Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.12.21|00:02

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Τα ειδικά «κρύβουν» ευκαιρίες

τα-ειδικά-κρύβουν-ευκαιρίες-22582

Στο ΟΑΚΑ είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα απόψε, εκεί όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν μετά το 76-81 του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα.

Αυτή τη φορά μονομαχούν σε ευρωπαϊκό φόντο οι δύο «αιώνιοι», με τον Ολυμπιακό να προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί εδώ και μερικές ώρες. Το σετ είναι ασφαλώς επηρεασμένο τόσο από τη γενικότερη εικόνα των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν, όσο φυσικά και από τα δύο κρούσματα COVID που προέκυψαν στο «τριφύλλι» το απόγευμα της Τρίτης. Το πρώτο εκ των δύο έχει να κάνει με μέλος του προπονητικού σταφ, και το δεύτερο με αθλητή της ομάδας που έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Πρίφτη.

Πέραν της βασικής επιλογής για το ντέρμπι αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος που μπορείτε να βρείτε στις αναλύσεις της Ευρωλίγκας, έχω ξεχωρίσει και κάποια ειδικά παικτών από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

Το πρώτο έχει να κάνει με το Over 8,5 πόντων του Μουσταφά Φαλ στο 1.85 της Winmasters. Ο θηριώδης σέντερ αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ειδικά τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί κάτω από τα δύο καλάθια σε άμυνα και επίθεση και προφανώς όλοι θυμόμαστε την επιβλητική εμφάνισή του το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου στο ματς του πρωταθλήματος. Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς γνωρίζει πως ο Γάλλος μπορεί να αποτελέσει ξανά σήμα κατατεθέν στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του και αυτό θα επιχειρήσει να πετύχει. Κρατάμε λοιπόν το να φτάσει τους εννιά πόντους και συνεχίζουμε.

Προγνωστικά μπάσκετ

Πάμε τώρα στο Over 4,5 πόντων του Τζέρεμι Εβανς (1.75), ενός παίκτη που τις τελευταίες εβδομάδες αρχίζει να αποκτά σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του «τριφυλλιού». Μιλάμε για έναν αθλητή με τεράστια εμπειρία από μεγάλους αγώνες έχοντας παίξει σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα και θεωρώ πως μπορεί να προσφέρει λύσεις. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως μετά τη φυγή του Φλόιντ είναι ο μοναδικός που θα δώσει ανάσες στον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «5».

[stoiximan_desktop keimeno_etaireias=”Matchcombo: Συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα” width=”50%”]

Μένω στο «πράσινο» στρατόπεδο και στρέφομαι στο να μην σκοράρει έξω από τα 6,75 ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο διεθνής φόργουορντ τις τελευταίες εβδομάδες έχει ιδιαίτερα αναβαθμισμένο ρόλο. Και απόψε πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί αρκετά δεδομένων και των ικανοτήτων του στο αμυντικό σκέλος. Στο παιχνίδι του ΣΕΦ ήταν καθοριστικός από την περιφέρεια «σκοτώνοντας» ουσιαστικά με δικό του σουτ τον Ολυμπιακό. Δεν μιλάμε όμως για έναν παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί κατ’ εξοχήν σουτέρ που παίρνει πολλές πρωτοβουλίες από την περιφέρεια. Ως εκ τούτου, το 2.10 της Novibet μοιάζει καλή λύση στα δικά μου μάτια.

Από πλευράς Ολυμπιακού, καλοβλέπω το 2.15 του να εκτελέσει τουλάχιστον τρεις βολές ο Σάσα Βεζένκοφ στον Stoiximan. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών βρίσκεται εδώ και καιρό σε πολύ καλό φεγγάρι, κάνοντας σπουδαία παιχνίδια στο κομμάτι της επίθεσης. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να τον σταματήσουν οι αντίπαλοί του, ενώ και η έφεση που φέτος επιδεικνύει στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ κάνει αυτή την επιλογή αρκετά πιθανή.

Η πέμπτη και τελευταία επιλογή έχει να κάνει με ένα Head to Head στοίχημα και συγκεκριμένα αυτό που αφορά στις ασίστ των Μέικον και Ντόρσεϊ. Αμφότεροι αποτελούν βασικά κομμάτια του επιθετικού παζλ των ομάδων τους, δίνοντας πολλές λύσεις τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό σκέλος. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες μοιάζει να προσαρμόζεται ακόμη περισσότερο στα «θέλω» του προπονητή του. Η παρουσία του Νέντοβιτς τον έχει απαλλάξει από μεγάλο μέρος του εκτελεστικού φορτίου. Και πλέον αρχίζει να μοιράζει αρκετές τελικές πάσες έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Παπαγιάννη. Στο 2.05 του Pamestoixima.gr, μου φαντάζει καλή επιλογή το να έχει τουλάχιστον δύο περισσότερες ασίστ από τον Ντόρσεϊ ο γκαρντ του «τριφυλλιού».

   
21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Winmasters
Over 8,5 π. Φαλ @ 1.85
   
21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Stoiximan
Over 4,5 π. Εβανς @ 1.75
   
21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Novibet
Under 0,5 τρ. Κασελάκης @ 2.10
   
21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Stoiximan
Over 2,5 εκτελεσμένες βολές Βεζένκοφ @ 2.15
   
21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Pamestoixima.gr  
Η2Η ασ. Ντόρσεϊ – Μέικον: 2 (-1,5) @ 2.05  
   
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip