Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.09.19|09:50

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Μουντομπάσκετ: Τα ειδικά στοιχήματα της Ελλάδας και του Γ. Αντετοκούνμπο

μουντομπάσκετ-τα-ειδικά-στοιχήματα-τ-164463

Στην τελική ευθεία για τη μάχη του Μουντομπάσκετ βρίσκονται οι 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Κίνας, με την ελληνική Εθνική ομάδα να ταξιδεύει στην ασιατική χώρα έχοντας μεγάλες βλέψεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως λογίζεται ως το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ της. Ο 25χρονος σταρ των Μπακς προέρχεται από την πιο παραγωγική του σεζόν στο ΝΒΑ, και μοιάζει ικανός να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας.

Αποδόσεις για την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ

Καλούμενη να αντιμετωπίζει ομάδες που δεν… τρομάζουν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης (Μαυροβούνιο, Βραζιλία και Νέα Ζηλανδία), η «γαλανόλευκη» έχει τα φόντα να προσφέρει πλούσιο θέαμα στο ξεκίνημα του τουρνουά.

Τα… μηνύματα από τα τελευταία φιλικά που έδωσε είναι άκρως ενθαρρυντικά ως προς αυτή την κατεύθυνση, με την ομάδα να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο όποτε της δόθηκε η ευκαιρία. Βάσει αυτής της αγωνιστικής συμπεριφοράς έχουν τεθεί και οι αποδόσεις που αφορούν στον μέσο όρο πόντων στο τουρνουά. Το line είναι στους 82,5 πόντους, με το Over να βρίσκεται στο 1.80 και το Under στο 1.95.

Ενα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, αφορά στην ευστοχία της «επίσημης αγαπημένης» από την περιφέρεια. Στα τρία πρόσφατα φιλικά ματς του τουρνουά Ακρόπολις είχε 5/22 (με την Ιταλία), 6/16 (με την Τουρκία) και 13/38 (με τη Σερβία), ωστόσο η έλλειψη «καθαρόαιμου» σουτέρ από το ρόστερ είναι δεδομένη. Σε απόδοση 1.87 το ενδεχόμενο να ευστοχεί κατά μέσο όρο σε πάνω από 7,5 τρίποντα το σύνολο του Σκουρτόπουλου στην Κίνα, ενώ και το Under προσφέρεται σε ίδιες τιμές.

Κοινός παρανομαστής των τριών τελευταίων φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε στο «ΟΑΚΑ» η ελληνική ομάδα, το γεγονός πως μπήκε με… φόρα στα παιχνίδια της. Και στα τρία έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα. Θα συνεχίσει να έχει την τάση αυτή και στις επίσημες υποχρεώσεις της; Σε απόδοση 41.00 προσφέρεται το ενδεχόμενο να νικήσει όλες τις πρώτες περιόδους των αγώνων της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Novibet έχει προνοήσει και για όσους θεωρούν πως η Εθνική μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, στο 36.00 προσφέρεται το ενδεχόμενο να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι της!

 

Οι αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα της Ελλάδας και του Αντετοκούνμπο

Μουντομπάσκετ 2019 - Ελλάδα - Ειδικά στοιχήματα - Αντετοκούνμπο

 

Ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ολοκληρώνοντας την κανονική διάρκεια του ΝΒΑ σαν MVP, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σίγουρο πως θα… πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα σημεία. Ο «Greek Freak» με τη φανέλα των Μπακς είχα κατά μέσο όρο 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ στην παραγωγική του σεζόν ως παίκτης των «ελαφιών».

Θα μπορέσει όμως ο Γιάννης να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις και το εθνόσημο στο στήθος; Το όριο για τον μέσο όρο πόντων του έχει τεθεί στους 22,5 πόντους (1.87 το Under και 1.87 το Over), αυτό που αφορά στα ριμπάουντ είναι τοποθετημένο στα όρια του διψήφιου με 10,5 «σκουπίδια» (τόσο το Under όσο και το Over είναι στο 1.87) ενώ στο 1.72 προσφέρεται το ενδεχόμενο να έχει τουλάχιστον 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Σε αυτή την στατιστική κατηγορία, το Under βρίσκεται σε τιμές μεγαλύτερες του διπλασιασμού (2,05).

Το μακρινό σουτ δεν είναι το… ατού του Αντετοκούνμπο, όμως φυσικά τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του στο κομμάτι αυτό. Τόσο το Under 0,5 τρίποντο όσο και το Over 0,5 ανά αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Αγωνιζόμενος σε 72 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας στο ΝΒΑ, σημείωσε 54 Double / Double, κάτι που έκανε και στα 10 από τα 15 ματς των πλέι οφ. Θα έχει ανάλογη παρουσία και στα γήπεδα της Κίνας «γράφοντας» τουλάχιστον πέντε Double / Double; Για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο, υπάρχει σε τιμές τριπλασιασμού το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον ένα Triple / Double. Πέντε φόρες άλλωστε το κατάφερε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την περασμένη σεζόν.

Στοίχημα για MVP του Μουντομπάσκετ

Ανοιχτή σε κάθε πρόβλεψη είναι η μάχη που αφορά στην ανάδειξη του MVP. Η απουσία των «πρώτων» ονομάτων από την πλευρά των Η.Π.Α., όπως μπορείτε να δείτε στα ρόστερ του Μουντομπάσκετ, κάνει τα πράγματα πιο αμφίρροπα, αφού υπάρχουν  πέντε φαβορί σε απόδοση εξαπλασιασμού. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι Αμερικανοί Μίτσελ, Γουόκερ και Τέιτουμ όπως και ο Σέρβος Γιόκιτς. Αρκετές πιθανότητες για να πάρει το βραβείο συγκεντρώνει και το σερβικό… πολυβόλο, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αφού προσφέρεται στο 7.00.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip