Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.03.24|19:00

Kingbet Kingbet

Παρτιζάν - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (28/03)

παρτιζάν-ολυμπιακός-live-streaming-ζωντανά-28-03-285874

Μετά το νικηφόρο κλείσιμο της διαβολοβδομάδας απέναντι στη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη Παρτιζάν στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογικής κατάταξης με ρεκόρ 19-12. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 28/03/2024

Ώρα Έναρξης: 21:30

Γήπεδο: Stark Arena

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων επί ελληνικού εδάφους στο κουπόνι ΟΠΑΠ, ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στην παράταση, σε ένα παιχνίδι όπου αναδείχτηκε η ηγετική φυσιογνωμία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Παρτιζαν – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν, παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Οι Πειραιώτες ξύπνησαν στην τέταρτη περίοδο και με όπλο την άμυνά τους κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και παραμένουν το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Παρτιζάν - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (28/03)

Ο Μουστάφα Φαλ έδειξε για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν, γιατί η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν κυρίαρχος στο ζωγραφιστό μετρώντας 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 μπλοκ για τα προγνωστικά euroleague. Πρώτος σκόρερ ήταν ξανά ο Άλεκ Πίτερς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσαν οι Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ με 9 πόντους έκαστος.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στον αντίποδα, η Παρτιζάν μπορεί να πάλεψε, αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της πανίσχυρης Ρεάλ στο παρκέ της κατάμεστης Stark Arena. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μπει για τα καλά σε μπελάδες, καθώς βρίσκεται στην εντέκατη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με ρεκόρ 14-17 στα στατιστικά στοιχήματος και η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, ξεχώρισε ο Φρανκ Καμίνσκι με 19 πόντους (4/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 2/2 βολές) και 4 ριμπάουντ, με τον Τζέιμς Νάναλι να προσθέτει 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ. Ο Κέβιν Πάντερ δεν προσέφερε πολλά, αφού έβαλε τους περισσότερους πόντους του στο φινάλε, όταν όλα είχαν κριθεί (16 πόντοι με 5/9 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 3/4 βολές), ενώ απουσίασε ξανά ο Ζακ ΛεΝτέι.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 28/03

Ο ουραγός Απόλλων Πάτρας δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε με 93-63 από την Πάτρα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Stoiximan Basket League, πριν από την κρίσιμη μονομαχία με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) στη Σερβία. Ο Αϊζάια Κάναν είχε 15 πόντους με 5/7 τρίποντα στο livescore. Άλλους 16 πόντους έβαλε ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ 13 πρόσθεσε ο Άλεκ Πίτερς. Έντεκα είχε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Κοντά στο double-double έφτασε ο Μόουζες Ράιτ με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καλή εμφάνιση και από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Καάναν

Τυχερός στην ατυχία του ο Φίλιπ Πετρούσεβ. Το οστικό οίδημα το οποίο ανέφερε η πρώτη διάγνωση για τον Σέρβο ψηλό σημαίνει ότι τελικά θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στις αναλύσεις αγώνων. Θα κάνει όμως αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι για την 33η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε (12/4), σε ένα ματς που θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

Αντιθέτως μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων, ο Ζακ ΛεΝτέι πάτησε το βράδυ της Τετάρτης σερβικό έδαφος. Ο Αμερικανός ψηλός γύρισε στο Βελιγράδι από τις ΗΠΑ, στις οποίος είχε μεταβεί μετά από τον θάνατο του πατέρα του, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό (28/3 στις 21:30) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague παραμένει αμφίβολη.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει πριν από το ματς αν θα βάλει τον ΛεΝτέι στη δωδεκάδα, αν ο αθλητής είναι έτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά για ένα τόσο κρίσιμο σαραντάλεπτο. Στη σεζόν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει 10.3 πόντους (52% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 87% στις βολές), 4.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 13.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30:16 σε 27 αγώνες της EuroLeague.

Partizan Olympiacos Live Streaming

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον βαθμό προετοιμασίας του Ολυμπιακού σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο για τον αγώνα στην έδρα της Παρτίζαν: «Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία καυτή έδρα. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος, αλλά και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δύο αντιπάλους ιδιαίτερη. Για την Παρτίζαν ίσως είναι λίγο περισσότερο. Οπότε, αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε, αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αν θα μείνουμε στο πλάνο μας».

Για το γεγονός ότι η Παρτίζαν μοιάζει άλλη ομάδα εντός και εκτός έδρας και ποια είναι τα στοιχεία που το καθορίζουν αυτό: «Νομίζω ότι επειδή μιλάμε για την ίδια ομάδα, η διαφορά είναι προφανώς αυτό που συμβαίνει στο γήπεδό τους. Πέρυσι ήμουν ασθενής και δεν είχα πάει, το είχα δει από την τηλεόραση. Μου μετέφεραν όμως οι συνεργάτες μου ότι είναι μία έντονη κατάσταση που δεν ακούς τι γίνεται. Είναι πολλή έντονη για τον φιλοξενούμενο. Ελπίζουμε να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές, οι παίκτες να είναι σε καλή μέρα, οι τραυματίες να μπαίνουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι και να διεκδικήσουμε πραγματικά την νίκη».

Για το αν είναι καταλύτης τα λάθη ή κάποιο άλλο στοιχείο στο ματς: «Με βάση τα απλά μαθηματικά, πάντα είναι. Οι κατοχές, τα λάθη, τα ριμπάουντ… Αν ο αντίπαλος έχει περισσότερες κατοχές με το ίδιο ποσοστό θα χάσεις. Άρα πρέπει εσύ προφανώς να κάνεις περισσότερες επιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πουλήσεις την μπάλα ώστε να φύγουν στο τρανζίσιον, να προστατεύσεις την μπάλα σε όλες τις φάσεις που είναι 50-50, όλα αυτά που είναι σημαντικά στο μπάσκετ σε όποιο γήπεδο και αν παίζεις».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και ο Γουίλιαμς Γκος λίγο πριν την αναμέτρηση με τη σερβική ομάδα:«Γενικά έχουμε μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών» δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει ότι «καταφέραμε να παραμείνουμε ενός πορείας στο πρωτάθλημα και την EuroLeague, ενώ κερδίσαμε και τα δύο τρόπαια για τα οποία έχουμε παλέψει (σ.σ Super Cup και Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), κάτι που είναι σπουδαίο. Πλέον, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν επιστρέψει, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα, το οποίο είναι αυτό που μας δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ολυμπιακό. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip