ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

16:30
12.02

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΙΝΤΖ

Μοιάζει με αμφίρροπο ντερμπάκι
ΟΪΡΟΠΑ ΠΑΡΚ ΣΤΑΝΤΙΟΝ (34.700)
262
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΙΝΤΖ

Facts Αγώνα

* Μέχρι 10.000 φίλαθλοι επιτρέπονται στις εξέδρες.

* Μόνο μία ισοπαλία στα 12 παιχνίδια τους στο Φράιμπουργκ για την πρώτη κατηγορία. Εξι νίκες έχει η Μάιντς, πέντε και η Φράιμπουργκ.

* Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια που υποδέχτηκε τη Μάιντς. Εχει σημειώσει τα 15/16 γκολ της όταν την υποδέχεται στο δεύτερο 45λεπτο των παιχνιδιών.

* Θα παίξουν η ομάδα (Φράιμπουργκ) που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ (16) από στατικές φάσεις στο τρέχον πρωτάθλημα με εκείνη (Μάιντς) που έχει πετύχει τα λιγότερα (3) με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη πλευρά η Μάιντς είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σε τέρματα παθητικό (3) από στατικές φάσεις σε αυτή τη σεζόν, ενώ τα 3/4 τελευταία γκολ της στην κατηγορία τα πέτυχε με αυτόν τον τρόπο.

* Θα παίξουν επίσης οι ομάδες με τις περισσότερες «λευκές» εστίες στο τρέχον πρωτάθλημα. Οκτώ μετράει η Μάιντς, εφτά (μαζί με την Μπάγερν) η Φράιμπουργκ.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 1-0 από την Κολωνία. Σούπερ ντέρμπι με λίγες φάσεις η συνάντηση. Η ίδια δεν κατάφερε να βρει στόχο, η αντίπαλός της το έκανε μία φορά και αυτό ήταν αρκετό ώστε να κάνει την διαφορά. Δεν ήταν άσχημο το παιχνίδι, είχε ένταση και ρυθμό, μα υστέρησε σε ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι άμυνες τα πήγαν καλά.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Στουτγκάρδης και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερά πέμπτη στη βαθμολογία, σταθερά έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Ουνιόν Βερολίνου και το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με το που γύρισαν όλοι οι βασικοί της επανήλθε στα φυσιολογικά της.

Οπως σε κάθε συνάντηση που έπαιξε με πλήρη σύνθεση, έτσι και για αυτή δεν έχουμε κάτι άσχημο να γράψουμε πέρα από το ότι υστέρησε σε ακρίβεια στις τελικές ενέργειες σε κάθε συνάντηση που δεν μπόρεσε να κερδίσει. Αυτή είναι η αδυναμία της. Εχει οργάνωση, έχει συνοχή και σταθερότητα, καλύπτει και την έλλειψη υψηλής ατομικής ποιότητας με τις αρετές της, αλλά όχι πάντα. Μερικές φορές δεν το πετυχαίνει.

Δέκα φορές την έχουμε δει ως γηπεδούχο. Τρεις φορές ως αουτσάιντερ (Λέβερκουζεν, Λειψία, Ντόρτμουντ) όπου μέτρησε ρεκόρ 2-1-0 και μπορούσε να έχει κερδίσει και τη Λειψία, μία φορά σε ντερμπάκι (Χόφενχαϊμ) που το έχασε αρκετά άτυχα, και έξι φορές ως φαβορί. Στις τρεις (Στουτγκάρδη, Γκρόιτερ Φιρτ, Αουγκσμπουργκ) κέρδισε, στις τρεις (Αρμίνια Μπίλεφελντ, Κολωνία, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) όχι (0-2-1 που ήταν πιο κοντά στο 0-1-2). Γενικά είναι ομάδα που δεν θα δημιουργήσει εύκολα ευκαιρίες όταν η αντίπαλος προσέχει την άμυνά της.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Κ. Σλότερμπεκ (7/0) που βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

ΜΑΙΝΤΖ
Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ και τη νίκησε με 2-0. Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε. Είχε μπόλικη τακτική και λίγες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, υπέροχο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο δεύτερο. Πιο εύστοχη και πιο τυχερή αμυντικά η ίδια επικράτησε.

Η ομάδα του Μπο Σβένσον γύρισε στις νίκες στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την έκτη Κολωνία και τη θέση για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η διακοπή της μίας εβδομάδας της έκανε καλό, οι μπαταρίες γέμισαν και η ένταση στο παιχνίδι της γύρισε.

Σταθερό το σχόλιό μας συνεπώς. Πάντα αρχίζει τις συναντήσεις της με πρώτο μέλημα να δουλέψει για την άμυνά της. Εξι φορές δεν το κατόρθωσε, στη μία (Φιρτ) δίχως δικαιολογία, στις τρεις (Στουτγκάρδη, Ντόρτμουντ, Μπόχουμ) ήταν εξαιτίας απουσιών, στη μία (Λειψία) εξαιτίας κόκκινης κάρτας. Το μοναδικό πάντως πραγματικά αρνητικό παιχνίδι της ανασταλτικά ήταν απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου.

Ως φιλοξενούμενη είναι λίγο μία έτσι μια αλλιώς στις αντεπιθέσεις. Δεν ήταν καλή απέναντι σε τέσσερις δυνατές αντιπάλους (Λειψία, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λέβερκουζεν) και απέναντι στη «σφιχτή» αμυντικά Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και στη Στουτγκάρδη που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και δεν είχε όσους χώρους χρειάζονταν. Στο Φιρτ είχε πολλές φάσεις, όχι ουσία.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σαν Ζιστ (8/1). Θέμα του Σβένσον είναι αν θα κριθούν έτοιμοι για την αποστολή μετά από απουσία τριών και τεσσάρων παιχνιδιών αντίστοιχα ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ινγκβαρτσεν (13/2) και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Τάουερ (5/0).

Casino