γουόρντ (Ρέξαμ), Τ. Κινγκ (Έβερτον)

Αμυντικοί: Τ. Ντασίλβα (Κόβεντρι), Ρ. Νόρνγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μ. Ντέιβις (Τότεναμ), Ν. Λόλορ (Κάρντιφ), Τ. Ρόντον (Λιντς), Κ. Μέφαμ (Γουέστ Μπρομ), Ν. Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ρ. Κπάκιο (Κάρντιφ), Κ. Ρόμπερτς (Μπέρνλι)

Μέσοι: Ι. Αμπαντού (Λιντς), Τ. Σίχαν (Μπόλτον), Τ. Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Κ. Άντριους (Χιμπέρνιαν), Ν. Μπρόαντχεντ (Ρέξαμ), Μ. Τζόνσον (Κρίσταλ Πάλας), Σ. Τόμας (Στόουκ)

Επιθετικοί: Λ. Κούμας (Χαλ), Ι. Ντέιβις (Κάρντιφ), Κ. Μουρ (Ρέξαμ), Ν. Τζέιμς (Λιντς), Ν. Μπρουκς (Μπόρνμουθ)

Προπονητής: Κρεγκ Μπέλαμι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino