Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Facts Αγώνα
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Σπορτ Ρεσίφε: 6-3-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 9-8-6
* Η Κοριτίμπα διατηρήθηκε αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (2-2-0).
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Α’ΓΥΡΟΣ: ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 1-0
Πάλεψε αλλά ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Σάο Πάολο. Δέχτηκε το γκολ στο 13’, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί απειλητική μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ παραμένει για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη 16η θέση της βαθμολογίας και να απέχει μόλις έναν πόντο από τη ζώνη υποβιβασμού. Το επόμενο Σάββατο υποδέχεται την Γκρέμιο.
Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο μέσος Ρικαρντίνιο (21/0). Εξέτισαν και ξεκινούν βασικοί ο κεντρικός αμυντικός Αντριέλσον και ο εξτρέμ Μαρκίνιος. Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Μπετίνιο (19/1). Διαθέσιμος και ο αριστερός μπακ Τζούνιορ Ταβάρες που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί εναντίον της Σάο Πάολο, επειδή της ανήκουν τα δικαιώματά του. Αμφίβολοι για την αποστολή ο αμυντικός χαφ Αλέ Σάντος (4/0) και ο δεξιός μπακ Ραούλ Πρατα (15/0).
Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχτηκε ως γηπεδούχος ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπραγκαντίνο. Δεν ικανοποίησε καθόλου με την εμφάνισή της και το τελικό αποτέλεσμα την κολακεύει, αφού οι αντίπαλοί της έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Συμπλήρωσε έτσι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας τέσσερις πόντους από τη γραμμή παραμονής. Το επόμενο Σάββατο φιλοξενεί την Μποταφόγκο.
Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο αριστερός μπακ Γουίλιαμ Ματέους (38/3), ο μέσος Ματέους Σάλες (29/2) και ο μέσος Ματέους Γκαλντεζάνι (32/1). Το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Ματέους (6/1, ήρθε δανεικός τον Οκτώβριο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας) ή Ζόναταν Λέμος (13/0). Δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα ο δεξιός μπακ Πατρίκ Βιέιρα (15/1). Αμφίβολος για την αποστολή ο επιθετικός Ζιοβάνι Αουγκούστο (22/4). Βγήκε από την καραντίνα και αναμένεται να ξεκινήσει ο 22χρονος μέσος Ούγκο Μόουρα (14/0).