Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.04.24|18:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Live Streaming Ζωντανά (23/04)

παναθηναϊκός-μακάμπι-live-streaming-ζωντανά-23-04-293579

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια καταπληκτική πορεία στην κανονική διάρκεια της Euroleague με αποτέλεσμα όχι μόνο να προκριθεί στα play off αλλά να διεκδικήσει την παρουσία του στο Final Four έχοντας το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 23/04/2024

Ώρα Έναρξης: 20:30

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν live streaming το εμπόδιο της πάντα επικίνδυνης Μακάμπι τελ Αβίβ, η οποία θέλει να τους φράξει τον δρόμο προς την επιστροφή στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Μπορεί αρκετοί να ειρωνεύτηκαν τον Εργκίν Αταμάν, όταν μετά τις πρώτες έξι «στροφές» και με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ρεκόρ 2-4 προέτρεψε τους οπαδούς της ομάδας να κλείσουν εγκαίρως εισιτήρια για το Βερολίνο, αλλά ο Τούρκος προπονητής απέδειξε ότι ήξερε τι έλεγε.

Μετά τη θεαματική βελτίωση της Αναντολού Εφές υπό τις οδηγίες του και τις δύο ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησε, ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στα μέρη μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας με σπουδαίο παρελθόν αλλά τραγική παρουσία εκτός των συνόρων την τελευταία τριετία.

Αν και ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλούσε το καλοκαίρι για πλάνο τριετίας, τα αποτελέσματα ήταν πολύ πιο άμεσα. Με στρατηγό τον Εργκίν Αταμάν και ηγέτες τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και Ντίνο Μήτογλου ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague με ρεκόρ 23-11, πίσω μόνο από την κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Σε όπλο του «τριφυλλιού» εξελίχθηκε το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αφού σε αυτό μόλις τρεις ομάδες επικράτησαν (Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης) με τον συνολικό απολογισμό να είναι στο 14-3. Αυτό όμως που έδωσε έξτρα boost στον Εξάστερο ήταν η εκτός έδρας παρουσία, αφού με εννέα διπλά σε δεκαεπτά εξορμήσεις και αποκορύφωμα το πέρασμα από τη Μαδρίτη, η δεύτερη θέση δεν γινόταν να χαθεί.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι αιματηρές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας την ανάγκασαν να δώσει όλα της τα παιχνίδια μακριά από το Ισραήλ, με το Βελιγράδι να φιλοξενεί την «ομάδα του λαού».

Εντούτοις, αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Όντεντ Κάτας, οι οποίοι με τρομερή εντός έδρας παρουσία (ρεκόρ 13-4) κατάφεραν να τερματίσουν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας μάλιστα μέχρι τέλους τη συμμετοχή τους στα play off δίχως τη διαδικασία των play in αγώνων.

Ακόμα κι έτσι όμως οι Ισραηλινοί δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν το χρέος τους και να προκριθούν στις οκτώ καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024. Στο καθοριστικό ματς λοιπόν η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχθηκε την Μπασκόνια που τερμάτισε στην όγδοη θέση, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον αντίπαλό του.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Live Streaming Ζωντανά (23/04)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming 23/04

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, συνέτριψε τους Βάσκους με 113-85 το βράδυ της 17ης Απριλίου. Ο Λορέντζο Μπράουν με 29 πόντους (4/7 δίποντα, 7/8 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν αυτός που έδειξε από νωρίς τον δρόμο στην «ομάδα του λαού», όντας ο κορυφαίος της ομάδας του, καθώς έβαλε 13 πόντους (περισσότερους από τον μέσο όρο του στη σεζόν) στην πρώτη περίοδο. Άξιος συμπαραστάτης του ο Γουέιντ Μπόλντουιν, που συμπλήρωσε άλλους 26 πόντους (7/11 δίποντα, 4/6 τρίποντα).

Από τους ηττημένους, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ διέλυσε το ρεκόρ πόντων του στη διοργάνωση (σσ. 20 πόντοι κόντρα στην Μπάγερν στις 30 Ιανουαρίου), βάζοντας 32 με 11/13 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές, ενώ ακόμα είχε 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη. Ωστόσο, η δική του προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ούτως ώστε να πάρει τη νίκη.

Όσον αφορά τις συναντήσεις Παναθηναϊκού και Μακάμπι Τελ Αβίβ που ξεκινούν με κάθε επισημότητα απόψε, η αλήθεια είναι ότι το «τριφύλλι» μοιάζει ολίγον τι αδικημένο. Εξάλλου, μετά από τέτοια πορεία στη διοργάνωση και τη δεύτερη θέση, οι «πράσινοι» θα περίμεναν έναν πιο βατό αντίπαλο (Μπασκόνια ή Βίρτους Μπολόνια για παράδειγμα).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Παράλληλα, δεν πρέπει να λησμονηθεί το γεγονός ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό φέτος. Η πρώτη ήταν 20 Οκτωβρίου, όταν και «άλωσε» το ΟΑΚΑ μετά από πεντάλεπτη παράταση.

Από την κόλαση στον παράδεισο και ξανά στην κόλαση ο Παναθηναϊκός εκείνο το βράδυ, που ανέτρεψε μια διαφορά 15 πόντων, είδε όμως την\ Μακάμπι να στέλνει το ματς στην παράταση και να έχει εκεί περισσότερες λύσεις.

Ο Μήτογλου στην επιστροφή του στην Euroleague ύστερα από 18 μήνες ήταν κομβικός (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ο Γκριγκόνις ήταν διψήφιος (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ), αλλά έγινε παίκτης που «σημάδεψε» ο Κάτας στην άμυνα, ο Βιλντόζα «ξέσπασε» στην 4η περίοδο, αλλά στην τελική ευθεία πήρε κακές αποφάσεις (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 λάθη).

Μοιραίος πάντως στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ήταν ο Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν άστοχος (1/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/7 βολές), όμως έδωσε λύσεις σε άλλους τομείς του παιχνιδιού (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα). Στην τελική ευθεία της παράτασης όμως ο Σλούκας του 89,1% (ποσοστό καριέρας) στις βολές έχασε μία και η Μακάμπι «σφράγισε» το διπλό.

 

Λεσόρ

Panathinaikos Maccabi Live Streaming

Στην αντίπερα όχθη, η ισραηλινή ομάδα είχε σαν πρωταγωνιστές τους Κόλσον (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Νίμπο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Μπλατ (12 πόντοι, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) και Μπράουν (12 πόντοι – 12 ασίστ, 5 κλεψίματα, αλλά και 5 λάθη και 1/7 τρίποντα).

Στη δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων για φέτος, στο ουδέτερο Βελιγράδι, η Μακάμπι έκανε το 2/2 απέναντι στους «πράσινους» το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου. Το σερί τεσσάρων νικών που έτρεχε ο Παναθηναϊκός στη EuroLeague έλαβε τέλος με το 90-75 να είναι το τελικό σκορ.

Με ενοχλήσεις στον αγκώνα αποχώρησε από το ματς ο Κέντρικ Ναν, που πρόλαβε να αγωνιστεί για 21’34” μετρώντας 13 πόντους (3/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές), σε ένα βράδυ που ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη διάθεση του ούτε τους Σλούκα, Βιλντόζα, Λευτέρη Μαντζούκα και Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μπόλντουιν (22 πόντοι, 8 ασίστ), με τον Νίμπο να… στήνει πάρτι στη ρακέτα και να τον ακολουθεί (14 πόντοι – 12 ριμπάουντ). Επιπλέον, «ζημιά» έκαναν και οι Μπράουν (14 πόντοι, 7 ασίστ) και Κόλσον (14 πόντοι).

Στην αντίπερα όχθη, ο Καλαϊτζάκης έκανε εμφάνιση καριέρας (17 πόντοι με 6/11 εντός πεδιάς), ο Γκραντ τα έδωσε όλα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ σε 35′ στο παρκέ) και οι Μήτογλου (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ) – Αντετοκούνμπο (8 πόντοι) έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να καλύψουν τις τεράστιες απουσίες στη γραμμή των γκαρντ τους.

Πλέον όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού η regular season της Euroleague ολοκληρώθηκε και οι οκτώ ομάδες θα παλέψουν για τα τέσσερα εισιτήρια για τη γερμανική πρωτεύουσα. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται το φαβορί απέναντι στους Ισραηλινούς, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Η Μακάμπι τελ Αβίβ έχει ήδη τρυπήσει το «ταβάνι» της για φέτος και από εδώ και πέρα παίζει δίχως το «πρέπει» της νίκης. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming για το 1-0 στη σειρά ούτως ώστε να υποδεχθεί τους παίκτες του Κάτας το βράδυ της Πέμπτης με την ψυχολογία στα ύψη. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip