Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

30.08.19|07:50

Kingbet Kingbet

Τένις Us Open 2019: Πρόγραμμα, αποδόσεις, πότε παίζει η Σάκκαρη

τένις-us-open-2019-πρόγραμμα-αποδόσεις-πότε-παί-164525

Το τέταρτο και τελευταίο κατά σειρά Γκραν Σλαμ τένις της σεζόν είναι το us open και θα διεξαχθεί από τις 26/08 έως τις 08/09 στις ΗΠΑ. Πρόκειται για το σπουδαίο τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο  στις ΗΠΑ, σε πλαστική επιφάνεια. Η συγκεκριμένη επιφάνεια ευνοεί τους καλούς σέρβερς λόγω της μεγάλης ταχύτητας που παίρνει το μπαλάκι όταν προσκρούει στο έδαφος.

Το τουρνουά τένις us open μετρά 138 χρόνια ζωής (πρώτη διοργάνωση το 1881) και διεξάγεται σε 22 γήπεδα. Δημοφιλέστερα και μεγαλύτερα το Αρθουρ Ας, 23.771 θέσεων και το Λουίς Αρμστρονγκ, που χωράει 14.061 θεατές. Από το 2016 το πρώτο και το πέρσι το δεύτερο διαθέτουν αναδιπλούμενη οροφή ώστε ναν μην επηρεάζονται οι μεγάλοι αγώνες από καιρικές συνθήκες και συσκότιση.

Στοίχημα και αποδόσεις για νικητή US Open 2019

Πολυνίκης του αμερικανικού όπεν από τους εν ενεργεία τενίστες δεν είναι άλλος από τον Ρότζερ Φέντερερ. Μάλιστα ο Ελβετός κατέκτησε το us open έπαθλο πέντε σερί χρονιές από το 2004 μέχρι το 2008. Τελευταίος κάτοχος στους άνδρες είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στις γυναίκες η Ναόμι Οσάκα. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το σερί κατακτήσεων από τον σπουδαίο Φέντερερ, ο Ελβετός δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την τελευταία δεκαετία και θέλει σαν τρελός να το αλλάξει φέτος αυτό. 

Παραδοσιακά το στοίχημα στο αμερικανικό όπεν συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και οι τζίροι είναι τεράστιοι. Ηδη στα προγνωστικά τένις us open πρώτο φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς, ο οποίος έρχεται με φόρα από την σπουδαία κατάκτηση του Γουίμπλεντον. Ο Σέρβος προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη Novibet, ενώ έπονται στα προγνωστικά του αμερικανικού όπεν ο Ναδάλ με απόδοση 4.95, ο Φέντερερ (6.25) και εν συνεχεία ο Ζβέρεφ σε απόδοση 12.75.

Οσον αφορά τις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο ρευστά, με τη Σερένα Γουίλιαμς να φιγουράρει στην κορυφή των προγνωστικών όσον αφορά την κατάκτηση του τροπαίου. Λογικό αφού αγωνίζεται στο σπίτι της και με τον κόσμο στο πλευρό της. Έξι φορές έχει πανηγυρίσει τον τίτλο στο Αμερικανικό Οπεν, με τη Novibet να τη δίνει πρώτο φαβορί σε απόδοση 5.25 για το στοίχημα US Open. Από κοντά βρίσκεται και η περσινή κάτοχος του τροπαίου, Ναόμι Οσάκα σε απόδοση 8.00, ενώ ακολουθεί σε πολύ μικρή απόσταση η κάτοχος του Γούιμπλεντον, Σιμόνα Χάλεπ (8.25). Τις υπόλοιπες τενίστριες της συναντάμε σε απόδοση πάνω από δέκα.

 

Ολες οι αποδόσεις για το τουρνουά τένις US Open 2019
Τουρνουά τένις US Open - Αποδόσεις στοιχηματικές εταιρίες

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο περσινό US Open «αποχαιρέτησε» νωρίς από τον δεύτερο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ρώσο Ντανιήλ Μεντβέντεφ με 3-1 σετ, ενώ πρόωρα αποκλείστηκε και φέτος, καθώς έχασε από τον τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-1 σετ.

Μεγάλο στοίχημα, φυσικά, αποτελεί και για τη Μαρία Σάκκαρη το us open, αφού δείχνει στην συγκεκριμένη επιφάνεια να κοιτάζει ψηλά. Παράλληλα δείχνει να έχει προετοιμαστεί πολύ καλά και ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο και την ποιότητα των χτυπημάτων της. Φέτος, στη καλύτερή της χρονιά μέχρι τώρα, γνώρισε τον αποκλεισμό στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός, ενώ στο Αυστραλιανό όπεν και στο Γουίμπλεντον έφτασε μέχρι τη φάση των «32». 

