Οι εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον ΠΑΟΚ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, με τελευταία προσθήκη σε αυτή τη λίστα την αγγλική Μπράιτον.
H σεζόν που διανύει ο Κωνσταντέλιας στην «Τούμπα», είναι από αυτές που, συνήθως, στο τέλος τους, περιέχουν μία μεταγραφή στο εξωτερικό. Με 7 γκολ και 4 ασίστ σε 28 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά, οι επίδοξοι μνηστήρες για τον 20χρονο άσσο, όλο και πληθαίνουν.
H Σοφιάνα Αβραμάκη σε περιμένει στο νέο SLOT.gr
Τελευταία ρεπορτάζ, εμπλέκουν τη Μπράιτον του Ντε Τσέρμπι. Συγκεκριμένα η «Daily Express», με σχετικό δημοσίευμα το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου αναφέρει: «Ο πλειμέικερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει, επίσης, εξεταστεί διεξοδικά και λογίζεται σαν ένας παίκτης, που θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά σε κάποιο στάδιο».
Ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» έχει εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς μέσα σε 13 μήνες αυτή αυξήθηκε κατά 9,6 εκατομμύρια (400 χιλιάδες το Νοέμβριο του 2022- 10 εκατομμύρια το Δεκέμβριο του 2023)!
Ο Κωνσταντέλιας έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2027, αλλά, καλά καλά δεν γνωρίζουμε, ούτε εάν θα αγωνίζεται στην ομάδα τη σεζόν 2024-25. Αυτό πιστώνεται 100% στον ίδιο, ο οποίος σημειώνει μία διαρκή άνοδο στην απόδοσή του και είναι θέμα χρόνου να τον αποκτήσει κάποια ομάδα από τα 5 μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Τώρα για το αν θα φορέσει τη φανέλα των «Γλάρων» θα δείξει η πορεία…