ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΠΕΝΙΑΡΟΛ
02:30:00
03.03

Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΠΕΝΙΑΡΟΛ

ΑΡΕΝΑ ΝΤΑ ΜΠΑΪΣΑΝΤΑ, (42.372), ΚΟΥΡΙΤΙΜΠΑ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Facts Αγώνα

*Η Ατλέτικο Παραναένσε της Βραζιλίας φιλοξενεί την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης.

*Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Προκρίνονται στους «16» οι πρώτοι δύο, ενώ ο τρίτος μεταφέρεται στη φάση των «32» του Κόπα Σουνταμερικάνα.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 2018 για τον δεύτερο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ατλέτικο Παραναένσε κατάφερε να πάρει την πρόκριση, νικώντας με 2-0 εντός και 4-1 εκτός έδρας.

*Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Χόρχε Βίλστερμαν της Βολιβίας και την Κόλο Κόλο της Χιλής.
 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Ρεπορτάζ

Αρκετά πετυχημένη η περασμένη σεζόν για την ομάδα του Παρανά, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ επίσης κατέκτησε και το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της, νικώντας την Ιντερνασιονάλ στους τελικούς, με συνολικό σκορ 3-1. 

Φέτος βέβαια, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν υπό την τεχνική ηγεσία του Ντοριβάλ Τζούνιορ, αφού πρόσφατα ηττήθηκε με 3-0 από τη Φλαμένγκο για το Σούπερ Καπ, σε ένα παιχνίδι όπου δεν εμφανίστηκε ανταγωνιστική και υπέστη δίκαια τη βαριά ήττα. Αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται στο πολιτειακό πρωτάθλημα Παραναένσε, όπου τα πηγαίνει αξιόλογα και λαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ερχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Οπεράριο. 

Κατά τη μεταγραφική περίοδο, έχασε πολύτιμους ποδοσφαιριστές και αποδυναμώθηκε αισθητά. Παρελθόν αποτελούν ο μέσος Μπρούνο Γκιμαράες (Λυών), ο στόπερ Λέο Περέιρα (Φλαμένγκο) και οι φορ Σιρίνο (Τσονγκίνγκ Λιφάν) και Ρόνι (Παλμέιρας), οι οποίοι ήταν πολύτιμοι την περασμένη σεζόν. Στις αφίξεις, δεν κάλυψε αξιότιμα το κενό τους. Ξεχώρισε η προσθήκη του εξτρέμ Κανεσίν (Οστάνδη), αλλά και ο δανεισμός του κίπερ Ζαντρέι (Τζένοα).
 

ΠΕΝΙΑΡΟΛ
Ρεπορτάζ

Αν και κατέκτησε το Απερτούρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν την περασμένη σεζόν, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα στο Ιντερμέδιο (Κύπελλο) και στο Κλαουσούρα, ενώ τερμάτισε στην 2η θέση της συνολικής βαθμολογίας. Η περσινή της πορεία, έφερε ως αποτέλεσμα την απόλυση του τεχνικού Ντιέγκο Λόπες. Ο Ουρουγουανός προπονητής, αντικαταστήθηκε από τον Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος από τον Δεκέμβριο έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάνοντας το πρώτο του βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Στο φετινό Απερτούρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν Ουρουγουάης, έχει δώσει δύο αναμετρήσεις. Στην πρεμιέρα νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Ατλέτικο Σέρο, ενώ αργότερα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, στην έδρα της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ.

Στα μεταγραφικά της, ανανέωσε πλήρως το ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι και ενισχύθηκε σημαντικά. Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν οι δανεισμοί των μέσων Τέρανς (Ατλέτικο Μινέιρο) και Ουρεταβισκάγια (Μοντερέι), αλλά και οι αποκτήσεις του εξτρέμ Μπράβο (Μοντεβιδέο Γουόντερερς) και του στόπερ Καγκελμάχερ (Κόρτραϊκ).

Για το αποψινό παιχνίδι, ο τεχνικός Ντιέγκο Φορλάν δεν υπολογίζει τον εξτρέμ Ουρεταβισκάγια και τον επιθετικό Μπρίτος. Αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Πελίστρι, ωστόσο κλήθηκε στην αποστολή. Χωρίς άλλα προβλήματα απουσιών.
 

Casino