Επίθεση στον παρατηρητή της ΔΕΑΒ, που επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον ΠΑΟΚ, λόγω της ρίψης κροτίδων στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Κέρδισε ένα Playstation 5 από Kingbet και Ν1 Casino!
Ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο θύμα του νέου αυστηροποιημένου αθλητικού νόμου, σχετικά με την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών, την οποία ο «Δικέφαλος» θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική των play-offs, κάτι που θα εμποδίσει την προσπάθειά του να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος και να φτάσει στον τίτλο.
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της επιβαλλόμενης ποινής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σφοδρή ανακοίνωση, με την οποία αφήνει αιχμές για το «πράσινο» ποιόν του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, Αριστείδη Μπέκο.
Πλέον, η διοίκηση του συλλόγου θα ασκήσει έφεση, με την ελπίδα να μειωθεί η τιμωρία.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
«Και προφανώς ο κ.Βρούτσης, θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι στους οποίους έδωσε υπερεξουσίες, είναι οι ίδιοι οπαδοί ομάδων, όπως ο Αριστείδης Μπέκος που ήταν ο παρατηρητής ΔΕΑΒ στον εν λόγω αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μια απλή βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετή για να αντιληφθεί και ο κάθε αδαής, γιατί εξαντλεί το περιθώριο εξουσίας του εναντίον του ΠΑΟΚ».