Kingbet Robot icon
native-img-ad

24.04.24|19:30

Kingbet Kingbet

Mπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (24/04)

mπαρτσελόνα-ολυμπιακός-live-streaming-ζωντανά-24-04-293827

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Euroleague για το κουπόνι ΟΠΑΠ.  Oι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 του Βερολίνου. Την αναμέτρηση του «Παλάου Μπλαουγκράνα» ορίστηκαν να διευθύνουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία). Δείτε τον αγώνα ζωντανά σε livestreaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 24/04/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Palau Blaugrana

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Μπαρτσελόνα – Oλυμπιακός Live Streaming

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να πήρε άνετα την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά στραβοπάτησε για μία ακόμα φορά απέναντι στην αδύναμη Βιλερμπάν. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και βλέπει επιτέλους ξανά στο παρκέ τον Ρίκι Ρούμπιο. Οι Καταλανοί θέλουν να πάρουν την κούπα, μιας και έχουν να την κατακτήσουν από το 2010. Ο μόνος λόγος που είναι το οριακό φαβορί στη σειρά με τον Ολυμπιακό για τα προγνωστικά στοιχήματος, είναι το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησαν ενόψει playoffs.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (24/04)

Eίναι ομάδα με αρχές, μια καλοκουρδισμένη μηχανή που έχει πυλώνες στο παιχνίδι της. Βασικός παράγοντας της φετινής επιτυχίας της είναι ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος μετράει 12.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 21’36” σε 33 παιχνίδια. Σε ρόλο γενικού κουμανταδόρου βρίσκεται ο Νίκολας Λαπροβίτολα με 12.8 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 22’38” σε 28 αναμετρήσεις για τις αναλύσεις αγώνων.

Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε στη «Sport» και στάθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των Πειραιωτών. «Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season. Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο… όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων o προπονητής των Καταλανών».

Να σημειωθεί ότι κάτοικος Βαρκελώνης θα συνεχίσει να είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς η Μπαρτσελόνα, που είναι το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον παίκτη έως το 2026.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 24/04

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Game 1 με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague, με τον Κώστα Παπανικολάου να μην παίρνει μέρος στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και να τίθεται εκτός αποστολής.

Παπανικολάου

Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” δεν βρισκόταν καν στο ΣΕΦ λόγω πυρετού, σε αντίθεση με τον Τόμας Γουόκαπ που πήγε στο ΣΕΦ παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στην μέση και έβγαλε μέρος της προπόνησης. Αποτέλεσμα ήταν να αποφασιστεί να μην ταξιδέψει ο Παπανικολάου σήμερα (24/4) με την αποστολή των “ερυθρόλευκων” για την Βαρκελώνη, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του στο Game 1 της σειράς. Υπάρχει πάντως ακόμα το ενδεχόμενο να ταξιδέψει αύριο (24/4) για την Βαρκελώνη – αν νιώσει καλύτερα – και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όσο για τον Γουόκαπ, ο νατουραλιζέ γκαρντ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” και – εκτός απροόπτου – θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα για το ματς με τους “μπλαουγκράνα”. Σε περίπτωση που ο Παπανικολάου δεν καταφέρει να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Καταλανούς, τότε αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος των Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ λογικά θα ενεργοποιηθεί και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Barcelona Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Βαρκελώνη για το Game 1 με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague, χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σημειώνει πόσο μεγάλη θα είναι η απουσία του αρχηγού του, ιδίως σε ότι αφορά τις ηγετικές του ικανότητες, πέρα από τις αγωνιστικές. Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε, μάλιστα, να επικεντρωθεί μόνο στο εναρκτήριο ματς της σειράς με τους μπλαουγκράνα και να μην προτρέξει παρακάτω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δυσκολία του εγχειρήματος. Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι θα έλεγα και όχι σε όλη τη σειρά. Ό,τι θέλετε να με ρωτήσετε, να είναι για το πρώτο ματς και όχι για τη σειρά. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Παπανικολάου δεν θα είναι μαζί μας. Σήκωσε πολύ πυρετό και έχει γρίπη, οπότε έπρεπε να μείνει πίσω. Όποιος ξέρει τον Ολυμπιακό, ξέρει ότι είναι η σημαντική η παρουσία του, άρα και η απουσία του. Ευτυχώς φέτος έχουμε αρκετούς παίκτες, για να προσπαθήσουν να κάνουν αυτά που κάνει και αυτός στο παρκέ.

Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Μπαρτσελόνα και από ότι διάβασα με την καλύτερη έδρα στην EuroLeague, που σημαίνει ότι για να κερδίσουμε εκεί πρέπει να κάνουμε πραγματικά καλά παιχνίδια και ομαδικά και ατομικά. Ομαδικά το πλάνο μας, όπως το έχουμε σκεφτεί, πρέπει να είναι αποτελεσματικό. Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά νομίζω ότι πάντα τα ριμπάουντ είναι σημαντικά. Είναι μαθηματικά, έχουν να κάνουν με τις κατοχές. Αν οι άλλοι έχουν παραπάνω κατοχές από εσένα…

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε τα ποστοστά τους. Παίζουμε καλή άμυνα. Είμαστε σίγουροι για αυτό, αποδεδειγμένα. Αλλά πρέπει να μην τους δώσουμε παραπάνω κατοχές, να μην κάνουμε λάθη και τους δώσουμε την μπάλα στα χέρια τους. Αν ελέγξουμε το παιχνίδι όσον αφορά αυτό το κομμάτι, νομίζω θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε.

Ο Ρούμπιο είναι ένας απρόβλεπτος παίκτης, έχει πολύ ταλέντο και σιγά-σιγά, επειδή ήταν πολύ καιρό έξω, είναι και σε καλή κατάσταση. Αν πάμε όμως να μιλήσουμε για πρόσωπα, νομίζω ότι θα χάσουμε τη συγκέντρωσή μας για αυτό που πρέπει να κάνουμε ομαδικά. Μιλάμε για μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, σε όλες τις θέσεις, με μέγεθος, με ποιότητα, με ταλέντο. Ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και θα δούμε.

Πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθούμε χωρίς τον Παπανικολάου. Έχουμε 4-5 επιλογές, να δούμε αν θα παίξουμε με περισσότερα γκαρντ, αν θα κατεβάσουμε ένα φόργουορντ ακόμα από το τέσσερα στο τρία γενικά έχουμε κάποιες ιδέες. Όμως οι συνθήκες του παιχνιδιού επιβάλλουν κάποια πράγματα και πρέπει να ανταποκριθείς εκείνη τη στιγμή. Αν μιλάμε για την ηγετική φυσιογνωμία του Κώστα, τότε ναι, συμφωνώ μαζί σας. Είναι μια σημαντική απουσία».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip