Κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας για έκτη συνεχόμενη φορά και 34η συνολικά, τερματίζοντας 22 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Μπάτσκα Τόπολα. Παράλληλα, κατέκτησε και το Κύπελλο Σερβίας για τρίτη διαδοχική χρονιά, κάνοντας το νταμπλ. Τη φετινή χρονιά άλλαξαν πολλά, με πρώτο τον αρχιτέκτονα της ομάδας. Αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Μιλόγεβιτς και πριν την έναρξη της προετοιμασίας ανέλαβε ο Ισραηλινός Μπακχάρ (πρώην Μακάμπι Χάιφα).
Οι αλλαγές δεν αφορούσαν μόνο τον πάγκο, αλλά και το ρόστερ, όπου έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις με θετικό πρόσημο. Από τους αποχωρήσαντες, θεωρούνται σημαντικές απώλειες οι βασικοί Εράκοβιτς (στόπερ), Πέσιτς (φορ) και Μπόργιαν (κίπερ) που έφεραν σχεδόν 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας.
Τους αντικατέστησε αριθμητικά, όμως μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό συνέβη και σε θέμα ποιότητας. Στη θέση του Μπόργιαν ήρθε ο διεθνής Ισραηλινός Γκλέιζερ (κίπερ) από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, επιλογή του προπονητή. Στη θέση του Πέσιτς, αποκτήθηκε ο Κρασό (φορ) από τη Σεντ Ετιέν και μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά με 6 γκολ και 2 ασίστ σε επτά αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στη θέση του Εράκοβιτς ήρθε ο έμπειρος Ντέγκενεκ (στόπερ) που γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας, αφού επέστρεψε 1,5 χρόνο μετά στο Βελιγράδι. Εξαιρετικές προσθήκες επίσης οι Ολαγίνκα (εξτρέμ, Σλάβια Πράγας), Ντιαγέ (φορ, Ντεμίρσπορ), Χουάνγκ (μέσος, Ολυμπιακός) και ο ταλαντούχος Κάμπιτς (δ. εξτρέμ). Το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο για να μπορέσει ο κόουτς Μπακχάρ να βάζει διαφορετικές ενδεκάδες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα όταν έχει παιχνίδια την ίδια εβδομάδα.
Η χρονιά ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές νίκες, ωστόσο στη συνέχεια άρχισε η κάμψη. Στο τέλος Αυγούστου έχασε 2-1 από τη Βόζντοβατς, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα μετά από 22 μήνες εντός συνόρων. Στη συνέχεια επέστρεψε στα τρίποντα κερδίζοντας 2-1 τη Νόβι Παζάρ, αλλά μετά τη διακοπή υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα (ξανά εκτός, αλλά κι αυτή στο Βελιγράδι), με 2-1 από την Τσουκαρίτσκι το Σάββατο (16/9). Είναι χαρακτηριστικό πως και στις δύο ήττες, ξεκίνησε με τετράδα στην άμυνα, σε αντίθεση με τις πέντε νίκες της όπου έπαιζε με τριάδα πίσω.
Είχε 71% κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά άστοχη, στο 23’ ο Σπάγιτς υπέπεσε σε πέναλτι και ήρθε το 1-0. Ο κόουτς Μπακχάρ έκανε τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα, βάζοντας τους Κρασό, Χουάνγκ και Μπουκαρί, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2. Στο 48’ κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι και ο Κρασό ισοφάρισε σε 1-1. Δεν μπόρεσε όμως να πετύχει και δεύτερο, αντιθέτως το δέχθηκε στο 75’. Πίεσε στο τέλος και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες, ήταν όμως αναποτελεσματική.
Αυτή είναι η τρίτη παρουσία του Ερυθρού Αστέρα σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τις προηγούμενες δύο φορές, 2018-2019 και 2019-2020, χρειάστηκε να περάσει τη διαδικασία των προκριματικών για να καταφέρει. Φέτος μπήκε για πρώτη φορά απευθείας στον όμιλο, με το έργο του να μοιάζει δύσκολο. Λογικά θα παλέψει με τη Γιουνγκ Μπόις για την 3η θέση ώστε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.
Το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σερβίας την επόμενη εβδομάδα όπου παίζει εκτός έδρας με την Παρτίζαν.
«Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια νέα δύσκολη αποστολή, εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Περιμένω η ομάδα μου να παίξει θαρραλέα και έξυπνα. Δεν θα αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μου, θα βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα» τόνισε ο κόουτς Μπακχάρ.