ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ
19:30:00
11.10

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

ΝΤΕ ΒΕΙΦΕΡΜΠΕΡΧ (12.600), ΝΤΟΥΤΙΝΧΕΜ
13° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21

Facts Αγώνα

* Προκριματικός γύρος που θα αναδείξει τις 14 ομάδες που θα παίξουν με τις διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία στην τελική φάση του Euro 2021 (13-27 Ιουνίου).

* Οι 53 ομάδες είναι χωρισμένες σε 9 γκρουπ: οκτώ των 6 ομάδων και ένα των 5 ομάδων. Ο πρώτος κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων περνούν στα τελικά. Οι υπόλοιποι 8 δεύτεροι θα παίξουν στα πλέι οφ (διπλοί αγώνες) για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.
* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που είναι γεννημένοι από τις 1 Ιανουαρίου 1998 και ύστερα. 

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο ισχύουν κατά σειρά: 
1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς
2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς
3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς
4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους ματς
5) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο
6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο
7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο
8) Περισσότερες νίκες στον όμιλο
9) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες στον όμιλο
10) Πειθαρχικός έλεγχος (κόκκινη: 3 βαθμοί, κίτρινη: 1 βαθμός, κόκκινη από δύο κίτρινες: 3 βαθμοί)
11) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου

* Για τον καθορισμό του καλύτερου δεύτερου δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία και ισχύουν κατά σειρά τα κριτήρια: 
1) Βαθμοί
2) Διαφορά τερμάτων
3) Καλύτερη επίθεση
4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση
5) Περισσότερες νίκες
6) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες
7) Πειθαρχικός έλεγχος
8) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου
 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21
Ρεπορτάζ

Είχε εύκολο έργο στο παρθενικό της παιχνίδι στον όμιλο συντρίβοντας 5-1 την Κύπρο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, αλλά απεκατέστησε άμεσα την τάξη (3-1 στο 29’) και σκοράροντας άλλες δύο φορές στο τελευταίο 5λεπτο, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. 

«Θεωρητικά η Πορτογαλία είναι η άμεση αντίπαλό μας για την πρώτη θέση. Είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας συνεπώς αφήνει περισσότερους κενούς χώρους. Θα είναι ένα σοβαρό τεστ απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα», επισήμανε ο προπονητής Ερβιν Φαν ντε Λόι ο οποίος βρίσκεται την τεχνική ηγεσία των «οράνιε» εδώ και περίπου 15 μήνες (Ιούλιος 2018).

Ακολουθεί την προσεχή Τρίτη το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νορβηγία. 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο εξτρέμ Ντίλροσουν (Χέρτα), κλήθηκε ως αντικαταστάτης του ο επιθετικός Σίρχαους (Γκρόνινγκεν). Παρθενική κλήση για τον επιθετικό Μποαντού (Αλκμααρ), ξεχωρίζουν από το ρόστερ οι εξτρέμ Κλάιφερτ (Ρόμα) και Στενχς (Αλκμααρ). 
 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21
Ρεπορτάζ

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, αλλά ξεκίνησε με «2 στα 2» τα προκριματικά τον Σεπτέμβριο. Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της, αυτό στη Λευκορωσία, ζορίστηκε αρκετά και χρειάστηκε δύο γκολ στο τελευταίο 25λεπτο για να φτάσει στο δίκαιο 0-2. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, ενώ το γόρδιο δεσμό έλυσε στο 68’ ο Λεάο. Τη σφραγίδα της νίκης της έβαλε στο 94’ ο Ντάνι Μότα.

«Η Ολλανδία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Είναι εξαιρετική και στη μεσαία γραμμή, όταν δεν έχει την μπάλα. Σίγουρα είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Πάντα προσπαθούμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας χαρακτηριστικά», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρουί Ζορζ.

Εκτός κλήσεων έμειναν λόγω τραυματισμού οι Νταλότ (μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπαρό (χαφ της Πόρτο), Νέτο (εξτρέμ της Γουλβς), που λογικά θα είχαν φανέλα βασικού. Αντικαταστάτες τους οι Τόμας Ταβάρες (μπακ της Μπενφίκα), Ζέντσον (χαφ της Μπενφίκα), Πέδρο Μέντες (φορ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. 
 

Casino