Στόχος της στο US open 2019 δεν είναι άλλος από το να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τα φετινά γκραντ σλαμ, ανεβάζοντας τον «πήχη» σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπου και έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο του Αμερικανικού Οπεν, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Σοφία Κένιν.

Στο πρώτο της παιχνίδι στο US Open η Σάκκαρη νίκησε την Καμίλα Τζιόρτζι, στο δεύτερο την Σουάι Πενγκ από την Κίνα και το παιχνίδι της για τον 3ο γύρο κόντρα στην Μπάρτι (Νο2 στην κατάταξη) θα γίνει την Παρασκευή γύρω στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

 

Οικονομικά έπαθλα Us Open 

Το us open χρηματικό έπαθλο είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα Γκραν Σλαμ. Συνολικά φέτος θα μοιραστούν στη διοργάνωση 57.000.000 δολάρια. Σε σχέση με πέρσι, όπου έφτανε τα 53 εκατ. δολάρια, φέτος τα έπαθλα αυξήθηκαν κατά 8%.

Οι νικητές σε Ανδρες και Γυναίκες θα πάρουν 3.850.000 δολάρια, ενώ οι φιναλίστ θα συμβιβαστούν με 1.900.000 δολάρια. Ακόμα και ο αποκλεισμός στον πρώτο γύρο προσφέρει στους ηττημένους, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 58 χιλιάδων δολαρίων. 

Στα διπλά τώρα ο ζευγάρι που θα κερδίσει θα λάβει μια επιταγή των 740.000 δολαρίων, ενώ οι φιναλίστ θα λάβουν το ποσό των 370.000 δολαρίων.

Αξίζει να τονίσουμε πως και φέτος δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στους αθλητές που θα γνωρίσουν νωρίς τον αποκλεισμό, θέλοντας έτσι οι διοργανωτές να ενισχύσουν και τα… χαμηλότερα «στρώματα» τις διοργάνωσης.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις και Live Αγώνες

Όπως όλα τα μεγάλα τουρνουά τένις, έτσι και το Αμερικανικό Οπεν θα προβληθεί στη χώρα μας, μέσω των καναλιών «Eurosport». Ολοι οι μεγάλοι αγώνες σε Live μετάδοση από τις 26 Αυγούστου μέχρι και τους μεγάλους τελικούς στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Παράλληλα άπαντες μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων στο kingbet.net, μέσω των live αγώνων.

Προηγούμενοι νικητές US Open

Στους πολυνίκεις του US Open στους άνδρες συναντάμε τους Ρίτσαρντ Σίαρς, Μπιλ Τίλντεν και Γουίλιαμ Λάρνεντ με επτά κατακτήσεις, ενώ από τους εν ενεργεία αθλητές, ο Ρότζερ Φέντερερ φιγουράρει στην κορυφή με πέντε τίτλους.

Στις γυναίκες, η «θρυλική» Αμερικανίδα, με Νορβηγικές ρίζες, Μόλα Μάλορι είναι εκείνη που έχει κατακτήσει τα περισσότερα Us open, με οκτώ τίτλους. Η Σερένα Γουίλιαμς με έξι κατακτήσεις είναι η μόνη εν ενεργεία αθλήτρια που μπορεί αυτή τη στιγμή να φτάσει αυτό τον ιστορικό αριθμό.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ)

2009    Ντελ Πότρο

2010    Ράφα Ναδάλ

2011    Νόβακ Ττζόκοβιτς

2012    Αντι Μάρεϊ

2013    Ράφα Ναδάλ

2014    Μαρίν Τσίλιτς

2015    Νόβακ Τζόκοβιτς

2016    Σταν Βαβρίνκα

2017    Ράφα Ναδάλ

2018    Νόβακ Τζόκοβιτς

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

2009    Κιμ Κλάιστερς

2010    Κιμ Κλάιστερς

2011    Σαμάνθα Στόσουρ

2012    Σερένα Γουίλιαμς

2013    Σερένα Γουίλιαμς

2014    Σερένα Γουίλιαμς

2015    Φλάβια Πενέτα

2016    Αντζελίκ Κέρμπερ

2017    Σλόαν Στίφενς

2018    Ναόμι Οσάκα

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip