ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΧΑΡΤΣ
EUL
22:00
06.08

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΧΑΡΤΣ

Στον «αστερισμό» του Παυλίδη
1
X
2
Εκτίμηση
Ντα Λουζ
2.830 χλμ.
26° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΧΑΡΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 22:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1+N/G

Απόδοση: 1.75
stoiximan Παίξε νόμιμα

Χαοτική η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεδομένα πολύ χαμηλά ο άσος. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή επιθετικά και το «Ντα Λουζ» τής δίνει έξτρα δυναμική. Η Χαρτς προέρχεται από τρεις σερί ήττες και δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει τους γηπεδούχους. Το 1.75 του 1+N/G στη Stoiximan έχει αξία.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΧΑΡΤΣ

Facts Αγώνα

  • Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στο κουπόνι πάμε στοίχημα.
  • Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία υποδέχεται τη Χαρτς από τη Σκωτία.
  • Ακολουθεί ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Χαρτς. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί, συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Άαρχους – Σαμπάχ.
  • Η ομάδα που θα αποκλειστεί, συνεχίζει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πάιντε – Ραπίντ Βιέννης.
  • Τη σεζόν 1960-61 τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με την Μπενφίκα να κερδίζει 2-1 εντός και 3-0 εκτός έδρας, παίρνοντας την πρόκριση.
  • 7-4-3 το ρεκόρ της Μπενφίκα απέναντι σε ομάδες από τη Σκωτία.
  • Over 2,5 τα οκτώ από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπενφίκα, σε επίσημες διοργανώσεις.
  • 1-1-2 μετράει η Χαρτς κόντρα σε Πορτογάλους, με τις δύο ήττες της να είναι από την Μπενφίκα.
  • Η Χαρτς κράτησε ανέπαφη την εστία της σε μόλις ένα από τα τελευταία 18 ευρωπαϊκά της παιχνίδια!

Δες τα προγνωστικά γιουρόπα λιγκ

Μπενφίκα ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ρεπορτάζ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε… όργια την προηγούμενη Πέμπτη (30/7) και οι Πορτογάλοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Σεν Γκάλεν. Ο διεθνής επιθετικός έγινε ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόλις ο τρίτος που πετυχαίνει καρέ τερμάτων σε ευρωπαϊκό ματς.

Η Μπενφίκα είχε ηττηθεί 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία και χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί. Στο «Ντα Λουζ» ανέλαβε δράση ο Παυλίδης, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα των «αετών». 1-0 στο 11′ σε αντεπίθεση, 2-0 στο 55′ με πλασέ εντός περιοχής, 3-0 στο 65′ με κοντινή κεφαλιά και 4-0 στο 74′ με άπιαστο πέναλτι. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Λενγκλέ στο 82ο λεπτό με γυριστό σουτ.

Καμία σχέση μεταξύ τους τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της Μπενφίκα στο πρόγραμμα αγώνων. Στην Ελβετία παρουσίασε αρκετά αμυντικά προβλήματα και δημιούργησε λίγες αξιολόγες φάσεις, ενώ στη Λισαβόνα ήταν κυρίαρχη και «καταιγιστική», ακόμα και πριν μείνουν με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι (57′).

Πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από την ομάδα ο βασικός στόπερ Αντόνιο Σίλβα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Μπόρνμουθ.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Πρεστιάνι «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη σεζόν. Χωρίς άλλα προβλήματα η Μπενφίκα.

Χαρτς ΧΑΡΤΣ
Ρεπορτάζ

Χρυσή ευκαιρία για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα έχασε το Σάββατο στα προγνωστικά στοιχήματος. Πολύ καλή αρχή στο «Πίτοντρι», με το γκολ του ΜακΈντι πήρε κεφάλι στο σκορ στο 35’ και η εικόνα του ματς δεν προμήνυε με τίποτα το τι θα ακολουθούσε. Στο 90’ ισοφαρίστηκε από το… πουθενά και στην αμέσως επόμενη φάση μία τραβηγμένη αποβολή του Φίντλεϊ έφερε την Αμπερντίν σε θέση ισχύος, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 2-1.

Ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη Χαρτς σε μία δύσκολη έδρα. Η εικόνα έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, τα οποία είχε ανάγκη μετά τα όσα τράβηξε από τη Στουρμ. Βαρύτατος ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε, το 4-0 του Γκρατς και το 0-2 του Εδιμβούργου δεν σηκώνουν ιδιαίτερη συζήτηση, αν και πάλι τα σκορ την αδικούν, αφού είχε φάσεις τουλάχιστον για να δυσκολέψει κάπως παραπάνω τους Αυστριακούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Αμπερντίν εμφανίστηκε ο Βόουτερ Βράνκεν, που είπε πως η ομάδα του δεν έχει συνέλθει από την περσινή απώλεια του τίτλου και τον τρόπο που αυτός χάθηκε. Βέβαια, ο Βέλγος δεν ήταν στους «τζάμπος», αλλά αυτό αντιλαμβάνεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αγωνιστικά Νέα

Χάνουν το παιχνίδι οι τραυματίες μέσοι Αγκιού και Μπόρχγκρεβινκ, αμφότεροι ρολίστες, όπως και οι σημαντικοί για τα πλάνα του Βόουτερ Βράνκεν, Χάλκετ και Κίνγκσλεϊ. Έτοιμος λογικά είναι ο Κυζιρίδης, που έμεινε στον πάγκο το Σάββατο για να προστατευτεί.

Στατιστικά

Casino