Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.05.21|10:00

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Masterchef, ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Οι στοιχηματικές «δείχνουν» τον νικητή

masterchef-μονο-εδω-οι-στοιχηματικές-δείχνου-159766

Πού θα βρεις σιφόν, αβγά ορτυκιού, ψαγμένες τεχνικές, διαφωνίες, μπηχτές, καβγάδες, ένα τρόπαιο και μια επιταγή των 50.000 ευρώ; Στο Master Chef φυσικά, το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται στο Star για 5 σερί σεζόν από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στις 21.00, και φέτος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της prime time ζώνης, ανταγωνιζόμενο ισάξια άλλα πολύ δυνατά προγράμματα που παίζουν απέναντί του, μεταξύ των οποίων κάποια πολύ δημοφιλή ριάλιτι, αλλά και καθημερινές σειρές, όπως οι Αγριες Μέλισσες, για την πλοκή των οποίων υπάρχει επίσης στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

 

Tο μεγάλο φαβορί των στοιχηματικών για το MasterChef 5

Και πλέον, έχουμε τετράδα. Με μια τεράστια απουσία. Το ένα από τα δυο φετινά μεγάλα φαβορί, που επίσης υπήρχε πάντα μέσα στις προβλέψεις των παικτών που αποχωρούσαν και έδιναν τη δική τους δυάδα του τελικού, αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη και μας άφησε άφωνους. Ο λόγος για τον Ιταλό Τζιοβάνι Σκαράτζι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο αντιγραφής μετά την ήττα της ομάδας του στη διπλή ομαδική διαδικασία που προηγήθηκε και τελευταία για φέτος. 

Την Τετάρτη επίσης άρχισαν οι ημιτελικοί για την τελική δυάδα, με πρώτο θύμα τον Τζιοβάνι που προαναφέραμε. Την Πέμπτη έφυγε για δεύτερη και οριστική πλέον φορά ο Ιωάννης, επίσης ύστερα από πιάτο αντιγραφής, ενώ χθες αποχώρησε ο Παύλος Χάππιλος. Η τελική τετράδα του φετινού MasterChef λοιπόν αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Διονύση Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρο Συνοδινό. Οι δοκιμασίες εντείνονται πλέον με μια αποχώρηση κάθε μέρα μέχρι να φτάσουμε στους δυο φιναλίστ. Εμείς μιλήσαμε με τους traders για αποδόσεις και σας τις παρουσιάζουμε!

Το μεγάλο μας φαβορί, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, πλέον έχει πέσει στο 2.75 από το 3.50 που την είχαμε την προηγούμενη φορά και παίζει σε μεγάλη απόσταση από τους άλλους παίκτες, σε αντίθεση με τη στήθος με στήθος μονομαχία με τον Τζιοβάνι από την πρώτη φορά που μιλήσαμε με τους traders. Δείχνει απολύτως συγκεντρωμένη στον στόχο της, συνεχίζει να εκπλήσσει τους κριτές με τα πιάτα της και κατά τη γνώμη μας θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Δεύτερο φαβορί πλέον, ο Διονύσης Σαρακίνης. Ο άνθρωπος που έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 4.50 από το 8.00. Εμφανής η αλλαγή, που προκύπτει μεταξύ άλλων από τις αποχωρήσεις των Τζιοβάνι και Ιωάννη. Οι traders τον βλέπουν ως έναν από τους δυο φιναλίστ. Εχει τις τεχνικές και τις γνώσεις, θα τους δικαιώσει άραγε;

Ακριβώς πίσω βρίσκουμε τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό, αμφότεροι παίκτες που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τις επιστροφές. Και οι δυο παίζουν στο 5.00, με ένα τεράστιο άλμα της Μαρίνας από το 16.00 που μας την είχαν δώσει οι traders την τελευταία φορά, ενώ και ο Αλέξανδρος κατέβηκε, από το 8.00 στο οποίο βρισκόταν. Εχει πατήσει πολύ το γκάζι, λογικό για το σημείο που έχει φτάσει το ριάλιτι. 

Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν, οποιοιδήποτε συναισθηματισμοί και φιλίες έχουν μπει πλέον στην άκρη, οι παίκτες σχεδόν μπορούν να ακουμπήσουν το τρόπαιο, και φυσικά τα 50.000 ευρώ, τόσο κοντά που έχουν φτάσει. Το μόνο που μένει είναι να μαγειρέψουν νόστιμα και έξυπνα και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις αντιγραφές πιάτων όταν αυτές υπάρχουν. Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

ΜάστερΣεφ

 

Οι αποδόσεις

ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
Μαργαρίτα 2.75
Διονύσης 4.50
Αλέξανδρος 5.00
Μαρίνα 5.00

 

Δημήτρης Γαρίδης

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip