Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

30.04.24|17:30

Kingbet Kingbet

Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (30/04)

μακάμπι-παναθηναϊκός-live-streaming-ζωντανά-30-04-295591

Αυτός μάλιστα! Αυτός ήταν ο παναθηναϊκός που έκανε τους οπαδούς του να τον θαυμάζουν και τους αντιπάλους του να τον φοβούνται στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Αποτέλεσμα της πορείας αυτής ήταν να εξασφαλιστεί το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας μέσω της δεύτερης θέσης, η οποία όμως έφερε στον διάβα του την επικίνδυνη μακάμπι τελ αβίβ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 30/04/2024

Ώρα Έναρξης: 20:00

Γήπεδο: Aleksandar Nikolic Hall

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports 4HD

Οι Ισραηλινοί «έσπασαν» live streaming την έδρα του Παναθηναϊκού στο πρώτο κιόλας ματς, αναγκάζοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να παίξει για την επιβίωσή της 48 ώρες αργότερα. Σε περίπτωση άλλωστε δεύτερης διαδοχικής ήττας, τα όνειρα της επιστροφής σε Final Four μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια θα ξεθώριαζαν.

Παρ’ όλα αυτά, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει τα πάντα για να διορθώσει το λάθος του Game 1 και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αναδεικνύεται σε παράγοντα Χ της αναμέτρησης, το «τριφύλλι» έφθασε σχετικά εύκολα στη νίκη και την ισοφάριση, με τη σειρά πλέον να μεταφέρεται στο Βελιγράδι όπου φιλοξενείται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Όπως στο πρώτο ματς της σειράς, έτσι και στο ξεκίνημα του Game 2, η Μακάμπι ήταν πολύ εύστοχη στα σουτ εντός παιδιάς και προσπαθούσε να επιβάλλει εκ νέου τον επιθετικό της ρυθμό. Και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (30/04)

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Λορέντζο Μπράουν μοίραζε και σκόραρε ενώ ο Τζέικ Κοέν ήταν και πάλι το κρυφό χαρτί των Ισραηλινών στο πρώτο κομμάτι του αγώνα καθώς με 10 πόντους έφερε την Μακάμπι στο +7 (16-23) έχοντας 7/7 δίποντα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ κακή σε αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να κλείσει η πρώτη περίοδος με το σκορ στο 20-28 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας είχε έως εκείνο το σημείο 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 6-1 ριμπάουντ και 8 ασίστ για 2 λάθη, ενώ αντίστοιχα οι «πράσινοι» είχαν μετρήσει 7/14 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3-3 ριμπάουντ και 4 ασίστ για 1 λάθος. Το πρόβλημα ήταν κυρίως αμυντικό, με τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκουν με χαρακτηριστική ευκολία τον δρόμο για το καλάθι του Παναθηναϊκού, κάτι που αποδεικνύεται από τα 12/16 σουτ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Με Καλαϊτζάκη στο «3», Παπαπέτρου στο «4» και Αντετοκούνμπο στο «5» ο Παναθηναϊκός έγινε πιο «σκληρός» στην άμυνα και προσπάθησε να «ροκανίσει» τη διαφορά, έχοντας στα γκαρντ το δίδυμο των Σλούκα και Βιλντόζα. Εν μέρει το κατάφερε μειώνοντας σε 30-33 στο 14′ ενώ έχασε και τρεις ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Η Μακάμπι «απάντησε» για το 30-36 και τη νέα διαφορά στις δύο κατοχές. Ο Μπράουν οδηγούσε μαεστρικά την ομάδα του σ’ εκείνο το διάστημα, όντας και ο καλύτερος παίκτης του παρκέ.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε το μεγάλο σύνθημα της αντεπίθεσης και με 13 πόντους στη δεύτερη περίοδο έχοντας ευστοχήσει σε τρία σερί τρίποντα, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό 19-2 και βρέθηκαν να προηγούνται με 11 πόντους διαφορά (49-38) έχοντας πραγματοποιήσει την ολική ανατροπή. Ένα διάστημα όπου η άμυνα δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο δεκάλεπτο.

Αντετοκούνμπο

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming 30/04

Μάλιστα το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 12 πόντους (51-39), τη μεγαλύτερη σε όλο το πρώτο μισό του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου ήταν 31-11 με τον Σλούκα να έχει 15 πόντους με 3/3 δίποντα και 3/5 τρίποντα, τον Μήτογλου άλλους 8 πόντους και 4 ριμπάουντ και τον Παπαπέτρου (6 πόντοι) να βοηθάει πολύ στην άμυνα πάνω στον Κόλσον.

Η ευστοχία της Μακάμπι σταμάτησε από ένα σημείο και μετά κλείνοντας το ημίχρονο με 11/17 δίποντα, 5/13 τρίποντα, 2/4 βολές, 9-4 ριμπάουντ και 13 ασίστ για 6 λάθη. Αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός είχε 13/20 δίποντα, 6/14 τρίποντα, 7/8 βολές, 10-6 ριμπάουντ και 10 ασίστ για 4 λάθη.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να προηγείται και με 17 πόντους διαφορά (56-39 στο 22′) έχοντας ξεκινήσει με σερί 5-0. Και δεν έμεινε εκεί. Με τους Ναν και Παπαπέτρου να μπαίνουν στην εξίσωση ο δείκτης του σκορ έφτασε και στο +18 (64-46 στο 25′) με τους «πράσινους» να κυριαρχούν και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η Μακάμπι μπορεί να έβρισε λύσεις με τα μακρινά σουτ του Ταμίρ Μπλατ αλλά οι «πράσινοι» έλεγχαν το ματς και κρατούσαν διαφορά στους 15 πόντους (71-56) πριν δεχθούν ένα σερί 4-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα για το 71-60. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ασταμάτητος (22 πόντοι) αλλά λίγο πριν από την ολοκλήρωση της τέταρτης περιόδου χρεώθηκε με 4ο φάουλ.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων αυτό το διάστημα αποδιοργάνωσε εντελώς την ελληνική ομάδα η οποία έπαθε ξαφνικό… μπλακ άουτ και δέχθηκε συνολικό σερί 12-0 για το 71-68 στο 32′, κινδυνεύοντας να χάσει τη νίκη. Η επίθεση έμοιαζε να «κολλάει» ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε τα ριμπάουντ και «χτύπησε» στο transition παίρνοντας πόντους με πάσες ολόκληρου γηπέδου.

Ουσιαστικά η «ζώνη» του Κάτας ήταν εκείνη που άλλαξε την εικόνα του αγώνα με αποτέλεσμα να πλησιάσουν οι Ισραηλινοί σε απόσταση μίας κατοχής έχοντας επιστρέψει από το -18. Έκτοτε και αφού έβγαιναν οι άμυνες, η μπάλα «ακουμπούσε» πολύ στον Λεσόρ με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί και πάλι διψήφια διαφορά (84-70 στο 36′) προτού «καθαρίσει» οριστικά την υπόθεση νίκη με τελικό σκορ 95-79.

Maccabi Panathinaikos Live Streaming

Για να έρθει το 1-1, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μια συγκλονιστική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (29 πόντοι με 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή) και πήρε από το… χέρι την ομάδα του. Φυσικά, το ΟΑΚΑ του «χάρισε» ένα μοναδικό standing ovation στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία προσφορά του.

Καθοριστικός ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου (15 πόντοι με 4/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), που επίσης γνώρισε την αποθέωση από την εξέδρα, σημαντική δουλειά από το δίδυμο Μήτογλου (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) – Λεσόρ (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Παράλληλα, πολύτιμος σε κρίσιμο timing αμυντικά ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στην αντίπερα όχθη, οι Ισραηλινοί δίχως τον Ουέιντ Μπόλντγουιν είχαν πολλά «κενά» διαστήματα, ενώ και πάλι ήταν ασυνεπείς αμυντικά. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του ο Λορέντζο Μπράουν (18 πόντοι, 6 ασίστ), έδωσε «λύσεις» ο Αντόνιους Κλίβελαντ (12 πόντοι), μέχρι να τον… εξαφανίσει ο Κάτας σε κομβικό σημείο. Θετικός ο Ταμίρ Μπλατ (11 πόντοι, 6 ασίστ), «εξουδετερώθηκε» για πρώτη φορά φέτος σε ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μπόνζι Κόλσον (6 πόντοι με 2/6 σουτ).

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Βελιγράδι με τους «πράσινους» να ψάχνουν ένα ή ακόμα και δύο διπλά προκειμένου να βρεθούν στη μεγάλη γιορτή της Euroleague για φέτος που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming για το 2-1 στη σειρά προκειμένου να πάρει ξανά την ψυχολογία και να απομένει πλέον ένα βήμα από την επίτευξη του μεγαλύτερου (μέχρι τον επόμενο) στόχου. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip