Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.04.24|19:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Άλμπα Live Streaming Ζωντανά (11/04)

παναθηναϊκός-άλμπα-live-streaming-ζωντανά-11-04-290178

Παναθηναϊκός για Final Four. Πείτε την αλήθεια, είχατε ξεχάσει πώς είναι να ακούγεται αυτή η φράση τα τελευταία χρόνια. Οι «πράσινοι» έγιναν τα τρία προηγούμενα χρόνια ο περίγελος της Ευρώπης, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά σε live streaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 11/04/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Με στρατηγό τον Εργκίν Αταμάν και ηγέτες τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και Ντίνο Μήτογλου, εξασφάλισαν το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας και πλέον χρειάζονται μία νίκη επί της ουραγού για να «κλειδώσουν» και τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας.

Ο «Εξάστερος» καλείται να κάνει το χρέος του απόψε live streaming απέναντι στην αδιάφορη αλλά πάντα επικίνδυνη Άλμπα Βερολίνου και να περιμένει να μάθει από την play in διαδικασία την αντίπαλό του στην προσπάθεια να επανέλθει σε Final Four για πρώτη φορά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Πριν από έξι βράδια, ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να σημαδέψει το «4» από νωρίς και δικαιώθηκε αφού ο Ντίνος Μήτογλου τού έδωσε εύκολους πόντους (2-6 στο 3′). Όσο οι κοντοί όμως δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους (σε δημιουργία και εκτέλεση), η Μπάγερν έβρισκε τρόπους να κάνει τη ζημιά και να πάρει το προβάδισμα (15-8 στο 8′) με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σερτζ Ιμπάκα.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Live Streaming

Ο πάγκος ήταν αυτός που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να αλλάξει την ιστορία του αγώνα και να μην δώσει περισσότερο… αέρα στους γηπεδούχους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδωσαν 17 πόντους (με 6/6 σουτ και 3/3 βολές) ως την ανάπαυλα, για να μετατραπούν στη βασική αιτία της ανατροπής και του +4 (36-40), με το οποίο πήγαν οι πράσινοι στα αποδυτήρια του «BMW Park».

Στην τρίτη περίοδο, ο Κάρσεν Έντουαρντς ήταν αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην ελληνική άμυνα, αυτός που κράτησε όρθια την Μπάγερν. Από την άλλη βέβαια, υπήρχε ο Κέντρικ Ναν για να αποτελέσει το αντίβαρο και με προσωπικούς πόντους να κάνει τη διαφορά μέχρι το +4 (54-58) του 30ού λεπτού, που δημιουργήθηκε με δικό του καλάθι στο μηδέν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του «μία σου και μία μου». Τα περιφερειακά σουτ συνέχιζαν να είναι το μεγάλο όπλο της Μπάγερν, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που αδυνατούσε να βρει με συνέπεια κάποια καλά μακρινά σουτ. Το γερμανικό σερί έφερε μάλιστα την ομάδα του Πάμπλο Λάσο από το -7 (56-63 στο 32′) στο +2 (65-63 στο 34′), βάζοντας έξτρα πίεση στην απέναντι πλευρά.

Ο Κώστας Σλούκας με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ωστόσο έκαναν ένα βήμα μπροστά. Με μεγάλες άμυνες, με σωστή καθοδήγηση στην επίθεση και με ένα μεγάλο τρίποντο από τον δεύτερο, ο Παναθηναϊκός έφερε πάλι τούμπα το παιχνίδι για το +8 (70-78) με σχεδόν δυόμιση λεπτά για το τέλος.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έβαλαν πέντε μαζεμένους πόντους, αλλά στην τελική ευθεία, οι μεγάλες προσωπικότητες έκαναν τη διαφορά. Ο Κώστας Σλούκας έπαιρνε τα ριμπάουντ και δημιουργούσε, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Κέντρικ Ναν σκόραραν και κάπως έτσι έγραψαν τον επίλογο για τη νίκη και το ένατο φετινό διπλό του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε season – high στο σκοράρισμα (14 πόντοι με 5/6 εντός πεδιάς), ο Κέντρικ Ναν πήρε ξανά το… όπλο του (17 πόντοι), ενώ ο Κώστας Σλούκας τα έκανε όλα και στις δύο πλευρές του παρκέ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Κώστας Σλούκας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming 11/04

Συγκλονιστική προσπάθεια από τον Ματίας Λεσόρ (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα σε 27′), πολύτιμοι οι Ιωάννης Παπαπέτρου (8 πόντοι) – Τζέριαν Γκραντ (7 πόντοι).

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας τους ήταν οι Νικ Ουάιλερ – Μπαμπ (15 πόντοι με 5/7 τρίποντα) και Σερτζ Ιμπάκα (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ), με τον Λεάντρο Μπολμάρο να μετράει 11 πόντους και 7 ασίστ. Μάλιστα, η Μπάγερν είχε 14 τρίποντα με 50% πίσω από τα 6,75μ., όμως ο ανθεκτικός Παναθηναϊκός δεν γινόταν να… λυγίσει στο «πράσινο» Μόναχο.

Μία μέρα νωρίτερα, η Άλμπα Βερολίνου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στα πλαίσια της φετινής σεζόν μπροστά στο κοινό της για την κανονική διάρκεια της Euroleague. Οι Γερμανοί υποδέχθηκαν την Παρτιζάν που «καιγόταν» για το ροζ φύλλο αγώνα και παρότι εμφανίστηκαν έτι μία φορά άκρως ανταγωνιστικοί, δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Το «πρέπει» των Σέρβων ήταν πολύ μεγαλύτερο με αποτέλεσμα το ρεκόρ τους να γίνει ακόμα χειρότερο (5-28) και την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα να τους ανήκει για πρώτη φορά από το 2016 που άλλαξε το format της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν την αναμέτρηση της προηγούμενης Πέμπτης η Παρτιζάν. Με τον ΛεΝτέι να είναι «καυτός» η ομάδα του Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 2-9, βάζοντας τις βάσεις για να «χτίσει» μια καλή διαφορά.

Οι Γερμανοί μπορεί να άργησαν να πάρουν μπροστά, αλλά Τόμας και Ουέτζελ ήταν οι παίκτες που έκαναν την… μίνι ανατροπή και τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου έφεραν το σκορ στην ισοπαλία (15-15). Εκεί όμως οι Σέρβοι, με ένα μικρό ξέσπασμα, «έτρεξαν» σερί 0-8 και έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 15-23.

Η Παρτιζάν είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Ντόζιερ να είναι σε πολύ καλό βράδυ, προηγήθηκε με 17-28, με τον ίδιο να φτάνει τους 11 προσωπικούς πόντους. Ο Στέρλινγκ απάντησε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο αλλά… μικρή σημασία είχε μιας και η ομάδα του Βερολίνου δεν έδειχνε ικανή για… πολλά πράγματα.

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου Live Streaming Ζωντανά (11/04)

Panathinaikos Alba Live Streaming

Στο 15’ το σκορ ήταν στο 27-32 ,με καλάθι του Τίμαν και κάπου εκεί οι παίκτες του Ομπράντοβιτς πάτησαν.. γκάζι και εξαφανίστηκαν. Επιμέρους 7-15 στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Παρτιζάν στο +13 και το ταμπλό να γράφει 34-47.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η σερβική ομάδα συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του αγώνα με τον Αβράμοβιτς να κάνει το 36-49 και να διατηρεί το +13 και λίγο αργότερα ο Τόμας, φτάνοντας τους 13 πόντους, μείωσε στους 8 και ο Ουέτζελ έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με το 43-49.

Το momentum ήταν ξεκάθαρα στη γερμανική πλευρά, με τον Τίμαν να μειώνει στο 48-54 και στο 25’ το σκορ να είναι 50-56. Η διαφορά έπεσε και στους 5 πόντους (53-58), ο Ντόζιερ όμως βρισκόταν σε πολύ καλό βράδυ και ήταν ο παίκτης που «οδήγησε» την ομάδα του το 62-72.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στο πρώτο τετράλεπτο της τελευταίας περιόδου η Άλμπα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της. Με πολύ καλή άμυνα κράτησε την Παρτιζάν στον έναν πόντο και κατάφερε να μειώσει σε 69-73, αρχίζοντας ουσιαστικά και πάλι το παιχνίδι από την αρχή. Άντζουτσιτς και Πάντερ έδωσαν μεγάλες ανάσες και στο 35’ το σκορ ήταν 72-79 με το τελικό 83-94 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Η Παρτιζάν, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 43,8% έξω από τα 6,75μ., είχε πέντε διψήφιους, τους Νάναλι (17 πόντοι, 4 ασίστ), Ντόζιερ (15 πόντοι), Πάντερ (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ), ΛεΝτέι (14 πόντοι) και Αβράμοβιτς (11 πόντοι). Από την άλλη πλευρά, για τη μαχητική αλλά «λίγη» Άλμπα Βερολίνου πάλευε μόνος του ο Τίμαν με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Θεωρητικά λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα έχει απόψε εύκολο έργο, αφού υποδέχεται την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα σε ένα παιχνίδι που θέλει να μετατρέψει σε φιέστα.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για εικοστή τρίτη φορά (όσες ήττες μέτρησε την περασμένη σεζόν δηλαδή) στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα με περιορισμένο ταλέντο, αλλά παίκτες διψασμένους που αν δεν τους υπολογίσεις μπορούν να σε τιμωρήσουν. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip