Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.04.24|18:45

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Live Streaming Ζωντανά (25/04)

παναθηναϊκός-μακάμπι-live-streaming-ζωντανά-25-04-294196

Τώρα καλείται να αποδείξει ότι είναι Παναθηναϊκός. Ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης γκρέμισε σε ένα βράδυ όσα έχτιζε σε όλη τη διάρκεια της regular season της Euroleague και επέτρεψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 25/04/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports 4

Μετά το live streaming 87-91 στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το «τριφύλλι» απώλεσε το εφόδιο που του παρείχε η δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας και πλέον πρέπει να ψάξει τουλάχιστον ένα διπλό στο Βελιγράδι (οι Ισραηλινοί δίνουν όλα τα εντός έδρας ματς τη φετινή σεζόν στη Σερβία εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας).

Ειδάλλως, τα όνειρα επιστροφής σε ένα Final Four μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια (το 2012 στην Κωνσταντινούπολη ήταν η τελευταία παρουσία του «Εξάστερου» στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ) αλλά και οι προσπάθειες κατάκτησης του έβδομου τροπαίου θα μείνουν χωμένα στο συρτάρι.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν προμήνυε ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με το αριστερό τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό και η ισραηλινή ομάδα, παρά τη δεδομένη της ποιότητα και το 2/2 απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν φέτος, δεν αποτελούσε φόβητρο.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Με τις δύο ομάδες δηλαδή να έχουν το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Η Μακάμπι βρήκε μαζεμένους πόντους από τον Σόρκιν, είχε καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, καταφέρνοντας να φτάσει ως το +5 (14-19 στο 7′).

Πολύ γρήγορα όμως, ο Παναθηναϊκός μάζεψε την κατάσταση με τον Γκριγκόνις να είναι «ζεστός» από την περιφέρεια και τον Βιλντόζα να κάνει ένα βήμα μπροστά. Το μεγάλο «όπλο» για τον Εργκίν Αταμάν σε όλο το πρώτο μέρος ήταν γενικότερα αυτά που πήρε από τον πάγκο του. Ο Βιλντόζα (επιθετικά) και ο Χουάντσο (αμυντικά) ήταν οι έξτρα παίκτες που χρειαζόταν στο rotation και στον δρόμο για το +11 (43-32 στο 16′).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Μέχρι την ανάπαυλα μάλιστα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά σε επίπεδα σχετικής ασφαλείας, με τον Σλούκα να κάνει σπουδαία δουλειά (7 πόντοι, 6 ασίστ) και τον Λεσόρ να διαλύει τις βοήθειες της Μακάμπι, αλλά να είναι άστοχος από την γραμμή της φιλανθρωπίας (10 πόντοι με 4/4 δίποντα και 2/7 βολές).

Ήταν προφανές όμως πως η τιτανομαχία του ΟΑΚΑ δεν θα τελείωνε τόσο εύκολα, τόσο απλά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Ειδικά από την στιγμή που ο Ναν έπρεπε να μείνει στον πάγκο για αρκετή ώρα, όντας φορτωμένος με φάουλ.

Το +10 (64-54 στο 26′) πάντως έδειχνε πως πολλά λειτουργούσαν καλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως σταδιακά έχασαν τον επιθετικό ρυθμό τους. Η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα τα ποσοστά στο τρίποντο να πέσουν σημαντικά (0/6 στο τρίτο δεκάλεπτο) κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ να φτάσει ως το -4 (67-63 στο 29′). Οι μεγάλες άμυνες του Καλαϊτζάκη και του Αντετοκούνμπο βοήθησαν για το +7 (70-63) του 30ού λεπτού, αλλά αυτό αποδείχθηκε λίγο.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming Ζωντανά (25/04)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming 25/04

Ο Μπόλντγουιν έβαλε μαζεμένους πόντους με την εκκίνηση της τέταρτης περιόδου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην ισοπαλία (71-71 στο 32′) και να ανεβάσουν σημαντικά την πίεση προς την απέναντι πλευρά.

Σταδιακά βέβαια, άλλος ήταν αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Κόλσον που έκανε θραύση στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου, αποτελώντας τη βασική αιτία για το μίνι ξέσπασμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ που την έφερε ως το +4 (81-85) στο 38ο λεπτό, την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» έχαναν ανοιχτά σουτ κι έκαναν φτηνά λάθη στην επίθεση.

Πέντε μαζεμένοι πόντοι από Γκραντ και Ναν έβαλαν τους «πράσινους» ξανά στο παιχνίδι (87-87) στα 52.7” αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Μπράουν σκόραρε με τη βοήθεια του ταμπλό μετά από το time που πήρε ο Όντεντ Κάτας, ο Σλούκας έκανε το λάθος αμέσως μετά κι ο Νίμπο απλά σφράγισε τη νίκη και το το break της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ με τελικό σκορ 87-91.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Μπόνζι Κόλσον, για άλλη μια φορά, έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στο «τριφύλλι», τελειώνοντας το παιχνίδι με 18 πόντους, ενώ ο Λορένζο Μπράουν μέτρησε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την μεριά του, ο Μπόλντγουιν είχε 15 πόντους με 4/11 σουτ και 7 ασίστ μέχρι να τραυματιστεί. Σπουδαία δουλειά επιθετικά και από τον Τζος Νίμπο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Λεσόρ έβαλε 22 πόντους (9/11 δίποντα), αλλά είχε 4/11 βολές, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ένα πολύ γεμάτο Game 1 (12 πόντοι, 13 ασίστ), αλλά να είναι ο μοιραίος της ομάδας του στο φινάλε. Στα… ρηχά έμεινε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Κέντρικ Ναν (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 λάθη), που έπαιξε μόνο 20′, αφού τα τέσσερα φάουλ με τα οποία χρεώθηκε τον επηρέασαν τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Παράλληλα, δεν αρκούσε στον Παναθηναϊκό το step up του Τζέριαν Γκραντ (11 πόντοι, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο) που επανήλθε στην αγωνιστική δράση.

Σλούκας

Panathinaikos Maccabi Live Streaming

Μετά τη λήξη του ματς πάντως, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μια απίστευτη δήλωση, με την οποία προσπάθησε να «ξυπνήσει» τους παίκτες του αλλά και να κάνει σαφή την άποψή του για τη σειρά με τους Ισραηλινούς.

«Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε απόψε. Χάσαμε 10 βολές. Είχαμε 1/7 τρίποντα από τους πάουερ φόργουορντ μας. Κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε λαθος στην τελευταία κατοχή. Όλοι, οι παίκτες, το κλαμπ, το σταφ, οι φανς, νομίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι θα κάνουμε μία γιορτή εδώ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.

Οι διαιτητές έδωσαν δύο γελοία φάουλ για τρεις βολές στον Μπάλντουιν. Παραπονέθηκα ότι δεν είναι δίκαιο, στο πρώτο τέτοιο σφύριγμα. Μου είπαν “προειδοποίηση για σένα” και είπα “όχι η προειδοποίηση είναι για σένα” και δέχθηκα τεχνική ποινή. Όλα ήταν εναντίον μας και χάσαμε το παιχνίδι. Καταστρέψαμε τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και επτά μήνες στην regular season.

Δεν έπαιξε κανένα ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός είχε 5 χρόνια να βρεθεί στα playoffs, γιατί αυτοί οι παίκτες έπαιξαν 34 ματς σαν να ήταν τελικός. Οι παράγοντες της ήττας ήταν αυτοί που ανέφερα προηγουμένως.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ίσως η Euroleague με τιμωρήσει. Οκ, ας με τιμωρήσει, αλλά όλοι είδαν αυτά τα σφυρίγματα. Αυτοί ήταν οι παράγοντες για μένα. Πίεση; Ποια πίεση; Σε κάθε ματς είχαμε πίεση. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε και κάποιος ήταν εναντίον μας.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις χαμένες βολές. Έχουμε μιλήσει για τα λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το 0-1 δεν είναι τόσο σημαντικό για μας. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και το παιχνίδι μας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υποσχέθηκα σε όλους τους ανθρώπους εδώ ότι θα πάμε στο Final Four. Το 0-1 δεν είναι σημαντικό. Εμείς θα πάμε στο Final Four. Αν δεν πάμε στο Final Four, δεν θα είμαι στον Παναθηναϊκό του χρόνου».

Οι «πράσινοι» λοιπόν καλούνται να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης και να παίξουν απόψε σαν να είναι η σειρά στο 0-0. Εξάλλου, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να αγωνίζεται εκτός Ισραήλ όλη τη χρονιά, κανείς δεν αφαιρεί το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται ακόμα και δύο νίκες στο ουδέτερο Βελιγράδι.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming για το 1-1 στη σειρά προκειμένου να πάρει ξανά την ψυχολογία και να πάει στη Σερβία για το break που θα τη φέρει πιο κοντά στο Final Four του Μαΐου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip