Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.05.24|17:15

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming Ζωντανά (02/05)

ολυμπιακός-μπαρτσελόνα-live-streaming-ζωντανά-02-05-296021

Δύσκολη αναμένεται η επερχόμενη Μεγάλη Πέμπτη για τον εκάστοτε φίλαθλο του Ολυμπιακού. Λίγο ο ημιτελικός του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Conference League και λίγο το Game 4 ζωής και θανάτου απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Εuroleague, διαμορφώνουν μία πολύ αγχωτική ημέρα για τους Πειραιώτες στα προγνωστικά στοιχήματος. Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ράντοβιτς, Πουκλ και Χορντόφ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 02/05/2024

Ώρα Έναρξης: 19:45

Γήπεδο: Peace and Friendship Stadium

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Εν πάση περιπτώσει μετά από μία αμφισβητούμενη ήττα από την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο Ολυμπιακός αναμένεται να υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την πάντα επικίνδυνη Μπαρτσελόνα, με μόνο στόχο να στείλει τη μεταξύ τους σειρά σε πέμπτο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αρκετά δυσμενή θέση και πλέον είναι το έβδομο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Oλυμπιακός – Mπαρτσελόνα Live Streaming

Παρότι ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για τα προγνωστικά euroleague, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μείωσε τα λάθη της σε σχέση με τους δυο πρώτους αγώνες στην Βαρκελώνη, ωστόσο ήταν και πάλι άστοχη από τα 6,75 (7/26 τρίποντα), σε αντίθεση με τους παίκτες του Ρότζερ Γκριμάου που μέτρησαν 11/25 τρίποντα.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming Ζωντανά (02/05)

Ο Γιαν Βέσελι ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 16 πόντους και 3 ριμπάουντ δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην ρακέτα του Ολυμπιακού. Διψήφιοι ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Σατοράνσκι και Ερνανγκόμεθ με 13 πόντους έκαστος, ενώ επίσης 13 πόντους σημείωσε ο δαίμονας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν,  Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος κέρδισε και το φάουλ από τον Φίλιπ Πετρούσεβ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πολύ καλή παρουσία και από τον Λαπροβίτολα, που γέμισε τη στατιστική του με 12 πόντους και 8 ασίστ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για τον Ολυμπιακό, ο Φίλιπ Πετρούσεβ μπορεί να ήταν μοιραίος στο φινάλε μετά το φάουλ στον Τζαμπάρι Πάρκερ, αλλά η αλήθεια είναι πως «κουβάλησε» τους «ερυθρόλευκους» καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στις αναλύσεις αγώνων. Έφυγε από το παρκέ με 18 πόντους και μαζί με τον Μόουζες Ράιτ (16 πόντοι) σχημάτισαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο ζωγραφιστό. Πολυδιάστατος στο παιχνίδι του ήταν και ο Τόμας Γουόκαπ, που σημείωσε 10 πόντους και 6 ασίστ. Ανήμπορος να βοηθήσει σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι ήταν ο Κάνααν,  που παρέμεινε άποντος και ήταν απελπιστικά άστοχος από τη γραμμή του τριπόντου (0/6).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming 02/05

Μία ημέρα μετά από τους τρίτους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague, μία ημέρα μετά από την ήττα των πράσινων από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και την ήττα των ερυθρόλευκων από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, η EuroLeague Basketball με ανακοίνωσή της αποκάλυψε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε για συγκεκριμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Συγκεκριμένα, οι παράγοντες της EuroLeague Basketball δικαίωσαν ηθικά τους Πειραιώτες για την παράβαση των πέντε δευτερολέπτων του Τόμας Σατοράνσκι, από την οποία προέκυψε το καλάθι του Νικολάς Λαπροβίτολα για το 71-71. Αυτό το σκορ οδήγησε τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα στην παράταση, εκεί όπου οι Καταλανοί με 2/3 βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ πήραν το αποτέλεσμα και το προβάδισμα στη σειρά.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όπως έλεγε η ανακοίνωση: «Με 16.3″ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Τόμας Σατοράνσκι είχε τη μπάλα στα χέρια του για επαναφορά. Ο χρόνος ξεπέρασε το όριο των πέντε δευτερολέπτων. Οι διαιτητές έπρεπε να τον έχουν χρεώσει με παράβαση πέντε δευτερολέπτων και να δώσουν την κατοχή στον Ολυμπιακό. Λανθασμένο no call».

Παπανικολάου

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί ακόμα να μην είναι 100% έτοιμος μετά την γρίπη που πέρασε και τον ταλαιπώρησε αρκερό καιρό, όμως, αφενός οι εξετάσεις του παραμονή του τέταρτου παιχνιδιού ήταν βελτιωμένες, αφετέρου ο ίδιος δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι. Ο ίδιος μάλιστα ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει και να μπει και στην προηγούμενη αναμέτρηση, όμως, οι γιατροί της ομάδας ήταν κάθετοι και η οδηγία τους εισακούστηκε από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας αφήνοντάς τον εκτός αποστολής.

Στο «ζωής ή θανάτου» τέταρτο παιχνίδι της σειράς ο Παπανικολάου πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως θα είναι μέσα αν και πάλι πριν από το παιχνίδι θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν ακριβή εικόνα για την κατάστασή του.

Olympiakos Barcelona Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για εσφαλμένες αποφάσεις από τους ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση της Μ. Τρίτης, φέρνοντας ως παράδειγμα την αδράνεια της άμυνας στο τρίποντο του Αμπρίνες για τη μείωση των Καταλανών σε 79-81. Ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του διαθέτει τα εχέγγυα για να πανηγυρίσει την νίκη στο Game 4 και να στείλει τη σειρά στην Βαρκελώνη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι το επόμενο πρωί μιας δύσκολης ήττας για την ομάδα μας. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά όλες οι αποφάσεις, είτε οι δικές μας, είτε του αντιπάλου, προς το τέλος του ματς – κατά κάποιο τρόπο – ήταν εναντίον μας. Θέλω να πω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει κάποιο τελευταίο σουτ ή μια βολή. Όπως και να μην είχαμε κάνει αμυντικό λάθος συνεννόησης, να δώσουμε τρίποντο στον Αμπρίνες στους πέντε πόντους.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή, ταλαντούχα και πολύ έμπειρη ομάδα. Κάθε λάθος που κάνεις, το πληρώνεις. Δεν στο συγχωρεί. Παρότι χθες ήταν ένα κλασικό παιχνίδι επιπέδου playoffs, στο οποίο κάθε κατοχή μετρούσε, τελικά το χάσαμε στην παράταση όπως το χάσαμε.

Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα είμαστε σκληροί. Αύριο θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να κερδίσουμε και, φυσικά, να βάλουμε την πίεση στην πλευρά της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή η πίεση είναι σε εμάς αλλά θεωρούμε ότι έχουμε την ομάδα, έχουμε το ταλέντο, έχουμε την μενταλιτέ να χτυπήσουμε αυτό το ματς αύριο. Και αν είμαστε και λίγο πιο τυχεροί, γιατί σίγουρα και η τύχη παίζει ρόλο σε αυτά τα ματς, να πάμε να κερδίσουμε».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip