Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ντιέγκο Αλόνσο και αρκετά αισιόδοξο για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Ούτε τα προγνωστικά στοιχήματος δεν προέβλεπαν το 14-0 του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ουνιόν Χάους. Οι «πράσινοι» ήταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχαν και ένα επιπλέον κέρδος.
Αυτό ακούει στο όνομα του Γιώργου Νίκα. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε πολύ θετικά δείγματα στον Αλόνσο.
Από τη μεριά του, ο Ουρουγουανός τον υπολογίζει ιδιαίτερα ενόψει της επόμενης σεζόν και αναμένεται να τον συμπεριλάβει άμεσα στα πλάνα του.
Να υπενθυμιστεί, ότι ο Έλληνας άσος ήταν δανεικός την περασμένη χρονιά στον Λεβαδειακό απ’ όπου αποκτήθηκε πέρυσι, με τη φανέλα του οποίου συμπλήρωσε 24 εμφανίσεις στο κουπόνι της Σούπερ Λιγκ 2 και του κυπέλλου, σημειώνοντας οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.
Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ έως το 2027 και δεδομένα θα πάρει την ευκαιρία του στην τρέχουσα προετοιμασία.