Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.04.23|21:50

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming: Δείτε Εδώ (13/04)

ολυμπιακός-μπασκόνια-live-streaming-δείτε-εδώ-13-04-201930

Το τελευταίο βήμα προς τον δεύτερο μεγάλο στόχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της τριακοστής τέταρτης «στροφής» της φετινής διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την ισπανική Μπασκόνια στην αναμέτρηση live streaming που ρίχνει την αυλαία της κανονικής διάρκειας για τις δύο ομάδες στην ευρωλίγκα. Τον αγώνα ολυμπιακός – μπασκόνια μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Πλέον, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ στη Γηραιά Ήπειρο μπαίνει στην κρισιμότερη καμπή της, καθώς θα ξεκινήσουν οι μονομαχίες της προημιτελικής φάσης, μέσω των οποίων θα μάθουμε τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Κάουνας από τις 19 έως τις 21 Μαΐου και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μπορεί η Μπασκόνια να μην γνωρίζει ακόμα αν θα συμμετάσχει στα play off, αλλά για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ λίγο αργότερα έγινε η πρώτη που «κλειδώνει» το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, καλούνται να πάρουν και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια προκειμένου να επιβεβαιώσουν όσους τους θεωρούν την καλύτερη ομάδας έως τώρα στην Ευρωλίγκα και το απόλυτο φαβορί για να ανέβουν στο «Έβερεστ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μπασκόνια Live Streaming

Στην τελευταία χρονικά υποχρέωσή τους πάντως δεν κατάφεραν να κερδίσουν, καθώς πραγματοποίησαν υποτονική εμφάνιση και ηττήθηκαν από τον πιο «διψασμένο» Ερυθρό Αστέρα με 87-79. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πληγώθηκε από τα λάθη του, από τις κακές επιστροφές και από την αστοχία του από την περιφέρεια μετά από μια καταπληκτική πρώτη περίοδο 30 πόντων χωρίς βολή. Γουόκαπ, Βεζένκοφ, Σλούκας και ΜακΚίσικ ήταν σε καλή κατάσταση, συνολικά όμως η ομάδα του Πειραιά έδειξε ένα πιο χαλαρό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που μας έχει συνηθίσει στη διάρκεια της σεζόν.

Αντιθέτως, οι Σέρβοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο, έστω και αν έχουν μαθηματικά αποχαιρετήσει τις ελπίδες παρουσίας στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είχαν υψηλό κίνητρο, είχαν όμως τον κόσμο τους εκεί, πήραν ενέργεια, ήταν ανταγωνιστικοί, ήταν πιο σκληροί και δίκαιοι νικητές.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Ολυμπιακός έπεσε στο 23-10, έχοντας ρεκόρ 13-3 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και 10-7 μακριά από αυτό. Όσον αφορά τα σενάρια εξασφάλισης της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας, ο Ολυμπιακός τερματίζει πρώτος αν επικρατήσει της Μπασκόνια. Σε περίπτωση ήττας θέλει ένα «δώρο» από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν οι Βάσκοι πάρουν το πολυπόθητο για αυτούς διπλό στο Φάληρο, και η «Βασίλισσα» αλώσει το Ισραήλ, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και θα αντιμετωπίσουν, με πλεονέκτημα έδρας, την ομάδα που θα τερματίσει στο έβδομο «σκαλοπάτι» της κανονικής διάρκειας.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ LIVE STREAMING 13/04

Από την πλευρά της, η Μπασκόνια πήρε ακόμα μία εντός έδρας νίκη συντρίβοντας με 120-100 τη Βιλερμπάν, η οποία έχει εδώ και μήνες πετάξει «λευκή πετσέτα» στη διοργάνωση. Το «ροζ φύλλο» αγώνα συνοδεύτηκε από νέο ρεκόρ παραγωγικότητας φέτος, καθώς οι Ισπανοί έσπασαν το δικό τους που ήταν οι 116 πόντοι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Να σημειωθεί πως οι Ισραηλινοί και ο Παναθηναϊκός κρατούν ακόμα το ρεκόρ επίδοσης σκοραρίσματος σε όλη την ιστορία της Ευρωλίγκας με 123 πόντους.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Πρωταγωνιστής της ομάδας για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Ντάριους Τόμπσον, ο οποίος έφτασε σε double-double με 23 πόντους και 12 ασίστ. Ξεχώρισαν ακόμα οι Γκεντράιτις με 19, Κότσαρ με 15 και Μαρίνκοβιτς με 10 πόντους για την Μπασκόνια, η οποία ανέβηκε στο 18-15, έχοντας ρεκόρ 14-3 στην έδρα της και 4-12 μακριά από αυτήν. Είναι σαφές λοιπόν πως η ομάδα του Πεναρόγια έχει στηριχθεί φέτος στη βοήθεια των οπαδών της. Παρ’ όλα αυτά, για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην οκτάδα και τα play off, πρέπει να πάρει ένα σπουδαίο και συνάμα δύσκολο διπλό.

Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μονακό, Παρτιζάν και Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην επόμενη φάση, οπότε απομένουν δύο εισιτήρια τα οποία θα «παιχτούν» μεταξύ Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας. Η πρώτη είναι στην καλύτερη μοίρα, καθώς είναι στο 19-14 και πρέπει να χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα και να κερδίσουν Ισπανοί και Λιθουανοί.

Olympiacos Baskonia Live Streaming

Η Μπασκόνια θα προκριθεί στα playoffs με τη νίκη επί του Ολυμπιακού ή ήττα της Ζαλγκίρις Κάουνας από τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο λιθουανικός σύλλογος θα αποκλειστεί από τα playoffs με νίκη της Μπασκόνια επί του Ολυμπιακού ή ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου. Γίνεται εύκολα λοιπόν κατανοητό πως τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή όσον αφορά την τελική οκτάδα. Παράλληλα, ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις για τις ομάδες που έχουν προκριθεί με συνέπεια να περιμένουμε την ολοκλήρωση όλων των αναμετρήσεων προκειμένου να μάθουμε τα τελικά ζευγάρια των play off αλλά και τις διασταυρώσεις στο Final Four της Λιθουανίας.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης μεταξύ Μπασκόνια και Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής. Έχοντας ήδη «σπάσει» την έδρα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, το εμπόδιο των Βάσκων ήταν χαμηλότερο. Εντούτοις, το ματς κρίθηκε στο τέλος και χρειάστηκαν τρομερές επιδόσεις στην επίθεση για να πανηγυρίσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα το διπλό με σκορ 97-92.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 26 πόντους (6/7 δίποντα, 4/9 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ, όμως ο Κώστας Σλούκας άλλαξε όλη τη ροή του ματς στην τέταρτη περίοδο και ακολούθησε με 20 πόντους και 6 τελικές πάσες, οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο πολυτιμοτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ LIVE STREAMING

Από την πλευρά τους, Κότσαρ με 16, Σεντεκέρσκις με 15 και Μαρίνκοβιτς με 12 πόντους προσπάθησαν να δώσουν τη νίκη στους Ισπανούς, αλλά η σχεδόν απόλυτη ευστοχία στις ελεύθερες βολές (22/24) και τα 10 επιθετικά ριμπάουντ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι πάντως προηγήθηκαν με 32-16 στο ξεκίνημα, αλλά επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 31-10 και να πάνε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (47-42).

Στην επανάληψη, η Μπασκόνια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό διατηρώντας μια διαφορά εννέα πόντων. Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου όμως ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 14-0 και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, κάνοντας ένα απίστευτο 3/3 επί ισπανικού εδάφους στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πλέον, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ. Η ελληνική ομάδα live streaming ψάχνει τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague και η Μπασκόνια θέλει το αποτέλεσμα που θα τη φέρει στην τελική οκτάδα. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να τα πουν πολύ σύντομα, καθώς το σενάριο να υπάρχει ζευγάρι Ολυμπιακός – Μπασκόνια στα play off συγκεντρώνει για την ώρα πολλές πιθανότητες. Μέχρι τότε πάντως αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το σάιτ της Kingbet, να δείτε τα πληρέστερα προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια και να κάνετε τις πιο συμφέρουσες επιλογές με στόχο το ταμείο.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip