Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.03.24|19:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα Live Streaming Ζωντανά (22/03)

παναθηναϊκός-μπαρτσελόνα-live-streaming-ζωντανά-284990

Ένας Παναθηναϊκός να τον πιεις στο ποτήρι! Αυτή είναι η έκφραση που χαρακτηρίζει την εμφάνιση των «πρασίνων» το βράδυ της Τετάρτης, καθώς επικράτησαν live streaming του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και εδραιώθηκαν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της φετινής Euroleague. Mπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 22/03/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Το «τριφύλλι» μάλιστα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πανηγύρισε ακόμα μία νίκη σε μια αγωνιστική που έτεροι διεκδικητές του τίτλου «στραβοπάτησαν» με τη μάχη για το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας να μαίνεται πιο άγρια από ποτέ.

Με την Μπαρτσελόνα να συντρίβεται στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε, τη Μονακό να γνωρίζει απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και το σερί έξι νικών του Ολυμπιακού να σταματάει στο «σπίτι» της Αναντολού Εφές, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν όφειλαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Παρότι η αποστολή τους δεν ήταν εύκολη, καθώς η «Stark Arena» είναι ένα γήπεδο στο οποίο ποτέ δεν είναι καλοδεχούμενοι, οι παίκτες του Τούρκου προπονητή έφθασαν στη νίκη πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 76-89 που σηματοδότησε το δέκατο ένατο ροζ φύλλο αγώνα από το ξεκίνημα της σεζόν στη Euroleague.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Live Streaming

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε περίπου τέσσερα λεπτά έως ότου μπει στο κλίμα του αγώνα και πατήσει το γκάζι. Με… άρμα μάχης τον Ντίνο Μήτογλου (12 πόντοι και 4 ριμπάουντ στην πρώτη περίοδο), η διαφορά άνοιξε γρήγορα (11-20 στο 8′) υπέρ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, η οποία έδειχνε να ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Παρά τις αμυντικές ολιγωρίες άλλωστε, η επίθεση λειτουργούσε υποδειγματικά, με τα 7/9 τρίποντα της πρώτης περιόδου να είναι το πλέον χαρακτηριστικό στατιστικό του αγώνα.

Λεπτό με το λεπτό στη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός εδραίωνε την υπεροχή του, όπως φάνηκε άλλωστε από το +14 (22-36) του 12ου λεπτού. Κι αν ο Μίλος Τεόντοσιτς με τον Ντέγιαν Νταβιντόβατς έδωσαν, προς στιγμήν, μια μικρή ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα, τα ελληνικά τρίποντα ήταν πάλι εκεί για να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Το +10 (41-51) του ημιχρόνου έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στον Παναθηναϊκό, αν κι η συγκεκριμένη διαφορά ήταν μικρή μπροστά σε όσα έλεγαν οι επιθετικοί αριθμοί των «πρασίνων» (10/19 δίποντα, 9/13 τρίποντα, 4/5 βολές, 14 ασίστ για 3 λάθη).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Ερυθρός Αστέρας επιδίωξε να αυξήσει την πίεση στην απέναντι πλευρά, αλλά δεν τα κατάφερε επί της ουσίας. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν απλά εκλάμψεις στο παρκέ της Stark Arena και πολλά αμυντικά προβλήματα, τα οποία δεν άφησε ανεκμετάλλευτα ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα Live Streaming Ζωντανά (22/03)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming 22/03

Πότε με τον Κέντρικ Ναν και πότε με τον Ματίας Λεσόρ διατήρησε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, όπως αποτυπωνόταν από το +14 (48-62 στο 27′ και 56-70 στο 30′).

Το +14 του 30ού λεπτού έφερε μια αδικαιολόγητη χαλάρωση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σημείωσαν μόλις τρεις πόντους μέχρι το 34′ του αγώνα, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στον Ερυθρό Αστέρα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το -χαμένο ως τότε- παιχνίδι. Το +8 (65-73 στο 35′) ήταν άλλωστε εύθραυστο.

Πέντε μαζεμένοι πόντοι και δύο – τρεις καλές άμυνες εντούτοις έβαλαν τέλος στις σερβικές φιλοδοξίες για ανατροπή, με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να διατηρούνται μπροστά μέχρι το τέλος και να γίνονται το φαβορί, πλέον, για το πλεονέκτημα έδρας έναντι της Μονακό και του Ολυμπιακού, κρυφοκοιτάζοντας παράλληλα τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Κώστας Σλούκας έκανε ακόμα μία «μαεστρική» εμφάνιση (17 πόντοι – 10 ασίστ), ενώ εξαιρετικοί ήταν για άλλο ένα βράδυ οι Ματίας Λεσόρ (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) – Ντίνος Μήτογλου (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Διψήφιος, αν και άστοχος ο Κέντρικ Ναν (15 πόντοι με 5/14 εντός πεδιάς, 4 ασίστ), πολύτιμος πυλώνας της ομάδας του ο σοβαρός Τζέριαν Γκραντ (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέγιαν Νταβιντόβατς ήταν σε βραδιά καριέρας (19 πόντοι), ενώ τεράστια προσπάθεια έκανε και ο Νεμάνια Νέντοβιτς (19 πόντοι, 7 ασίστ). Παράλληλα, λύσεις έδωσε στους στους «ερυθρολεύκους» του Βελιγραδίου και ο Τζοέλ Μπολομπόι (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 κοψίματα). Όμως, η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Έλληνα head coach δεν μπόρεσε να πλησιάσει τους ανώτερους φιλοξενούμενους και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, η αποψινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού προέρχεται από απογοητευτική εμφάνιση και βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενέρμπαχτσε να φθάνει σε ένα άνετο 88-74. Μάλιστα, η ομάδα της Καταλονίας κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση από το «τριφύλλι», σε περίπτωση που απόψε ηττηθεί με διαφορά τουλάχιστον εννέα πόντων (οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με +8 στο ματς του πρώτου γύρου).

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένας μονόλογος για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κράτησε εκείνη του Ρότζερ Γκριμάου στους 11 πόντους και έκλεισε την πρώτη περίοδο με διψήφια διαφορά. Η Φενέρ δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου εκτόξευσε τη διαφορά.

Κέντρικ Ναν

Panathinaikos Barcelona Live Streaming

Οι παίκτες του Σάρας εκτελούσαν από την περίμετρο, την ώρα που η Μπαρτσελόνα ήταν απελπιστικά άστοχη. Το προβάδισμα των γηπεδούχων ξεπέρασε τους 20 πόντους (40-15), με το μομέντουμ να είναι ξεκάθαρα υπέρ της Φενέρ. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τους γηπεδούχους στο +21 (46-25).

Ο Ντάριο Μπριθουέλα με τέσσερις συνεχόμενους πόντους στο δεύτερο μέρος θέλησε να αφυπνίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία έτρεξε ένα εντυπωσιακό επιμέρους 32-16 στο τρίτο δεκάλεπτο ξαναμπαίνοντας στο ματς. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα σκόραρε για τρεις πόντους στην εκπνοή της τρίτης περιόδου και μείωσε στους πέντε πόντους (62-57).

Όλα θα κρίνονταν συνεπώς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στα στάνταρ του πρώτου μέρους και έφτασε σε μία εμφατική νίκη, καλύπτοντας και τη διαφορά των οκτώ πόντων του πρώτου παιχνιδιού.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Τελικό σκορ το 88-74, με την Φενέρμπαχτσε να ολοκληρώνει μία κυριαρχική – με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο – εμφάνιση απέναντι στους Καταλανούς και να συνεχίζει το εντυπωσιακό της ντεμαράζ προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη της κανονικής διάρκειας.

Ο Ουίλμπεκιν ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης για τους νικητές, με τον παίκτη του Σάρας να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 18 πόντους και 4/9 τρίποντα. Ο Καλάθης με τον Γκούντουριτς πρόσθεσαν από 13 πόντους έκαστος, ενώ 12 πόντους μέτρησαν Χέιζ-Ντέιβις και Μπιμπέροβιτς. Πληθωρική εμφάνιση και από τον Μότλεϊ με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπριθουέλα έδωσε ώθηση στην επίθεση της ομάδας του με 18 πόντους και 4/4 τρίποντα, με τον Λαπροβίτολα να προσθέτει 11 πόντους με 4 ασίστ. Οι υπόλοιποι παίκτες του Γκριμάου όμως έμειναν σε μονοψήφια επίπεδα σε μια ακόμα μέτρια εμφάνιση των μπλαουγκράνα.

Μια ματιά λοιπόν στην κατάταξη της Euroleague μας βοηθάει να καταλάβουμε πόσο χρειάζεται τη νίκη απόψε το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Εξάλλου, οι ισορροπίες για το πλεονέκτημα έδρας είναι ιδιαίτερα λεπτές και κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα θα μετράει διπλά.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε απόψε λοιπόν είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για εικοστή φορά στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα με σούπερ ταλέντο, η οποία έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να επιβεβαιώσει την ποιότητά της. Mπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip