-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Με βάση αυτά που είδαμε και από τις δύο ομάδες στην πρώτη αγωνιστική, υπάρχουν δύο σημεία που μπορούμε να επιλέξουμε: το πρώτο είναι το Under 2,5, το δεύτερο το διπλό. Προφανώς και η δεύτερη επιλογή πληρώνει καλύτερα, αλλά ενέχει και το ανάλογο ρίσκο. Αφήνουμε, λοιπόν, εδώ το πρώτο από την bet365.
Bet builder
X2+Under 3,5 γκολ+N/G
Ειδικά στοιχήματα
Under 8,5 κόρνερ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Facts Αγώνα
- Φάση Ομίλων για τη Β’ Κατηγορία του Nations League. Οι τέσσερις νικήτριες των ομίλων της League B ανεβαίνουν απευθείας στη League A. Οι δεύτερες των ομίλων θα παίξουν πλέι-οφ ανόδου με τις δύο χειρότερες τρίτες και τις δύο καλύτερες τέταρτες της League A. Οι τρίτες της League B παραμένουν στην κατηγορία. Οι τέσσερις ουραγοί της League B θα παίξουν πλέι-οφ παραμονής με τις τέσσερις δεύτερες της League C.
- Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4) Συνολική διαφορά τερμάτων, 5) Καλύτερη επίθεση, 6) Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας, 7) Περισσότερες νίκες, 8) Περισσότερες νίκες εκτός έδρας, 9) Βαθμοί ποινής, 10) Θέση κατάταξης κατά την κλήρωση των ομίλων.
- Η Ουκρανία δεν έχει χάσει κανένα από τα 11 μεταξύ τους παιχνίδια, σύμφωνα με τις αναλύσεις αγώνων (7-4-0).
- Στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς σημειώθηκε G/G.
Δείτε τα προγνωστικά Nations League
Υποδέχθηκε τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα, αλλά απογοήτευσε. Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε ελάχιστα και δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, βελτιώθηκε στην επανάληψη και το οξύμωρο είναι ότι, παρά την καλύτερη εικόνα της, ηττήθηκε. Η φάση που έκρινε πολλά ήρθε στο 65’, όταν ο Κβαρατσχέλια έχασε πέναλτι, για να πέσει η ψυχολογία στη συνέχεια.
Σε ματς αρκετά ισορροπημένο και με λίγες φάσεις, η ψυχρολουσία ήρθε… βαθιά στο παιχνίδι. Από το… πουθενά δέχθηκε το μοναδικό γκολ στο 8’ των καθυστερήσεων και ηττήθηκε 1-0, κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Δεν έδειξε τις αρετές που μας είχε δείξει τα τελευταία χρόνια η Γεωργία, δεν είχε ένταση και δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, με τα μεγάλα της αστέρια να δείχνουν αρκετά κουρασμένα.
Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Γκογκλιχίτζε και Λοτσοσβίλι, που δίνονται αμφίβολοι και δεν αναμένεται να ξεκινήσουν.
