Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.01.23|18:20

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μακάμπι Live Streaming: Δείτε Εδώ (27/01)

ολυμπιακός-μακάμπι-live-streaming-δείτε-εδώ-27-01-170024

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί για την 21η αγωνιστική της Euroleague στο κατάμεστο ΣΕΦ, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά τη νίκη τους απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι ερυθρόλευκοι αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ισοβάθμησαν στην κορυφή με τις Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισραηλινοί κέρδισαν εύκολα την Άλμπα Βερολίνου στην έδρα τους και ανέβηκαν στην 7η θέση παρέα με την Μπασκόνια. Ο αγώνας ολυμπιακος-μακαμπι τελ αβιβ διεξάγεται την ίδια μέρα με τα Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν, Μπασκόνια-Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου-Βίρτους Μπολόνια. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Πολωνία). Το παιχνίδι ολυμπιακός-μακάμπι τελ αβίβ μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μακάμπι Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει την πορεία της προς το πλεονέκτημα έδρας και γιατί όχι και προς την κορυφή της Euroleague. Έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της αμυντικά στο προηγούμενο παιχνίδι, κερδίζοντας την πρωτοπόρο μέχρι εκείνη τη στιγμή Ρεάλ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα. Έχασε μόνο από τη Μονακό στο πριγκιπάτο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι Πειραιώτες από την 1η κιόλας αγωνιστική της διοργάνωσης δεν έχουν ξεκολλήσει από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και έτσι έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο.

Με την αντίπαλό τους, Μακάμπι είχαν αγωνιστεί στις 22 Οκτωβρίου, με νικητές τους Ισραηλινούς με σκορ 90-84. Σε ένα ματς με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, οι ερυθρόλευκοι πήγαν να χτίσουν διαφορά στην 3η περίοδο. Αλλά μία ενέργεια του Κάνααν και κάποιες κακές επιθετικές επιλογές ξαναέβαλαν τη Μακάμπι στο παιχνίδι. Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός και οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους οι νίκες είναι μοιρασμένες. Στα πέντε από αυτά τα ματς που διεξήχθησαν στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα μόλις μία φορά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της ελληνικής ομάδας συνεχίζει να είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Αποτελεί τον MVP της διοργάνωσης μέχρι στιγμής με τρομερά νούμερα. Σκοράρει 17,9 πόντους και παίρνει 7,2 ριμπάουντ. Είναι πρώτος σε μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, με 23,9.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming 27/01

Η Μακάμπι έχοντας ρεκόρ 11-9, κατατάσσεται στην 7η θέση της διοργάνωσης. Μια ομάδα με αρκετούς Αμερικανούς, η οποία δεν εκπλήσσει με το μπάσκετ που παίζει αλλά είναι αποτελεσματική. Έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της, έχοντας κερδίσει 9 φορές στα 10 παιχνίδια που έχει δώσει στο Ισραήλ. Μακριά από το Τελ Αβίβ έχει μόλις δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτά ήταν με τις δύο ουραγούς της βαθμολογίας, την Αρμάνι Μιλάνο και την Άλμπα Βερολίνου.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε στη «Γιαντ Ελιγιάχου Αρένα» την Άλμπα. Κέρδισε εύκολα με σκορ 87-74, με τον Γουέιντ Μπόλντουιν να κάνει εμφάνιση καριέρας. Σκόραρε 33 πόντους ενώ μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ. Παρόλα αυτά είδε τον Λορένζο Μπράουν να τραυματίζεται, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων. Το ματς στο ΣΕΦ προφανώς δεν θα το προλάβει. Πιο πρόσφατη αναμέτρησή της στην Ελλάδα ήταν αυτή της 19η αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Έκανε μεγάλο comeback στο τελευταίο λεπτό, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 88-86. Το τρίποντο που έκρινε τον αγώνα, έβαλε ο πρώην παίκτης της, Ντέρικ Γουίλιαμς.

Πρωταγωνιστής της ομάδας των Ισραηλινών, είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, Λορένζο Μπράουν. Διανύει σεζόν καριέρας έχοντας κατά μέσο όρο 16,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με 17 στο Index rating. Τον ακολουθεί ο Γουέιντ Μπόλντουιν με 14,4 στο σύστημα αξιολόγησης. Σκοράρει 15,3 πόντους, μαζεύει 3,2 ριμπάουντ και δίνει 4,1 ασίστ. Ακολουθούν οι Μπόνζι Κόλσον και Τζος Νίμπο, με 12,2 και 12 αντίστοιχα στο Performance index rating.

Olympiakos Maccabi Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις πριν τον αγώνα, μίλησε για τη Μακάμπι και την ένταση που βγάζει στο παρκέ. Επίσης αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό:

«Έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο, που παίζει με ένταση λόγω των αθλητικών προσόντων και χρειάζεται να έχεις μια πολύ καλή εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση. Όλα τα παιχνίδια διεκδικούνται από όλους. Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας, να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται γιατί η EuroLeague κρύβει απρόοπτα».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δύο βασικούς σκόρερ και δημιουργούς τους αλλά είναι όλοι καλοί παίκτες. Θα επιμείνω ότι δεν έχει σχέση ο παίκτης που μαρκάρει αλλά η συνολική αμυντική λειτουργία. Μία ομάδα που δεν δημιουργεί είναι δύσκολο να πάει σε μεγάλο αριθμό πόντων. Πρέπει να είναι σε εκπληκτική μέρα οι παίκτες της».

Για την έδρα, το ΣΕΦ: «Πριν από μια εβδομάδα λέγαμε μήπως το ΣΕΦ είναι πρόβλημα. Δεν μπορώ να πάω σε γενικεύσεις. Εμείς πρέπει να ετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν δεδομένα και στη δική μας ομάδα, όπως η φόρμα, οι τραυματισμοί. Ας είμαστε πιο φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας. Μιλάω για εμένα. Θα προετοιμαστούμε και αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε».

Για την πίεση που ασκείται από τον κόσμο: «Στο μυαλό μας οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα δυσκολία σε αυτήν τη διαχείριση γιατί η πίεση είναι μεγάλη και ο κόσμος θέλει νίκες. Φέτος και πέρσι ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια. Πολλές φορές χάσαμε και μας χειροκρότησαν. Δείχνουν ότι έχουν δεθεί με τον τρόπο που παίζουμε και το πόσο ομάδα είμαστε. Το θεωρούμε πολύ σημαντικό όπλο μας».

Σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες: «Υπάρχουν δύο τρεις παίκτες με μικροθέματα αλλά θα βρίσκονται στο παιχνίδι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ LIVE STREAMING

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Σλούκας για το ματς Ολυμπιακός – Μακάμπι της Euroleague και ανέφερε τα εξής: «Τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Είμαστε στη μέση της διοργάνωσης αυτή τη στιγμή. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, ούτε μας αγχώνει παραπάνω. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προσωπικά θυμάμαι το παιχνίδι εκεί, που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά και χάσαμε. Αυτό σημαίνει πως στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι 40 λεπτά.

Είναι σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός είτε πάει σε παιχνίδι υψηλού σκορ, είτε πάει σε παιχνίδι χαμηλού σκορ, παίρνει αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι όπως είπα. Η άμυνά μας είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας και πρέπει να συνεχίσουμε και μαζί με τον κόσμο, να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Η Μακάμπι σε όλες τις θέσεις είναι πλήρης. Και στο πέντε έχει καλούς παίκτες και στο τρία. Είναι γενικά μια καλά δεμένη ομάδα, η οποία παλεύει και αυτή για να μπει στα πλέι οφ. Οπότε, είναι θεωρητικά επικίνδυνη για να μας κάνει ζημιά εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip