Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.03.21|09:58

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά | Οι αποδόσεις

κύπελλο-ελλάδας-αεκ-παοκ-στα-ημιτελικ-170233

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνέθεταν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις. Φέτος κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού οι δύο δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου (οι οποίοι θα συναντηθούν και στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας) κληρώθηκαν μαζί στα ημιτελικά. Φαβορί για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, ενώ στο άλλο ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες, κάτοχοι του περσινού τίτλου, θεωρούνται από τις στοιχηματικές σχεδόν ως… ήδη φιναλίστ.

 

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν στην Αθήνα για το πρώτο ματς, στις 7 ή 8 Απριλίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 28 ή 29 του ίδιου μήνα. Στο κυνήγι της πρόκρισης είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά» που προσφέρεται ως το φαβορί, με απόδοση κάτω του 1.60, την ώρα που την ΑΕΚ σε μερικές στοιχηματικές τη βρίσκουμε ακόμα και πάνω από το 2.50. Πολλά θα κριθούν, βεβαίως, από το πρώτο ματς, εκεί όπου το σετ είναι πολύ πιο μοιρασμένο (στο 2.50 ο άσος της ΑΕΚ, στο 2.90 το διπλό του ΠΑΟΚ).

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί, αφού προσφέρεται σε αποδόσεις από 1.05 ως 1.10 κόντρα σε έναν ΠΑΣ Γιάννινα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και ήδη έχει κάνει υπέρβαση στη διοργάνωση. Η νέα έκπληξη των Ηπειρωτών βρίσκεται στο 8.00. Το πρώτο ματς θα γίνει στα Ιωάννινα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είναι ξανά φαβορί (1.50), και ο ΠΑΣ μεγάλο αουτσάιντερ (6.50).

 

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι στοιχηματικές ήδη τον έδιναν στη χαμηλότερη απόδοση, όμως πλέον μετά τη φαινομενικά ευνοϊκή κλήρωση, η τιμή του έπεσε ακόμα περισσότερο, στο 1.65. Στο 4.00 συναντάμε τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 7.00 είναι η απόδοση της ΑΕΚ. Απόλυτο αουτσάιντερ, με απόδοση που παίζει στο 31.00 είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip