Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δύο ομάδες ντεφορμέ σε γενικές γραμμές. Συνολικά η εικόνα της Γουότερφορντ είναι σταθερά καλύτερη φέτος, ωστόσο δεν πείθει τελευταία πως μπορεί να ανεβάσει στροφές και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Πάντως, επειδή το στοίχημα είναι αποδόσεις, η αξία βρίσκεται στο Χ2, που πληρώνει 1.72 στην Bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ
Facts Αγώνα
- 15-8-12 η πρόσφατη παράδοση.
- Α’ Γύρος: Μποέμιαν – Γουότερφορντ 0-1
- Β’ Γύρος: Γουότερφορντ – Μποέμιαν 2-1
Με ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της Ντροχέντα. Βέβαια, όταν παίζεις με τον ουραγό θέλεις νίκη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και με την εμφάνιση που έκανε, μάλλον καλή ήταν και η ισοπαλία. Πόσο μάλλον όταν βρέθηκε να χάνει κιόλας, έφτασε στην ανατροπή, αλλά στο 60’ με αυτογκόλ ισοφαρίστηκε για το τελικό 2-2.
Έφτασε τις 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη πια η Μποέμιαν (0-5-3), δεν πατάει καθόλου καλά και η μοναδική εξαίρεση στο διάστημα αυτό ήταν η πρόκριση επί της Σάμροκ στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα παραμένει στην 8η θέση και στο +5 πια από την προτελευταία Ντάνταλκ, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα. Θεωρητικά δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, αλλά όσο δεν κερδίζει, τόσο θα στενεύει ο κλοιός.
Τιμωρημένος ο Κάβαναγκ (αμυντικός, 3 συμ.), τραυματίες οι Κόνγουολ (αμυντικός, 1 συμ.), Μπάκλεϊ (μέσος, 0 συμ.) και ΜακΜάνους (μέσος, 11 συμ.).
Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σάμροκ για την ίδια. Μπορεί να έβγαλε αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε από νωρίς, φτάνοντας στην ισοφάριση με τέρμα του Πάτισον στο 52’, ωστόσο λύγισε στο τέλος, χάνοντας με 1-2 εν τέλει από τους Ρόβερς. Για μία ακόμα φορά, προβλημάτισε η εμφάνιση των νεοφώτιστων.
Εξαιρετική η πορεία της Γουότερφορντ στο φετινό πρωτάθλημα. Και μόνο που από φαβορί για υποβιβασμό έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καταλαβαίνει κανείς πόσο ψηλότερα πετάει πλέον. Ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, γενικά δεν πατάει καλά εσχάτως, με δύο ματς περισσότερα είναι στην 3η θέση, παρέα με τις Σάμροκ, Γκάλγουεϊ και Σλίγκο.
Έτοιμος πια ο Έβανς, εκτός οι Σάρτζεαντ (τερματοφύλακας, 24 συμ.), Κουάλιλι (αμυντικός, 0 συμ.) και Γουάιτ (μέσος, 0 συμ.).