Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

29.03.24|19:00

Kingbet Kingbet

Βίρτους - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (29/03)

βίρτους-παναθηναϊκός-live-streaming-ζωντανά-29-03-286305

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η παράσταση που έδωσε live streaming πριν από επτά βράδια η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στα πλαίσια της τριακοστής πρώτης αγωνιστικής της Euroleague με «καλεσμένη» την Μπαρτσελόνα. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 29/03/2024

Ώρα Έναρξης: 21:30

Γήπεδο: Virtus Segafredo Arena

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Οι Καταλανοί, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, βρίσκονταν στη δεύτερη θέση και έψαχναν στην Αθήνα την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς τους μετά από δέκα διαδοχικές νίκες σε ματς με αντίπαλο τους «πράσινους». Παρ’ όλα αυτά, ο «Εξάστερος» παρέδωσε μαθήματα ολοκληρωτικού μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague.

Μάλιστα, το γεγονός πως η νίκη ήρθε με διαφορά οκτώ πόντων του επιτρέπει να τερματίσει στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη regular season σε περίπτωση που απόψε στην Μπολόνια και ακολούθως σε Μόναχο με Μπάγερν και Αθήνα με Άλμπα Βερολίνου πάρει του ροζ φύλλο αγώνα.

Βίρτους – Παναθηναϊκός Live Streaming

Έχοντας ως δύναμη πυρός τον Γιαν Βέσελι, η Μπαρτσελόνα μπήκε καλύτερα στο ματς και βρέθηκε στο +8 (11-19) στο 7΄30″. Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με 24-23 στο 11’17” έχοντας βρει 11 πόντους από τον ασταμάτητο Κέντρικ Ναν.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου εκμεταλλεύτηκε κάθε αστοχία των «πρασίνων» και έτρεξε ένα σερί 17-0 για να προηγηθεί με 24-40 στο 16′. Ο Ντίνος Μήτογλου έβαλε 5 μαζεμένους πόντους για το 29-40 (17′), ενώ στο 18′ ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή, αφότου διαμαρτυρήθηκε έξαλλα για παράβαση μπρος-πίσω που καταλογίστηκε στον Μάριους Γκριγκόνις.

Η απόφαση αυτή ωστόσο έμοιαζε να «ξύπνησε» τους γηπεδούχους από τον λήθαργο. Τελικά το «τριφύλλι» πήγε στα αποδυτήρια στο -12 (34-46, 20′), μετά από ένα κλέψιμο και καλάθι του Τζέριαν Γκραντ στην εκπνοή. Αυτοί ήταν οι δύο πόντοι που βρήκε όλους κι όλους ο Παναθηναϊκός στο transition στο πρώτο μέρος, έχοντας επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα να σκοράρει 15 πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν επέστρεψαν πάντως αποφασισμένοι στο παρκέ και τρέχοντας ένα επιμέρους 19-8 μέχρι το 27’30” κατάφεραν να φέρουν το ματς στον πόντο (53-54). Με ένα γκολ-φάουλ του Μάριους Γκριγκόνις, οι «πράσινοι» προσπέρασαν με 56-55 στο 28′, ενώ το τέλος της τρίτης περιόδου τους βρήκε στο -1 (60-61, 30′).

Βάζοντας 3/3 τρίποντα μέχρι το 33’47”, το «τριφύλλι» έβαλε φωτιά στο ματς και βρέθηκε στο +5 (73-68). Το μομέντουμ είχε αλλάξει χέρια, οι 18.000 οπαδοί της ομάδας με τα πράσινα είχαν μπει για τα καλά στο κόλπο, τα νεύρα ήταν τεταμένα στην πλευρά των φιλοξενούμενων και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο +10 (83-73) στα 2’50” πριν το τέλος.

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (29/03)

ΒΙΡΤΟΥΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 29/03

Ένα τρίποντο του αρχηγού Κώστα Σλούκα στα 72″ πριν το τέλος και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ με 41″ να μένουν στο χρονόμετρο, η διαφορά ανέβηκε στους 13 πόντους (89-76).

