Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.10.23|19:00

Kingbet Kingbet

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός Live Streaming (17/10)

αρμάνι-μιλάνο-ολυμπιακός-live-streaming-17-10-244978

Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη διαβολοβδομάδα στη φετινή Euroleague. O Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μιλάνο στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση εκτός Ελλάδας για φέτος και θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (21:45) σε ένα ντέρμπι που σίγουρα θα μπορούσε να είναι αγώνας playoffs. Σίγουρα ο παράγοντας «κούραση» θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς των Σίκμα και Γκος, ο αγώνας με την Αρμάνι θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση που δίνει σε διάστημα δέκα ημερών. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 17/10/2023

Ώρα Έναρξης: 21:45

Γήπεδο: Mediolanum Forum

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports4

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει στο φινάλε με 79-71. Οι «κιντρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών του Μπαρτζώκα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 67-68 περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη, όμως σε εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τρία εύστοχα τρίποντα και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Τόμας Γουόκαπ, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Άλεκ Πίτερς ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει ανάσες και περιορισμένα λεπτά στους Μιλουτίνοβ – Φαλ ενόψει των αγώνων με Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός Live Streaming

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από τους τραυματισμούς κάτι το οποίο έχει επιφέρει επιπλέον κούραση μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποχρεώθηκε να μικρύνει το rotation. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τρία ματς υψηλής έντασης (Άρη, Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ) και ακολουθεί η πρώτη εβδομάδα διπλής υποχρέωσης για τη Euroleague.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17/10

Υπάρχουν και καλά νέα μετά από καιρό. Ο Λουκ Σίκμα και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος θα ταξιδέψουν κανονικά στο Μιλάνο και θα τεθούν στη διάθεση του Μπαρτζώκα. Οι δύο Αμερικανοί ακολούθησαν θεραπείες, ενώ πριν από το τζάμπολ με την ΑΕΚ έκαναν ατομικό πρόγραμμα κανονικής έντασης και το ολοκλήρωσαν χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Ουσιαστικά η «διαβολοβδομάδα» φέρνει πλήρες ρόστερ στον Ολυμπιακό με εξαίρεση τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ακόμη αντιμετωπίζει πρόβλημα με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

«Κλειδί» για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Λιθουανοκαναδός γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ευρώπη έπειτα από τις προσπάθειες που έκανε για τρία χρόνια να καθιερωθεί στο NBA και έδειξε πολύ καλά δείγματα. Αυτά ήταν και που ώθησαν τον Ολυμπιακό στο να προχωρήσει στην απόκτησή του από τη Ζάλγκιρις Κάουνας. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πιθανότατα αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απογοήτευση τη σεζόν που μας πέρασε. Είχε ξεκινήσει με αξιώσεις για να παρευρεθεί στο Final 4 του Κάουνας, αλλά το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτης για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Τερμάτισε με το ζόρι στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-19. Ενισχύθηκε σημαντικά τη φετινή σεζόν, καθώς εκτός του Νίκολα Μίροτιτς, πήρε τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Γερμανίας, Μάοντο Λο από την Άλμπα και τον Άλεξ Πόιθρες από τη Μακάμπι. Ενίσχυσε επίσης τον κορμό των γηγενών με τους Ντιέγκο Φλακαντόρι, Γουλιέλμο Καρούσο και Τζιορντάνο Μπoρτολάνι.

Ξεκίνησε με ήττα στη φετινή Euroleague, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και γνώρισε την ήττα με 85-82 στην παράταση. Για τους Ιταλούς, μαγική εμφάνιση έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Αρμάνι πέτυχε ένα απίστευτο double-double με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ! Ωστόσο, στο φινάλε της παράτασης ήταν εκείνος που αστόχησε σε σουτ τριών πόντων για την ισοφάριση. Εξαιρετικός επίσης ήταν και ο Γιοχάνες Βόιγκτμαν, ο οποίoς έφτασε κοντά στο double double, καθώς γέμισε τη στατιστική του με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17/10

Να σημειωθεί ότι η Αρμάνι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Ολυμπιακό, καθώς η EuroLeague ενημέρωσε ότι ο αγώνας της με την Μακάμπι για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, που αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ θα διεξαχθεί τελικά στις 31 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θα έχει μία έξτρα διαβολοβδομάδα, αφού δύο ημέρες αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου, θα υποδεχθεί τη Μονακό.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Την 393η συμμετοχή του στην EuroLeague θα καταγράψει ο Κάιλ Χάινς στο παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, ανεβαίνοντας την κορυφή της λίστας των παικτών με τους περισσότερους αγώνες στη διοργάνωση. Αφενός, ο Κάιλ Χάινς, ακόμα κι αν περάσει στο παρκέ για 1″, θα καταγράψει την 393η συμμετοχή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα αφήσει οριστικά πίσω του τον Παούλιους Γιανκούνας (σσ. έκλεισε την καριέρα του με 392 συμμετοχές) και θα γίνει έτσι ο παίκτης με τα περισσότερα ματς στα χρονικά.

ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ

Παράλληλα, λόγω της αναβολής του αγώνα της Αρμάνι με την Μακάμπι στην προηγούμενη στροφή της διοργάνωσης, αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα και ως εκ τούτου, σε αυτό θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά το MundoBasket 2023 και πλέον έχει ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των Μιλανέζων.

Armani Milano Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με απουσίες στο ντέρμπι με τους Ιταλούς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Σίγουρα είμαστε λιγότερο φρέσκιοι από την Μιλάνο, που είχε αγώνα (σσ. στο ιταλικό πρωτάθλημα) το Σάββατο και δεν έπαιξε πιο πριν με την Μακάμπι. Εμείς πάντα έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις, όπου παίζουμε, για να κερδίσουμε το ματς, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Έχει έναν πολύ έμπειρο και καλό προπονητή και πάντα παίζει με ξεχωριστή ενέργεια στο Forum.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Εμείς πρέπει να κάνουμε καλό ομαδικό παιχνίδι, να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Πρέπει να περάσει αυτό το διάστημα, γιατί ο Σίκμα θα παίξει, ο Γουίλιαμς-Γκος μάλλον όχι, αν και έρχεται μαζί μας στην αποστολή. Γενικά πάμε όλοι με μία προπόνηση και είναι δύσκολο να προβλέψεις σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο, τον οποίο θα τον έχουμε στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή όμως προσπαθούμε να επιβιώσουμε στα περισσότερ παιχνίδια και στα αποτελέσματα.

Στην EuroLeague πάντα η νίκη είναι το ζητούμενο, ιδίως για ομάδες με τις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός. Εγώ από την πλευρά μου και όλοι εμείς που δουλεύουμε στην ομάδα, σιγά-σιγά προσδοκούμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Οι τραυματισμοί μας γύρισαν λίγο πίσω. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε και νομίζω ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε πραγματικά καλοί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μίροτιτς είναι ένας παίκτης πολύ μεγάλης αξίας. Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Είτε παίζει στο “3”, είτε παίζει στο “4” θα βρει τον τρόπο του. Είναι καλός στο αμυντικό ριμπάουντ. Ξέρει να κινείται με και χωρίς την μπάλα. Όλη η ομάδα τους είναι πολύ καλή, δηλαδή αν δούμε, την πεντάδα με τον Μίροτιτς στο “3”, τον Μέλι στο “4” και τον Πόιθρες στο “5”, τον Σιλντς στο “2”, έχει μεγάλο μέγεθος. Έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά έχει και αδυναμίες. Δεν χρειάζεται να τις πω τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις χτυπήσουμε»

Παράλληλα, ο Άλεκ Πίτερς που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκης διασσυλογικής διοργάνωσης είπε: «Αυτή η ομάδα είναι τόσο μοναδική, οι περισσότεροι παίκτες νιώθουμε πολύ άνετα με τις θέσεις μας στο γήπεδο. Έτσι μπορεί ένα παιχνίδι να είναι “δικό” μου και άλλο να είναι του Κάνααν ή του Γουόκαπ. Μπορεί ακόμη να είναι ο Μιλουτίνοφ ή ο Παπανικολάου. Μπορεί οποιοσδήποτε από εμάς».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρμάνι Μιλάνο. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip