Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.01.23|19:15

Kingbet Kingbet

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (31/01)

φενέρμπαχτσε-ολυμπιακός-live-streaming-δείτε-εδ-18653

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν και έτσι υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρέα με τις Μπαρτσελόνα και Μονακό. Ο αγώνας φενερμπαχτσε-ολυμπιακος διεξάγεται την ίδια μέρα με τα παιχνίδια Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια, Βαλένθια-Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν-Βιλερμπάν και Βίρτους Μπολόνια-Ερυθρός Αστέρας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία). Το ματς φενερμπαχτσέ-ολυμπιακός μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε Live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός Live Streaming

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς το πλεονέκτημα έδρας και το φάιναλ φορ, κερδίζοντας τη Μακάμπι με 95-89. Έτσι έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και τις πέντε στα τελευταία έξι παιχνίδια. Με υποδειγματικό μπάσκετ για άλλη μία φορά και με τον Βεζένκοφ να επιστρέφει στις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει. Η Μακάμπι είχε και τη μεγάλη απώλεια του ηγέτη της, Λορένζο Μπράουν. Ο Γουέιντ Μπόλντουιν κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό, αλλά ήταν τελείως εκτός ρυθμού και περισσότερο χαντάκωσε παρά βοήθησε την ομάδα του. Δεν κέρδισε εύκολα ο Ολυμπιακός, καθώς είχε μεγάλο θέμα στους ψηλούς του, με τον Φαλ να μην αποδίδει τα αναμενόμενα μετά τον τραυματισμό του.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με φόρα κερδίζοντας τέσσερα συνεχόμενα. Η πρώτη ήττα εκτός Ελλάδας ήρθε από τη Μακάμπι, με τελικό σκορ 90-84. Το ρεκόρ των ερυθρόλευκων είναι θετικό με 4 ήττες και 6 νίκες μακριά από το ΣΕΦ. Στο πιο πρόσφατο ματς τους, αγωνίστηκαν με την Μπολόνια, την οποία κέρδισαν για 2 μόλις πόντους, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων προηγείται με έξι νίκες η Φενέρ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις. Συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, οι ερυθρόλευκοι παραδοσιακά δυσκολεύονται. Έχουν να γευτούν τη νίκη από το 2017 όταν και κέρδισαν στην παράταση την τουρκική ομάδα, με προπονητή τότε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πρωταγωνιστής για την ελληνική ομάδα ήταν ο Τάιλερ Ρόμπερτς με 21 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στην ομάδα, αλλά έκανε μεγάλες εμφανίσεις σε καθοριστικά ματς. Στον αγώνα του 1ου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε εύκολα με 94-67. Βέβαια η Φενέρ είχε εκτός με τραυματισμό τρεις από τους βασικούς παίκτες της ομάδας της (Γουίλμπεκιν, Πιέρ, Μότλεϊ).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δεν φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να χάσει το βραβείο του MVP. Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι πρώτος σε μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, με 23,2. Σκοράρει 18 πόντους και μαζεύει 7,2 ριμπάουντ.

Από κοντά και οι Κώστας Σλούκας και Μουστάφα Φαλ. Ο Έλληνας γκαρντ έχει 16,7 στο Pir, με τον Γάλλο σέντερ να προσθέτει 12,5 στο index rating. Καθοριστικός συνεχίζει να είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έχει 11,2 στο σύστημα αξιολόγησης. Είναι πρώτος σε μέσο όρο στα κλεψίματα, σε όλη τη Euroleague.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming 31/01

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 31/01

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρισκόταν για αρκετές αγωνιστικές στην 1η θέση της βαθμολογίας. Όμως ένα σερί ηττών κράτησε πίσω τη Φενέρ και πλέον κατατάσσεται στην 3η θέση της κατάταξης. Το διάστημα του ντεφορμαρίσματος είχε την ατυχία να μην έχει στη διάθεσή της τον Σκότι Γουίλμπεκιν, τον Τζόναθαν Μότλεϊ και τον Ντάισον Πιέρ. Κατάφερε να ξαναβρεί ρυθμό και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παίζει για να τον πιάσει στην κορυφή. Στον αγώνα του ΣΕΦ για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα με 94-67 απέναντι στη λαβωμένη Φενερμπαχτσέ.

Οι Τούρκοι προέρχονται από ήττα στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν, με σκορ 91-77. Μέχρι την ήττα αυτή είχαν τρεις σερί νίκες με Παναθηναϊκό, Μπάγερν και Μονακό. Με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έγινε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στην παράταση. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν ήταν ασταμάτητος από το τρίποντο και ήταν εν τέλει ο «δήμιος» της Μονακό.

Στο performance index rating προηγείται με διαφορά από τους συμπαίκτες του ο Τζόναθαν Μότλεϊ. Με 17,4 ανά αγώνα σκοράροντας 14,7 πόντους και μαζεύοντας 6,3 ριμπάουντ.

Έπειτα είναι τα τρία γκαρντ του Νικ Καλάθης, Μάρκο Γκούντουριτς και Σκότι Γουίλμπεκιν. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες γραμμές γκαρντ στη Euroleague. Ο Καλάθης και ο Γουίλμπεκιν ήρθαν το καλοκαίρι για τη Φενερμπαχτσέ, ενώ ο Γκούντουριτς είχε επιστρέψει την προηγούμενη σεζόν, έπειτα από ένα αποτυχημένο πέρασμα στο NBA.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Fenerbahce Olympiakos Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις για λογαριασμό της ομάδας του, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη. Ανέφερε τα εξής: «Εγώ είμαι αυτός που κάθε φορά λέω για το ομαδικό παιχνίδι, άρα θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτό, όπως κάνουμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολες συνθήκες. Εκτός από τον Σλούκα που δεν ταξίδεψε και ο Πίτερς, που έπαθε χθες διάστρεμμα, δεν ξέρω αν και πόσο θα παίξει. Δεν τον είδα πολύ καλά. Θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και πρέπει να… μαζευτούμε να δούμε πόσοι είμαστε.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για τη Φενέρ είναι σημαντικός ο αγώνας. Αν δείτε τη βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά από τον πρώτο ως τον δέκατο. Οπότε κάθε ήττα έχει μεγάλο κόστος για όλους. Για την αντίπαλό μας είναι μια καλή ευκαιρία πρώτα να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ που είχε χάσει με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά και να παλέψει για την οκτάδα όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει πολύ καλό προπονητή. Έχει ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ. Σε καμιά περίπτωση δεν περιμένουμε να έχουμε μια εύκολη βραδιά».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για τη νίκη τόνισε: «Βλέπεις τα στατιστικά. Έχουν κάνει μια ανάλυση οι συνεργάτες μου. Για να είμαι ειλικρινής τώρα θα κάνουμε το πρώτο μίτινγκ, καθώς είχαμε αγώνα χθες το βράδυ. Η δημιουργία του Καλάθη είναι πάντα σημαντική, η εκτέλεση του Ουϊλμπεκιν είναι σημαντική, στο 3,4,5 έχουν καλούς αθλητές. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να πασάρουμε πολύ την μπάλα, να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για εκτέλεση και φυσικά να παίξουμε καλή άμυνα».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Για το ντέρμπι μίλησε και ο Δημήτρης Ιτούδης, οποίος ζήτησε από τους Τούρκους οπαδούς τη στήριξη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της Euroleague και μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που έχει χτίσει πάνω σε αυτό που έχει τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας έναν μεγάλο κορμό εγχώριων και ξένων παικτών. Παίζουν πολύ επιθετικό μπάσκετ και μας τσάκισαν στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καιρός να ανταγωνιστούμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο να παίξουμε εναντίον τους στην έδρα μας. Θέλουμε κάθε οπαδό, κάτι που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας που θέλουμε να χτίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό μέρος αυτού που ο πρόεδρός μας και το ΔΣ προσπαθούν να οικοδομήσουν. Είναι, λοιπόν, καιρός να ενώσουμε τις φωνές και το χειροκρότημά τους για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποδώσει σε αυτό το υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*) και διαβάστε την εκτίμηση στο ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip