Ο Άρης αποδίδει πολύ καλύτερα με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, όμως τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό είναι εμφανή και ο Έλληνας προπονητής καλείται να τα διορθώσει.
Οι Θεσσαλονικείς είναι δεδομένο πως θα ενισχυθούν τον Ιανουάριο. Υπάρχουν ξεκάθαρα κενά στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα στη θέση του σέντερ φορ. Ο Μορόν είναι ο μόνος κεντρικός επιθετικός της ομάδας, χωρίς να υπάρχει κάποιος να τον ξεκουράζει.
Τα εξτρέμ που έχει δεν μπορούν να βοηθήσουν στην συγκεκριμένη θέση, οπότε είναι αναγκαία η μεταγραφή. Μάλλον θα είναι και η πρώτη αγορά του Άρη τον Ιανουάριο. Από κει και πέρα, σίγουρα θα κινηθούν για αμυντικό χαφ για μεσοεπιθετικό και πιθανότατα για σέντερ μπακ.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα