Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

28.05.20|09:10

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Αλλαγή δεδομένων για Τσιόδρα στις βουλευτικές εκλογές!

αλλαγή-δεδομένων-για-τσιόδρα-στις-βου-169764

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με τις ημέρες της καραντίνας. Από το στόμα του ακούμε καθημερινά τις εξελίξεις που αφορούν τον κορωνοϊό, αλλά και τις συμβουλές για το πως θα περάσει όσο γίνεται πιο αναίμακτα η πανδημία στην Ελλάδα. 

Θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές;

Οι στοιχηματικές το πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας αποδόσεις για το πολιτικό μέλλον του Τσιόδρα. Συγκεκριμένα, όταν άνοιξε η αγορά, ήταν φαβορί να εκλεγεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Πλέον, η απόδοση έχει ανέβει αρκετά (3,30), ενώ το να μην είναι υποψήφιος βρίσκεται μόλις στο 1.30. Από ‘κει και πέρα, στο ερώτημα «Θα θέσει υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές», το πιθανότερο σενάρια σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι «όχι».   

 

 

Νόμπελ Ειρήνης 2020

Το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης είναι ένα από τα πέντε βραβεία Νόμπελ, που θεσπίστηκαν από τον Σουηδό βιομήχανο και εφευρέτη Αλφρεντ Νόμπελ. Ο νικητής του Νόμπελ Ειρήνης θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο και η βράβευση θα γίνει όπως πάντα στο Οσλο στις 10 Δεκεμβρίου, επέτειο του θανάτου του Νόμπελ. 

Στις στοιχηματικές βρίσκουμε αποδόσεις για στοίχημα για τον φετινό νικητή. Στη λίστα σε απόδοση 150,00 προσφέρεται και ο Σωτήρης Τσιόδρας! Στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρώτο φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης 2020, στο 3.50 είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ακολουθεί στο 4.50 η Γκρέτα Τούνμπεργκ, έφηβη ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή. 

 

 

Οι υπόλοιποι της λίστας

Τρίτο φαβορί σε απόδοση 10.00 είναι ο Βραζιλιάνος περιβαλλοντολόγος Ραόνι Μετουκτίρε, ζωντανό σύμβολο στη μάχη για τη διάσωση τους δάσους του Αμαζονίου. Ακολουθούν οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα στο 13.00, η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο 15.00.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν επίσης και αρκετοί μη αναμενόμενοι. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, ο Πάπας Φραγκίσκος, η Ευρωπαϊκή Ενωση, όλοι σε απόδοση 30.00.

Λιγότερες πιθανότητες έχουν ο Μπιλ Γκέιτς και ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον (στο 50.00) και ο Εντουαρντ Σνόουντεν στο 75.00.

 

Πάνος Γαρίδης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip