Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.05.24|19:15

Kingbet Kingbet

Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (02/05)

μακάμπι-παναθηναϊκός-live-streaming-ζωντανά-02-05-296033

Έτσι δεν πας Βερολίνο! Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε να δείξει τον καλό του εαυτό από το 35ο λεπτό και μετά της live streaming αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να γνωρίσει οδυνηρή ήττα με 85-83. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 02/05/2024

Ώρα Έναρξης: 21:45

Γήπεδο: Aleksandar Nikolic Hall

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Για ακόμα μία φορά, η αμυντική προσήλωση που οδήγησε τους «πράσινους» στη δεύτερη θέση της regular season και στο πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας ήταν απούσα, με τους Ισραηλινούς να εκμεταλλεύονται κάθε αδυναμία των παικτών του Αταμάν και να τους «πληγώνουν» με συνεχόμενα καλάθια.

Παρ’ όλα αυτά, αποδείχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι φέτος ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι κίνδυνος θάνατος σε παιχνίδια που αισθάνεται άνετα στην επίθεση. Αν την πιέσεις, αν τη δείρεις μπασκετικά, δεν μπορεί να αντιδράσει αφού είναι μια ομάδα με όπλο την αθλητικότητα και όχι το σκεπτόμενο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν το έχει εκμεταλλευτεί αυτό παρά μόνο στο μεγαλύτερο μέρος του Game 2 και πλέον παίζει την ύπαρξή του στη φετινή Euroleague.

Η Μακάμπι μπήκε φορτσάτη στο παιχνίδι (7-0, 1’10”) και βρέθηκε να έχει διψήφιο προβάδισμα (21-11) στα 1’37” πριν το δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με σκορ 23-11 και τον Παναθηναϊκό να έχει μόλις 3/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 5/8 βολές.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας, που έκανε πάρτι στην πράσινη ρακέτα, άνοιξε την ψαλίδα μέχρι και τους 15 πόντους (46-31, 18’46”), όμως το τριφύλλι πήγε τελικά στα αποδυτήρια στο -9 (46-37, 20′) μετά από δύο τρίποντα δια χειρός Ντίνου Μήτογλου και Κέντρικ Ναν.

Το παθητικό των 46 πόντων ήταν αρκετά προβληματικό, καθώς η ομάδα του λαού μέτρησε 16/23 δίποντα στο πρώτο μέρος, ενώ πήρε 10 πόντους τα 6 λάθη της ελληνικής ομάδας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Κέντρικ Ναν έβαλε το πρώτο καλάθι στην τρίτη περίοδο για να φτάσει στους 10 πόντους, όμως η Μακάμπι έτρεξε ένα σερί 11-0 για να διαμορφώσει το 57-39 στο 33’46”.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν την κατάσταση, μέχρι που ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα καλό διάστημα και ένα σερί 9 πόντων για να πλησιάσει σε 64-56 (29’35”). Ο Λορέντζο Μπράουν έβαλε, ωστόσο, ένα τρίποντο λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου για το 67-56 (30′).

Δύο τρίποντα των Κέντρικ Ναν και Λούκα Βιλντόσα και μία βολή του Αμερικανού γκαρντ έφεραν τους πράσινους στο -6 (69-63, 31’43”). Ο Λορέντζο Μπράουν πήρε δύο προσωπικές φάσεις και έβγαλε μία ασίστ πάρε-βάλε στον Τζος Νίμπο για το 75-65 (33’18”).

Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (02/05)

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Μπράουν και Ναν αντάλλαξαν τρίποντα, ενώ ο Ματίας Λεσόρ πήρε ασίστ από τον Κώστα Σλούκα και έγραψε το 78-70. Μια βολή του Τζέιμς Γουέμπ και μία ακόμα συνεργασία των Μπράουν – Νίμπο διαμόρφωσαν το 81-70 στα 3’51” πριν το τέλος.

Μία βολή του Ματίας Λεσόρ και ένα τρίποντο δια χειρός Ιωάννη Παπαπέτρου έγραψαν το 81-74 με 2’34” στο χρονόμετρο. Ακολούθησαν έναν τρίποντο του Ναν και ένα καλάθι του Λεσόρ για το 81-79. Ο Κόλσον σκόραρε για το 83-79, όμως ο Ναν που είχε πάρει φωτιά έβαλε τρίποντο για το 83-82 στα 76″ πριν το τέλος.

Ο Λεσόρ έφερε το ματς στα ίδια (83-83) με 42″ να απομένουν και μετά έκανε μπλοκ στον Μπράουν, με τους διαιτητές να βλέπουν τη φάση στο replay και να δίνουν τζάμπολ. Ο Μπράουν κέρδισε δύο φάουλ, με το δεύτερο να τον οδηγεί στη γραμμή στα 2.6″. Εκείνος έβαλε και τις δύο για το 85-83 και καθάρισε τη νίκη για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Ναν δεν κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Μπράουν ήταν ο MVP των νικητών, καλύπτοντας και το κενό του τραυματία Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 16 πόντους και 2/2 βολές στην κρίσιμη τελική ευθεία της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα μοίρασε 8 ασίστ. Από τη μεριά του, ο Τζος Νίμπο έκανε σπουδαία εμφάνιση με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Μπόνζι Κόλσον να δίνει ξανά πολύτιμες λύσεις (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

Στην αντίπερα όχθη, ο Κέντρικ Ναν, που δεν ήταν καλός στο ξεκίνημα, βρήκε τα πατήματά του και λίγο έλειψε να φέρει… τούμπα το ματς. Ο πρώην NBAer έβαλε 25 πόντους με 9/21 εντός πεδιάς, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι και πάλι κομβικός (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Λεσόρ

Maccabi Panathinaikos Live Streaming

Αυτό όμως που στοίχισε στο «τριφύλλι» ήταν το γεγονός πως μετά από δύο αγώνες καριέρας (σε ασίστ το Game 1 και σε πόντους το Game 2), ο Κώστας Σλούκας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Για την ακρίβεια έμεινε στο απόλυτο μηδέν στους πόντους (0/3 σουτ σε 20’19”), κάτι που είχε να συμβεί από τις 30 Οκτωβρίου 2019 -τότε φορούσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Όλως τυχαίως ξανά με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Game 3 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας του λαού είχε και τρίτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» έχουν έντονα παράπονα για τη φάση με το σκορ στο 83-83, όταν ο Λορέντζο Μπράουν αστόχησε στο lay up και οι διαιτητές σταμάτησαν το παιχνίδι, κατοχυρώνοντας αρχικά το καλάθι για τη Μακάμπι.

Οι διαιτητές στη συνέχεια πήγαν στο instant replay και πήραν πίσω την αρχική τους απόφαση, δίνοντας στη συνέχεια τζάμπολ, που οδήγησε μετά από τη διεκδίκηση της μπάλας σε κατοχή στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, με την οποία ο Λορέντζο Μπράουν κέρδισε το φάουλ από τον Τζέριαν Γκραντ και εκτέλεσε τις δύο βολές που έκριναν το παιχνίδι.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, στην κατοχή της Μακάμπι θα έπρεπε να δοθούν 3,8″, όσο απέμεναν στον χρονόμετρο της επίθεση και όχι 14″. Επιπλέον η ένσταση αναφέρεται και τη φάση του Νίμπο, που στα 55″ πατάει ξεκάθαρα την γραμμή με το σκορ να είναι στο 83-82 υπέρ της Μακάμπι.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε για την επίμαχη κατοχή: «Είναι μια φάση που κακώς σφυρίχτηκε αρχικά ότι μετράει το καλάθι. Όλα ξεκινούν από εκεί. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι στη φάση που σφύριξαν οι διαιτητές, έπρεπε να δοθεί η μπάλα σε εμάς.

Κι αν δεν δοθεί σε εμάς, θα έπρεπε να έχει 3.8” για να επιτεθεί και όχι τα 14” που είχε. Θα δούμε τι ελπίδες υπάρχουν γι’ αυτό. Όπως αποδείχθηκε κιόλας, ήταν ένα λανθασμένο σφύριγμα».

Πλέον, τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό στέρεψαν. Η αλήθεια είναι πως σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, μιας και φαίνεται να έχουν ξεχάσει τις εμφανίσεις που τους έφεραν μέχρι εδώ. Απόψε όμως τα πράγματα ξεκινούν από το μηδέν και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τα πάντα για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming για το 2-2 στη σειρά προκειμένου να πάρει ξανά την ψυχολογία και να απομένει πλέον ένα βήμα από την επίτευξη του μεγαλύτερου (μέχρι τον επόμενο) στόχου, αυτού της Euroleague. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip