ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Ανοίγουν τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα! | Kingbet.net

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

19.03.2021

Ανοίγουν τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα!

Μοιράσου το σε:
Αγγελος Αναστασόπουλος

Πάνε κοντά πέντε μήνες από τις 7 Νοεμβρίου, όταν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα κατέβασαν ρολά. Τα περισσότερα εξ αυτών δεν άνοιξαν ποτέ, ενώ ακόμα και οι πιο τυχεροί έμειναν ανοιχτοί για σκάρτο ένα μήνα σε αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (και παρά τη διαρκή αύξηση των κρουσμάτων) φαίνεται πως τα πρακτορεία οδεύουν προς επαναλειτουργία και μάλιστα σε όλη την επικράτεια (ανεξαρτήτως επιδημιολογικής βαθμίδας) στις 29 Μαρτίου.

 

Αυτό σημαίνει πως τα πρακτορεία στην Αττική θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά έπειτα από 142 μέρες, από τότε δηλαδή που το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσαν το γενικό κλείσιμο του λιανεμπόριου και η μπάλα πήρε τα καταστήματα του ΟΠΑΠ. Πρακτορεία και ΟΠΑΠ Play  σε όλη τη χώρα έμειναν κλειστά ακόμα και όταν το λιανεμπόριο άνοιγε με click away και click inside. 

Ωσπου τελικά την 1η Φεβρουαρίου, σχεδόν τα μισά καταστήματα ΟΠΑΠ της Ελλάδας επαναλειτούργησαν για 32 μέρες (εξαιρέθηκαν οι περιοχές με έντονο επιδημιολογικό φορτίο που τότε ήταν η Αττική, η Λέσβος, η Θήβα, η Σπάρτη, η Πάτρα, η Χαλκίδα και η Μύκονος). 

Από την εφαρμογή του πρώτου λόκνταουν, πριν από ένα χρόνο, το εμπόριο γενικώς, αλλά και ειδικότερα ο κλάδος των πρακτορείων (που απασχολεί 20.000 υπαλλήλους) έχει πληγεί σημαντικά. Είναι περισσότερος ο καιρός που τα καταστήματα έχουν μείνει κλειστά, παρά ανοικτά.

Βέβαια, όλα αυτά βασίζονται σε πληροφορίες και υποσχέσεις και έχουμε δει αρκετές ανατροπές δεδομένων μέχρι σήμερα. Πολλά θα κριθούν από τις οριστικές αποφάσεις για το λιανεμπόριο, αλλά και από τις διαπραγματεύσεις των ίδιων των πρακτόρων με την Πολιτεία. Αλλωστε, τυπικά τα Πρακτορεία ανήκουν (λόγω τραπεζοκαθισμάτων) στην εστίαση και γίνεται ειδική εξαίρεση προκειμένου να ενταχθούν στα καταστήματα που παίρνουν άδεια να ανοίξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρώτο φαβορί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έλληνας άσος της Superleague!
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Αξιολόγηση

Winmasters Logo

30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