Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.10.23|18:30

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming (06/10)

παναθηναϊκός-ολυμπιακός-live-streaming-06-10-242305

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα από το ντέρμπι που περιμένει κάθε χρόνο όλη η Ευρώπη. Καλό το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, καλό το Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε αλλά σαν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός live streaming δεν έχει. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

«Πράσινοι» και «κόκκινοι» ανταμώνουν στην πρώτη «στροφή» της φετινής διοργάνωσης και τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που στη μπασκετική Γηραιά Ήπειρο τους θεωρούν φαβορί για πλεονέκτημα έδρας αλλά και παρουσία στο Final Four που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που τάραξε περισσότερο από κάθε άλλη τα ύδατα της διοργάνωσης με την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία της και την απόκτηση σπουδαίων παικτών οι οποίοι αποδεικνύουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την καταστροφική τελευταία τριετία εκτός των συνόρων.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λούκα Βιλντόζα, Ντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματίας Λεσόρ, Κάιλ Γκάι, Τζεράιαν Γκραντ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης ανήκουν πλέον στον «Εξάστερο», με τα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας να φθάνουν τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή σε Final Four μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός διατήρησε την ομοιογένεια του ρόστερ που τον οδήγησε δύο διαδοχικές σεζόν στην κορυφαία τετράδα της Euroleague, αλλά η απώλεια του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοφ (αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς) είναι σίγουρο πως θα στοιχίσει στο σκοράρισμα και τη δημιουργία της ομάδας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμ – Γκος, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα και θα προσπαθήσουν να εγκλιματιστούν (ειδικά οι δύο τελευταίοι) στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία όπως φάνηκε στο πρόσφατο Final Four του Super Cup στη Ρόδο αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας θα έχει ξεκάθαρα αμυντική προσέγγιση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 06/10

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 06/10

Εξάλλου, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν κατακτώντας τον τρίτο τη τάξει εγχώριο τίτλο επικρατώντας πολύ εύκολα με 75-51 του Παναθηναϊκού στον τελικό της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στο «νησί των Ιπποτών».

Με «όπλο» την ομοιογένειά του και τη «γρανιτένια» άμυνα, ο Ολυμπιακος «έπνιξε» τον αιώνιο αντίπαλό του και τον οδήγησε σε αρνητικό ρεκόρ πόντων στο ημίχρονο, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο 10λεπτο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης επί των «πρασίνων» και ξεκίνησαν με το… δεξί της σεζόν, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του Super Cup, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 20 πόντους και 6/7 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο κορυφαίος του αγώνα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά τον τελικό, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει λύσεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μέσα στη ρακέτα και τον Παναθηναϊκό να τα περιμένει όλα από τον Κώστα Σλούκα. Το σκορ ήταν χαμηλό και για τις δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που… έσπασαν τα καλάθια, πετυχαίνοντας μόλις 4 πόντους, για το 16-4 στο 10′.

Panathinaikos Olympiacos Live Streaming

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε μάλιστα ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου έβαλε μόνο ένα καλάθι εντός πεδιάς και έγραψε αρνητική ιστορία, με 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε έτσι απόλυτα και βρίσκοντας ρυθμό και από το τρίποντο, με Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, έκανε… πάρτι στο ματς, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο 37-11 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκος ξεκόλλησε στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Ερνανγκόμεθ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το μεγάλο προβάδισμά του και βρίσκοντας σκορ από πολλούς παίκτες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διατήρησε τη διαφορά του. Οι Πειραιώτες έκλεισαν έτσι την περίοδο προηγούμενοι με 56-34.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η τελευταία περίοδος ήταν έτσι τυπική διαδικασία, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μαζέψει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφθασε όμως δύο φορές στο +30, με τον Λαρεντζάκη να συνεχίζει να «πυροβολεί» από μακριά με το τελικό 75-51 και τη νίκη του τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Απόψε όμως το ματς της Euroleague θα είναι τελείως διαφορετικό για κάθε ελληνική ομάδα live streaming. Η Ευρώπη είναι ο «καθρέφτης» των δύο ομάδων και είναι σαφές ότι Αταμάν και Μπαρτζώκας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συναπάντημα στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το site της Kingbet, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για το ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη δεύτερη (από τις πολλές που θα ακολουθήσουν) τιτανομαχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για φέτος.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip