* Πρωτάθλημα Νότιας Κορέας, αγωνιστική 33η.
* Παράδοση: 10-7-10
* Φετινά παιχνίδια: Γιεγιού – Γκανγκβόν: 0-0, Γκανγκβόν – Γιεγιού: 4-2
* Πρωτάθλημα Νότιας Κορέας, αγωνιστική 33η.
* Παράδοση: 10-7-10
* Φετινά παιχνίδια: Γιεγιού – Γκανγκβόν: 0-0, Γκανγκβόν – Γιεγιού: 4-2
Χρειάζεται πλέον συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τερματίσει εντός της εξάδας, άρα και των πλέι οφ. Πρέπει αρχικά να επικρατήσει της Γιεγιού και κατά δεύτερον να ηττηθεί η Σουγόν FC, η οποία την ίδια ώρα θα κοντράρεται με την πρωτοπόρο Ουλσάν.
Ηττήθηκε εκτός έδρας την Τρίτη στην πρωτεύουσα από τη Σεούλ με 1-0. Προβλημάτισε από το πρώτο λεπτό, αδυνατώντας σε κάμποσες περιπτώσεις να κυκλοφορήσει την μπάλα. Δέχθηκε αρκετή πίεση και απειλές στο πρώτο μέρος, κράτησε όμως ανέπαφη την εστία της. Παρόμοιο το σκηνικό στην επανάληψη, έμεινε πίσω στο σκορ στο 74’ και δεν κατάφερε εν συνεχεία να αντιδράσει.
Θα πρέπει να την προβληματίζουν οι δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της, στις οποίες γνώρισε δύο ήττες, αρχικά από τη Σουγόν FC με 3-2 και μετά από την