Η αποστολή της Γεωργίας
Τερματοφύλακες: Γ. Μαμαρντασβίλι (Λίβερπουλ), Λ. Γκουγκεσασβίλι (Γκεζτέπε), Ν. Κερεσελίτζε (Ντίλα)
Αμυντικοί: Λ. Λοτσοσβίλι (Κολωνία), Λ. Ντβάλι (ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948), Σ. Γκογκλιχίτζε (Μόντσα), Ι. Μπιερασβίλι (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Σ. Σαζόνοφ (Χετάφε), Τ. Ταμπίτζε (Καϊσέρισπορ), Ο. Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Σ. Καρεμπασβίλι (Μπασακσεχίρ)
Μέσοι: Ο. Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Γ. Κοχορασβίλι (Σεβίλλη), Γ. Μαμαγκεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Γ. Τσιταϊσβίλι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Α. Μεκβαμπισβίλι (Σικάγο Φάιρ), Ο. Μαμαγκεϊσβίλι (Βόλφσμπεργκερ), Ν. Λομινάτζε (Τορπέντο Κουταΐσι), Ι. Γεγκοϊάν (Εξέλσιορ), Γ. Τσακβετάτζε (Ουντινέζε)
Επιθετικοί: Ζ. Νταβιτασβίλι (Σεντ Ετιέν), Γ. Κβερνάτζε (Φροζινόνε), Γ. Αμπουασβίλι (Μετς), Γ. Γκάγκουα (Ντουνάισκα Στρέντα), Μ. Ζιβζινάτζε (Χαϊντενχάιμ), Γ. Μικαουτάτζε (Βιγιαρεάλ), Κ. Κβαρατσκέλια (Παρί Σεν Ζερμέν)
Προπονητής: Βίλι Σανιόλ
Είχε απαιτητική πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Ουγγαρία, όμως απέδειξε και πάλι πόσο σκληροτράχηλη έχει γίνει, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στο κουπόνι. Στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα, όταν οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε, ήταν επικίνδυνη και στο τέλος έφυγε με αυτό που άξιζε.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 42’ με τον Σικάν και μέχρι το φινάλε η ίδια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Έδειξε, λοιπόν ωριμότητα, καλή αμυντική συμπεριφορά και έφτασε δίκαια στους 3 βαθμούς. Δείχνει και πάλι ότι η ομοιογένεια θα είναι το μεγάλο της όπλο. Πήρε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.
Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς στις καθυστερήσεις ο Ναζαρένκο (μέσος, Πολισία) και είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικές είναι οι απουσίες των τραυματιών Γιαρμολιούκ (μέσος, Μπρέντφορντ), Ντόβμπικ (φορ, Μπολόνια), Μαλινόβσκι (μέσος, Τράμπζονσπορ), ενώ για τον ίδιο λόγο θα καθυστερήσει η επιστροφή του Μούντρικ (μέσος, Τότεναμ) στην αποστολή.
Τέλος, δεν κλήθηκε ο Ζίντσενκο (μέσος), που δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποιον σύλλογο. Έτοιμος στο 100% ο Γιάρεμτσουκ.
Η αποστολή της Ουκρανίας
Τερματοφύλακες: Α. Τρούμπιν (Μπενφίκα), Ν. Ρίζνικ (Σαχτάρ), Γ. Ερμακόβ (Χάρκιβ)
Αμυντικοί: Ι. Ζαμπάρνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Ματβιένκο (Σαχτάρ), Τ. Μιχάβκο (Ντινάμο Κιέβου), Ε. Σαράπι (Πολισία), Β. Μπόνταρ (Σαχτάρ), Α. Ντραμπάεβ (Λεμπέντιν), Β. Μικολένκο (Έβερτον), Ι. Κρούπσκι (Χάρκιβ), Μ. Μιχαϊλιτσένκο (Πολισία)
Μέσοι: Ο. Οτσερέτκο (Σαχτάρ), Β. Μπράζκο (Ντινάμο Κιέβου), Ι. Ναζάρινα (Σαχτάρ), Α. Αντριέβσκι (Πολισία), Ν. Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Γ. Σουντακόβ (Μπενφίκα), Ι. Βαρφολομέεβ (Λίνκολν), Α. Ζουμπκόβ (ΑΕΚ), Β. Τσιγκανκόβ (Άγιαξ), Μ. Χλαλ (Γκόρνικ)
Επιθετικοί: Α. Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου), Μ. Πονομαρένκο (Πολισία), Α. Στεπάνοβ (Ουτρέχτη), Β. Βάνατ (Χιρόνα), Ρ. Γιάρεμτσουκ (Ολυμπιακός), Ν. Σικάν (Άντερλεχτ)
Προπονητής: Αντρέα Μαλντέρα