Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
native-img-ad
native-img-ad

30.11.23|19:00

Kingbet Kingbet

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (30/11)

παρτιζάν-παναθηναϊκός-live-streaming-ζωντανά-30-11-255771

Στην καλύτερη φάση της σεζόν μοιάζει να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες live streaming με τον οργανισμό και τις ομάδες στην ευρωλίγκα να συνειδητοποιούν (συνήθως με τον χειρότερο για αυτές τρόπο) ότι οι «πράσινοι» επέστρεψαν για τα καλά στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου. Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 30/11/2023

Ώρα Έναρξης: 21:45

Γήπεδο: Stark Arena

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: Novasports Prime

Η επόμενη εξάδα αγώνων μάλιστα, η οποία περιλαμβάνει μία μόλις αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ υπάρχουν πέντε εκτός έδρας δοκιμασίες (στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν, στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές, στη Λυών με τη Βιλερμπάν, στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό και στο Μιλάνο με την Αρμάνι) να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει το σύνολο του Εργκίν Αταμάν αν εκτός από τη συμμετοχή στα play offs της διοργάνωσης μπορεί να διεκδικήσει και το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» πάντως πέρασαν με «άριστα» και τα τέσσερα απαιτητικά τεστ που υπήρχαν στο πρόγραμμα μετά την ήττα στη Βαρκελώνη. Αρχικά, επικράτησαν στο Βερολίνο της πάντα επικίνδυνης Άλμπα με 99-85, προτού κάνουν το 2/2 στην έδρα τους στα πλαίσια της δεύτερης «διαβολοβδομάδας» της φετινής σεζόν με αντιπάλους τη Ζαλγκίρις Κάουνας (73-71) και τη Βίρτους Μπολόνια (90-76).

Επόμενο «θύμα» ήταν η Βαλένθια, η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσει σοβαρά τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τα τρίποντα να πέφτουν «βροχή» στο πρώτο μέρος και τη δημιουργία να αγγίζει το τέλειο, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση (90-73).

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός Live Streaming 30/11

Παρτιζάν – Παναθηναϊκός Live Streaming

Μετά από το τρίτο λεπτό του αγώνα, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν βρήκαν γρήγορα ρυθμό, ξεκίνησαν με 4/4 τρίποντα και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +11 (21-10 στο 6′) ήδη από τα μισά της περιόδου. Με τον Κώστα Σλούκα να κάνει θραύση σε εκτέλεση και δημιουργία, οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που αδυνατούσαν να αμυνθούν επαρκώς με αποτέλεσμα να δουν τη διαφορά να ανοίγει ακόμη περισσότερο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Πότε ο Λούκα Βιλντόσα και πότε ο Λευτέρης Μαντζούκας έκαναν τη ζημιά από την περιφέρεια, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο +18 (36-18 στο 13′), έχοντας 9/13 τρίποντα ως εκείνο το σημείο. Το κακό τρίλεπτο της ομάδας που ακολούθησε, επέτρεψε στη Βαλένθια να περιορίσει κάπως τη ζημιά (39-30 στο 16′), η ουσία του πράγματος δεν άλλαξε όμως.

Με όπλο την καλή άμυνα, ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού να νιώσει πιο άνετα. Ξαναπάτησε το γκάζι και πήγε στα αποδυτήρια με παρακαταθήκη το +14 (49-35), έχοντας 6/13 δίποντα, 10/20 τρίποντα, 7/9 βολές και 10 ασίστ για 5 λάθη απέναντι σε μια ομάδα που τα περίμενε σχεδόν όλα από τον Σέμι Οτζελέγιε και τον Κρις Τζόουνς, στο μπροστινό μέρος του παρκέ.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, το «τριφύλλι» άλλαξε προσέγγιση στην επίθεση. Διάβασε πολύ σωστά το αμυντικό πλάνο της Βαλένθια στο πικ εν ρολ και χτύπησε, πλέον, μέσα στο ζωγραφιστό. Με τον Κώστα Σλούκα να δημιουργεί, τον Ματιάς Λεσόρ και τον Ντίνο Μήτογλου να τελειώνουν τις φάσεις και τον Τζέριαν Γκραντ να είναι πάλι εξαιρετικός. Γι αυτό η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο (60-38 στο 24′), με τον Άλεξ Μουμπρού να κάνει διαρκώς αλλαγές στα πρόσωπα, έχοντας την ελπίδα πως θα βρει κάτι να δουλέψει για την ομάδα του.

Το ΟΑΚΑ όμως είχε πάρει «φωτιά» και ένα ακόμα πάρτι είχε αρχίσει να στηνεται στις εξέδρες. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο +19 (72-53) έχοντας μετατρέψει το ματς σε υγιεινό περίπατο. Εξάλλου, ακόμα και αν χρειάστηκαν περίπου τρία λεπτά για να σκοράρουν στην τελευταία περίοδο, οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν επί της ουσίας.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 30/11

Ακόμη κι όταν οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα (75-66 στο 35′), η απάντηση ήταν άμεση. Με τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Κώστα Σλούκα να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να αποτελούν την αιχμή του δόρατος, η διαφορά εκτοξεύθηκε εκ νέου στο +16 (86-70 στο 38′) που έγραψε οριστικά τον επίλογο στο παιχνίδι, στον δρόμο για την τέταρτη σερί νίκη στην EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας έμοιαζε με… μαέστρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και για άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο). Σπουδαία εμφάνιση από τον Ματίας Λεσόρ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ), σταθερά κομβικός ο Ντίνος Μήτογλου (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα). Επιπλέον, πολύ σημαντικός ήταν για άλλη μια φορά ο Τζέριαν Γκραντ (13π., 3ασ., 1κλ.), με τον Μάριους Γκριγκόνις να «μιλά» στην τελική ευθεία (11π., 4ρ.).

Στην αντίπερα όχθη, ο Σέμι Οτζελέγε ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων (16 πόντοι), ενώ ο Κρις Τζόουνς «άγγιξε» το double – double (8 πόντοι, 9 ασίστ). Ωστόσο, η ομάδα του Μουμπρού σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά το σύνολο του Αταμάν.

Από την πλευρά της, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε για δεύτερη φορά στην πιο πρόσφατη τριάδα αγώνων της στη Euroleague με αποτέλεσμα να «πέσει» στο 4-6 και να βρεθεί στη δέκατη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η σερβική ομάδα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές με τις δύο ομάδες να χαρίζουν στους φιλάθλους ένα από τα καλύτερα ματς μέχρι τώρα στη σεζόν, η ολοκλήρωση του οποίου βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με το εντυπωσιακό 100-94.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό στην πρώτη περίοδο, η οποία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 22-22 (10′). Οι Καμίνσκι και Καμπόκλο είχαν 8 και 7 πόντους αντίστοιχα για την Παρτιζάν, ενώ 8 είχε πετύχει για την Εφές ο Γουίλις.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο αμυντικό σκέλος, γεγονός που τους επέτρεψε να βρεθούν στο +10 (44-34, 17′). Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στα περιφερειακά σουτ (8/13 τρίποντα στο πρώτο μέρος), πλησίασαν στους 5 πόντους (50-45) πριν την ανάπαυλα.

Στα 3’15” πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, η Παρτιζάν πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ (58-59) μετά από έξι μαζεμένους πόντους δια χειρός Τζέιμς Νάναλι, ενώ τελικά κατάφερε να φτάσει σε διψήφια απόσταση (64-74) στο 30′, μετά από ένα ακόμα τρίποντο του Καμίνσκι, που έφτασε με αυτό στους 20 πόντους.

Τρέχοντας ένα επιμέρους 14-4 μέχρι το 34′ όμως, η ομάδα του Ερντέμ Τζαν έφερε το ματς στα ίσια (78-78), με τον Γουίλ Κλάιμπερν να έχει τους μισούς πόντους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα. Ισοπαλία στο 86-86 υπήρξε και στο 36′, μετά από ένα τρίποντο του Ντάριους Τόμπσον.

Ματίας Λεσόρ

Partizan Panathinaikos Live Streaming

Το σκορ έγινε 90-85 στα 2’30” πριν το τέλος μετά από τρίποντο του Σέιν Λάρκιν. Ο ίδιος ανέβασε τη διαφορά στους 7 πόντους (96-89) με 47″ στο χρονόμετρο. Ο Ντόζιερ απάντησε με δικό του μακρινό σουτ (96-92, 39’30”), όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να μπορέσει η Παρτίζαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω με την Αναντολού Εφές να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι Τούρκοι είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας του με φανταστική εμφάνιση (27 πόντοι, 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 38 βαθμούς στο ranking), παρότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι θεωρείτο αμφίβολη.

Πέραν του Αμερικανού ακόμα πέντε παίκτες της Εφές είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Κλάιμπερν, Τόμπσον, Γουίλις, Ζίζιτς, Τζόουνς). Από πλευράς ηττημένων εξαιρετική παρουσία είχε ο Φρανκ Καμίνσκι με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 5 λάθη. Το δικό του νέο career-high (είχε 15 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε), δεν ήταν τελικά αρκετό για τους Σέρβους.

Απόψε λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική που μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες τονώνοντας τη βαθμολογική αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε απόψε λοιπόν είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για έβδομη φορά στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει, επιτίθεται σωστά και διαθέτει στην άκρη του πάγκου της τον κορυφαίο προπονητή που είδε ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip