Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΜΠΡΕΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αυλαία στη φετινή Eredivisie με κόντρα νεοφώτιστων. Άριστες εντυπώσεις άφησε στα φιλικά η παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της Γκρόνινγκεν, σε αντίθεση με την Μπρέντα η οποία προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της. Σε πτωτική πορεία ο άσος (1.60), ανεβαίνει στο 1.85 (Novibet) αν συνδυαστεί με το Over 1,5.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΜΠΡΕΝΤΑ
Facts Αγώνα
- 4-4-1 η πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Γκρόνινγκεν.
Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμά της από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς μέσω της 2ης θέσης που κατέλαβε στην κανονική διάρκεια κέρδισε αυτόματα το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία.
Μέχρι τα τέλη Οκτώβρη τίποτα δεν έδειχνε ότι θα διεκδικούσε θέση στην πρώτη δυάδα στις αναλύσεις στοιχήματος, ωστόσο κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στο τελευταίο 6μηνο κατάφερε με νίκη επί της συνδιεκδικήτριας Ρόντα την τελευταία αγωνιστική να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».
Πρακτικά επέστρεψε στη φυσική της θέση, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που αγωνιζόταν για 23 συναπτά έτη στην Eredivisie και η οποία έκοβε κατά μέσο όρο σχεδόν 20.000 εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της. Προφανώς και δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία. Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η δυνατή έδρα και ο αγωνιστικός τσαμπουκάς που παραδοσιακά διαθέτει ως ομάδα.
Συνεχίζει για 2η χρονιά στον πάγκο της ο 53χρονος Ντικ Λούκιν, ενώ με εξαίρεση τον αριστερό μπακ Μάατα (Μπόντο Γκλιμτ) κράτησε στο ακέραιο το βασικό της κορμό. Ξεχωρίζουν από τις λιγοστές προσθήκες που έχει κάνει ως τώρα ο ικανότατος τερματοφύλακας Φάσεν (Βάαλβαϊκ) και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Οουστινχ (Βίλεμ).
Αήττητη στα φιλικά (6-1-0), στα πιο πρόσφατα κέρδισε 4-1 τη Λαμία και 2-0 τη Χεράκλες.
Τραυματίες ο πολύτιμος φορ Πόστεμα (35/18 πέρυσι, αρχισκόρερ) και ο στόπερ Μπλόκζεϊλ (25 συμ. πέρυσι), αμφίβολος ο αριστερός μπακ Πρινς (15 συμ. πέρυσι).
Μπορεί το φινάλε της κανονικής περιόδου στη δεύτερη κατηγορία να την βρήκε στην 8η θέση και στο -23 από την κορυφή, ωστόσο, αποκλείοντας κατά σειρά στα πλέι οφ Ρόντα, Έμεν και Εξέλσιορ κέρδισε πανάξια την άνοδο στην Eredivisie στο κουπόνι.
Ο τεχνικός Φαν Χάστελ είχε γνωστοποιήσει από τα τέλη Μαρτίου την αποχώρησή του από τον πάγκο της NAC και η ανέλπιστη άνοδος δεν άλλαξε τα πλάνα του. Νέο «αφεντικό» ο 46χρονος Χούφκενς που ως τώρα έχει να επιδείξει δύο 6μηνες θητείες σε Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης.
Στα του ρόστερ μπορεί να αποχώρησε διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών ωστόσο σχεδόν όλοι είχαν συμπληρωματικό ρόλο. Φρόντισε να ενισχύσει τον άξονά της, αποκτώντας τερματοφύλακα, στόπερ, αμυντικό χαφ και σέντερ φορ, ενώ κατάφερε να κρατήσει το αστέρι της, τον μεσοεπιθετικό Ομγκπά, που βρέθηκε μία ανάσα από τη Γάνδη. Τελευταία προσθήκη ο 18χρονος εξτρέμ Φερνάντες (δανεικός από Λάτσιο).
Χρειάζεται πάντως ακόμη πιο δυνατές προσθήκες, καθώς ποιοτικά δείχνει να υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Eredivisie.
Κακή η εικόνα της στα φιλικά (4-2-5), και οι τέσσερις νίκες που πέτυχε ήταν απέναντι σε εμφανώς υποδεεστέρους αντιπάλους. Στα πιο σημαντικά τεστ ηττήθηκε 2-1 από ΟΦΗ, Αρη και Σπάρτα.
Τραυματίας ο μέσος Λέιμανς (16/1 πέρυσι), αμφίβολος ο επίσης χαφ Γιένσεν (21/1 πέρυσι).