Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.05.21|08:13

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Super League: Ακλόνητο φαβορί και για του χρόνου ο Ολυμπιακός - Δες τις αποδόσεις!

super-league-ακλόνητο-φαβορί-και-για-του-χρόνου-ο-163773

Ο Ολυμπιακός μόλις πανηγύρισε το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, όμως οι στοιχηματικές ήδη περιμένουν την… επόμενη στέψη του. Από τη στιγμή που κρίθηκε και μαθηματικά ο φετινός τίτλος, το στοιχηματικό ενδιαφέρον στράφηκε στην επόμενη αγωνιστική σεζόν. Μπορεί οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας να μην έχουν ούτε καν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, μπορεί να μην έχουμε εικόνα για τα ρόστερ των ομάδων, όμως οι στοιχηματικές συμφωνούν πως ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου του.

 

 

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός προσφέρεται στην πολύ χαμηλή απόδοση του 1.25, στα ίδια επίπεδα δηλαδή που τον βρίσκαμε και στην αρχή της φετινής σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που ήδη έχει χτίσει έναν σχετικό κορμό, ανανεώνοντας τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας. O Πέδρο Μαρτίνς έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και με μπάτζετ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λογικό πως οι «Ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ως δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, χάθηκαν βαθμοί σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και τη νέα χρονιά η ευρωπαϊκή πορεία του θα περιοριστεί στη συμμετοχή του στο Κόνφερενς Λιγκ της UEFA. Στόχος ασφαλώς θα είναι και πάλι το πρωτάθλημα, όμως οι στοιχηματικές τοποθετούν την απόδοσή του στο 7.00.

Ακολουθεί η ΑΕΚ, με απόδοση στο 10.00. Βέβαια, όλα είναι μεταβλητά στην Ενωση. Το ρόστερ αναμένεται να αλλάξει αρκετά, ενώ ακόμα είναι αβέβαιο ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ. Με απόδοση στο 25.00 ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση των αποδόσεων ο Παναθηναϊκός και ο (δεύτερος της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή) Αρης.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip