-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αμφότερες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ισοπαλία και έδειξαν πως χρειάζονται δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή και γνωρίζουν πως σε τέτοιες αναμετρήσεις η ήττα μπορεί να κοστίσει. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα προσεκτικό και κλειστό πρώτο μέρος, με το Χ στο ημίχρονο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2.00 στη Superbet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΣ
Facts Αγώνα
- 2η αγωνιστική της Superbet League 2 για τη σεζόν 2026-27 στο κουπόνι στοιχήματος.
- Η φετινή Superbet League 2 διεξάγεται με 16 ομάδες σε έναν ενιαίο όμιλο.
- Οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.
Δείτε τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 2
Με τον βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε τη φετινή του πορεία ο Νέστος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Χρυσούπολης μπήκε με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, πήρε από νωρίς την κατοχή και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετατρέψει την υπεροχή της σε σημαντικές ευκαιρίες.
Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και μετά την ανάπαυλα, με τον Νέστο να διατηρεί τον έλεγχο και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την προσπάθεια να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, δυσκολευόταν να γίνει ουσιαστικά απειλητικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Ζάκυνθος κατάφερε στο 69ο λεπτό να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει το προβάδισμα. Ο Νέστος, όμως, δεν έχασε την προσήλωσή του στο πλάνο, συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε στο 80ό λεπτό, όταν ο Σαπουντζής έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Έτσι, η ομάδα της Χρυσούπολης πήρε έναν βαθμό σε μια αναμέτρηση όπου είχε την πρωτοβουλία, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
Μεσοβδόμαδα είχε εκτός έδρας δοκιμασία στην Κρήτη για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, ο Νέστος δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ.
Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τον Νέστο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού Φράνκο Σάμπλιγιτς.
Με έναν σημαντικό βαθμό έφυγε από την έδρα του Πανθρακικού ο Πύργος, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ηλείας είχε ορισμένες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο συνολικά δεν κατάφερε να παρουσιάσει το πρόσωπο που θα ήθελε, δίνοντας αρκετό χώρο στους γηπεδούχους και αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα, με τον Πανθρακικό να έχει την πρωτοβουλία και να ασκεί έντονη πίεση. Ο Πύργος αναγκάστηκε να κινηθεί περισσότερο σε παθητικό ρόλο, δίνοντας βάρος στην άμυνά του και προσπαθώντας να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.
Σε αυτό σημαντικό ρόλο είχε ο Γιαννίκογλου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια και με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.