Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο. Γέμισε μπαταρίες. Προετοιμάστηκε καλύτερο για το ματς με την Νταντί όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Στον τελευταίο της αγώνα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ρος με 2-1. Σκόραραν οι Κόουλ και Μουγκαμπί.
Επέστρεψε στις νίκες μετά από 13 αγώνες. Απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση, αλλά περισσότερο κοιτάζει προς τα πάνω. Εχει δύο αγώνες λιγότερους από Νταντί Γιουνάιτεντ και Σεντ Τζόνστον. Αν τους πάρει μπορεί να τις προσπεράσει στη μάχη της έβδομης θέσης. Η εξάδα δείχνει μακρινό όνειρο αυτή την στιγμή.
Ο Αλεξάντερ δεν αλλάζει το 4-3-3 με φουνταριστό τον Κόουλ και ακραίους επιθετικούς τους Λονγκ και Βατ. Δεσπόζει στη μεσαία γραμμή ο ηγέτης Κάμπελ έχοντας δίπλα του τον Κρόφορντ και τον Μαγκουάιρ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως ο αγώνας με την Νταντί είναι τελικός και η νίκη μονόδρομος.
Λείπουν οι τερματοφύλακες Κάρσον (12 συμ) και Φοξ (καμία συμ.). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Γκρίμσοου και Ο’ Χάρα που είναι άρρωστοι.
Ο κατήφορος συνεχίζεται. Νέα εντός έδρας ήττα από τη Χιμπέρνιαν με 2-0. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι περικοπές φαίνεται πως έχουν επηρεάσει αγωνιστικά τους παίκτες. Αρκετοί παρουσιάζονται αδιάφοροι. Δεν υπάρχει η όρεξη και η διάθεση των πρώτων αγωνιστικών. Βέβαια, ο κόσμος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να στηρίξει την ομάδα, αλλά ακόμα αυτό δεν δείχνει ικανό για να γυρίσει τον διακόπτη και να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο της εξάδας. Συμπλήρωσε επτά ματς δίχως νίκη.
«Πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Διαθέτουμε καλή ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που μας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντεπιτεθούμε», τόνισε ο Μέλον.
Θα παίξει με 4-4-1-1 έχοντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Σάνκλαντ και από πίσω τον Κλαρκ σε ρόλο συνδετικού κρίκου μεσαίας γραμμής και επίθεσης.
Εκτός ο μέσος Γκλας (καμία συμ.) και ο φορ Τσάλμερς (11 συμ.).