Ο Αμπρίνες μείωσε σε 89-78 στα 31″ πριν το τέλος. Ο Λαπροβίτολα κέρδισε φάουλ από τον Τζέριαν Γκραντ στα 3.3″ και έβαλε 1/2 βολές. Κερδίζοντας όμως ένα ακόμα φάουλ και ευστοχώντας δύο φορές από τη γραμμή, ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό 89-81, το οποίο πάντως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «καβάλησε» την Μπαρτσελόνα λόγω συνολικού goal average.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απίθανος για ακόμα μία βραδιά (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα), με τον Κέντρικ Ναν να… εκτελεί τους «μπλαουγκράνα» (22 πόντοι). Κυρίαρχος με πολύ υψηλές «πτήσεις» ο Ντίνος Μήτογλου (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ), σπουδαία δουλειά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τον Ματίας Λεσόρ (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), πολύτιμοι για άλλο ένα βράδυ οι Τζέριαν Γκραντ (9 πόντοι, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) και Μάριους Γκριγκόνις (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Από την άλλη, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου… βυθίστηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο δεύτερο μέρος και τελείωσε το ματς με 6/21 τρίποντα, χάνοντας ένα παιχνίδι που ήθελε πολύ και ήλεγχε μέχρι το 20′. Κορυφαίοι για τους ηττημένους οι Γιαν Βέσελι και Ουίλι Ερνανγκόμεθ που σημείωσαν από 13 πόντους.

Απόψε, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην έδρα μιας ομάδας που ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά εσχάτως δεν «στρίβει» με τίποτα μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες με το «τρένο» της εξάδας να απομακρύνεται.

Η Βίρτους Μπολόνια βρήκε λύσεις με το μακρινό σουτ (4/11 τρίποντα) και μοίρασε έξι ασίστ για ένα λάθος στην πρώτη περίοδο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 21-23 στο 10′, έχοντας ως σημεία αναφοράς στην επίθεση τους Μάρκο Μπελινέλι (6 πόντοι) και Τόκο Σενγκέλια (5 πόντοι, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ) κόντρα στους γηπεδούχους που έκαναν πέντε λάθη.

Κέντρικ Ναν

Virtus Panathinaikos Live Streaming

Στη συνέχεια πάντως ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε ρυθμό στην επίθεση κάνοντας επιμέρους σκορ 27-19 για το 48-42 του πρώτου ημιχρόνου στη Stark Arena. Οι Γκιεντράιτις και Τόμπι σκόραραν για τους «ερυθρολεύκους» του Βελιγραδίου που σούταραν με καλά ποσοστά (12/18 δίποντα, 6/11 τρίποντα) και επέβαλαν τον ρυθμό τους απέναντι στη Βίρτους.

Μάλιστα ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το 54-44 στο 22′. Ο Λούντμπεργκ έδωσε λύσεις στην επίθεση των φιλοξενούμενων και μείωσε σε 61-60 από τη γραμμή των βολών ωστόσο οι Σέρβοι πάτησαν γκάζι για το 74-65 στο τέλος της τρίτης περιόδου. H ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε σωστή διαχείριση ως το φινάλε, επικρατώντας με 94-79 και παίρνοντας τη νίκη που την τονώνει ψυχολογικά αλλά όχι βαθμολογικά μιας και οι ομάδες της πρώτης δεκάδας έχουν απομακρυνθεί σημαντικά.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο κορυφαίος με 25 πόντους και 7 ασίστ, από κοντά ο Τζόελ Μπολομπόι με 15 πόντους, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 11 πόντους και 9 ασίστ. Για την ιταλική ομάδα ο Τορνίκε Σενγκέλια έβαλε 25 πόντους αλλά σε πολλές περιπτώσεις έδειχνε μόνος του. Ο Λούντμπεργκ πρόσθεσε 15 πόντους και ο Μάρκο Μπελινέλι 14 για τη Βίρτους Μπολόνια που φαίνεται εσχάτως να πληρώνει την ύπαρξη αρκετών παικτών χωρίς φρεσκάδα στο ρόστερ της.

Απόψε λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα ψάξει ακόμα ένα διπλό τη φετινή σεζόν (έχει ήδη επικρατήσει επτά φορές από το ξεκίνημα της χρονιάς μακριά από το «σπίτι» του) προκειμένου να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση και την ευνοϊκότερη διασταύρωση στη διαδικασία των play off της Euroleague.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για εικοστή πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση απέναντι σε μια ομάδα με σούπερ ταλέντο, η οποία είναι σε περίεργη αγωνιστική κατάσταση, αλλά στηρίζεται στη δύναμη της έδρας (12-3 ο απολογισμός στη «Virtus Segafredo Arena» και 5-11 μακριά από αυτή). Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip