ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
ΑΡΓ1
23:30
26.04

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

«Τελικός» για τα πλέι-οφ
1
X
2
Εκτίμηση
Χιχάντε ντε Αλμπέρντι (39.000), Κόρδοβα
753
15° C Ηλιόλουστος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η Μπελγράνο με νίκη εξασφαλίζει την πρόκρισή της στα πλέι-οφ. Η Χιμνάσια βρίσκεται στα όρια της γραμμής πρόκρισης και θα κυνηγήσει και αυτή τους τρεις βαθμούς. Πιο πειστικοί οι γηπεδούχοι, θα συμφωνήσω με τον φαβοριτισμό τους, αν και πιστεύω ότι το 1.82 του άσσου στη Stoiximan είναι κάπως χαμηλό. Θα το περίμενα περίπου στην τιμή διπλασιασμού.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Facts Αγώνα

  • Στο Απερτούρα 2026 οι 30 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των 15. Η κάθε μία θα παίξει από μία φορά με όλες τις ομάδες του ομίλου της και δύο φορές με εκπροσώπους του άλλου ομίλου. Κατά συνέπεια η κανονική περίοδος θα έχει 16 αγωνιστικές. Οι πρώτες οκτώ κάθε ομίλου θα προκριθούν στα πλέι-οφ που θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και σε μονά παιχνίδια. Γηπεδούχος θα είναι πάντα η ομάδα που τερμάτισε σε καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο, με εξαίρεση τον τελικό που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Με το ίδιο ακριβώς σύστημα θα γίνει και το Κλαουσούρα 2026 που θα διεξαχθεί μετά το Μουντιάλ.
  • Μέσα στο 2026 θα αναδειχθούν συνολικά τρεις πρωταθλήτριες. Η νικήτρια του Απερτούρα, η νικήτρια του Κλαουσούρα και η νικήτρια της συνολικής βαθμολογίας που θα περιλαμβάνει όλα τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Και οι τρεις πρωταθλήτριες θα κερδίσουν απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2027.
  • Οι πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν με Under 2,5, ενώ οι τέσσερις τελευταίες επιβεβαίωσαν και το N/G.
  • Η Μπελγράνο προέρχεται από δύο σερί Under 1,5 και τέσσερα σερί N/G σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Χιμνάσια Λα Πλάτα προέρχεται από 8/10 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Ρεπορτάζ

Η Μπελγράνο προέρχεται από εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Μπαράκας Σεντράλ, σε ένα ματς που είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 79ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 επί της Αλντοσίβι, όμως και εκείνο το ματς το ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

Με ρεκόρ 6-5-3 έχει προβάδισμα τριών πόντων από τη γραμμή πρόκρισης. Με νίκη απόψε εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Πάντως προβληματίζει επιθετικά το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-2-2).

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Μπελγράνο θα υποδεχτεί τη Σαρμιέντο Χουνίν.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Λεονάρντο Μοράλες (15/0) που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Εξέτισε ο επιθετικός Ριγκόνι (13/2) και θα είναι στον πάγκο. Αμφίβολοι για την αποστολή ο χαφ-εξτρέμ Βελάσκες (8/0) και ο μέσος Λόνγκο (8/0) που προέρχεται από μικροτραυματισμούς.

(3-4-1-2): Τιάγκο Καρδόσο – Μαλντονάδο, Λισάνδρο Λόπες, Ρίκα – Αλσίντες Μπενίτες, Αντριάν Σάντσες, Ραμίρο Ερνάντες, Σπόρλε – Φράνκο Βάσκες – Ζελαραγιάν, Νικολάς Φερνάντες

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Ρεπορτάζ

Την περασμένη Τετάρτη ήταν αρκετά πειστική απέναντι στην Ακασούσο – ομάδα 2ης κατηγορίας – και νίκησε με 3-0 για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της, αν και σκόραρε όλα της τα τέρματα στην επανάληψη.

Στο πρωτάθλημα η Χιμνάσια Λα Πλάτα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο. Σκόραρε στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του επιθετικού Τόρες. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στην επανάληψη. Εκεί οι αντίπαλοί της δημιούργησαν αρκετές φάσεις και την απείλησαν σοβαρά με ισοφάριση.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό της, καθώς την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί με 2-1 εκτός έδρας της Σαρμιέντο Χουνίν. Στο 6-2-6 το ρεκόρ της και βρίσκεται στα όρια της γραμμής πρόκρισης στα πλέι-οφ.

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Χιμνάσια Λα Πλάτα θα υποδεχτεί την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος λόγω καρτών ο κεντρικός αμυντικός Τζιαμπάολι (15/1). Εξέτισε ο εξτρέμ Ιγνάσιο Φερνάντες (14/2). Εξακολουθεί να απουσιάζει λόγω ενοχλήσεων ο κεντρικός αμυντικός Ερεκάλδε (3/0). O 20χρονος αμυντικός χαφ Ντι Μπιάζι (0/0) αναρρώνει από ρήξη συνδέσμων και θα είναι ξανά διαθέσιμος τον Ιούνιο. Επίσης μακροχρόνια τραυματίας ο επιθετικός Μαμίνι (0/0).

(4-3-1-2): Ινσφράν – Στέινμπαχ, Κόντι, Ένσο Μαρτίνες, Πέδρο Σίλβα Τορεχόν – Μιραμόν, Μαξ, Νικολάς Μπάρος Σκελότο – Ιγνάσιο Φερνάντες – Μαρσέλο Τόρες, Αουσμέντι (Πανάρο)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino