Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.05.19|15:03

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τένις Ρολάν Γκαρός: Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά και Σάκκαρη

τένις-ρολάν-γκαρός-οι-αντίπαλοι-τσιτσ-167745

Την Κυριακή 26 Μαϊου διεξάγεται ο πρώτος γύρος του Γκραν Σλαμ στο Παρίσι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν σήμερα (24/05) τους αντιπάλους τους.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς, που είναι 4ο φαβορί για να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός, βρίσκεται στο Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη και ο πρώτος που θα αντιμετωπίσει είναι ο Μαξιμίλιαν Μάρτερερ. Ο Γερμανός είναι στο Νο110, αριστερόχειρας, ο οποίος διαθέτει πολύ καλό σερβίς. Κάτι βέβαια που στη χωμάτινη επιφάνεια χάνει μέρος της… δύναμής του.

Με απόδοση 1.02, ο Ελληνας τενίστας χρίζεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια σύμφωνα με τις στοιχηματικές, γι’ αυτό και η πιθανή νίκη του Μάρτερερ πληρώνει 11.75!

Αν όλα πάνε καλά στο δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς θα συναντήσει τον νικητή της αναμέτρησης Γκουσβάραν (Ινδία) – Ντέλιεν (Βολίβια). Στο ίδιο μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον οποίο δεν αποκλείεται να βρεθούν στα προημιτελικά.

 

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet
 

Βατή κλήρωση για την Σάκκαρη

Την Αννα Τατισβίλι θα βρει στο δρόμο της η Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros για τον πρώτο γύρο. Η 29χρονη έχει γεννηθεί στη Γεωργία, αλλά το 2014 πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω πολλών τραυματισμών, έχει πέσει πολύ χαμηλά στο ranking των γυναικών.

Στα ίδια επίπεδα με του Τσιτσιπά κυμαίνεται και η απόδοση της Σάκκαρη, αφού η νίκη της προσφέρεται στο 1.02. Σε περίπτωση που ηττηθεί, όσοι έχουν ποντάρει στην επικράτηση της Τατισβίλι θα κερδίσουν 12 φορές τα χρήματά τους.

Αν νικήσει η Ελληνίδα θα συναντηθεί είτε με την Κατερίνα Σινιάκοβα (No43) είτε με κάποια παίκτρια που θα βγει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Κοινή ώρα έναρξης

Ολα τα παιχνίδια για τον 1ο γύρο της Κυριακής (26/5) ξεκινούν στις 12:00.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip